Sivilceli Ciltler Sırtta çıkan sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

tourmaline

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
5.546
198
kızlar benim yüzümde hiçbir şey yok , ama sırtımda çok var ve senelerdir devamlı çıkıyor, farketmeden patlatıyorum yanlışlıkla da..izi kalsın da istemiyorum...sırtta devamlı çıkan sivilcelerden nasıl kurtulunabilinir ?

bende de aynısından var dr a gıttım yapma ılac verdı bence sen de bı uzmana gorun

bende her sene cıkar sırtım cok cirkin olur ama yazın güneşlenince hemen geçiyo izleri de kalmıyo sırtım pürüzsüz oluyo :)))

Aynen bendede var ve 1-2 tane iz kaldı ama şimdi çıkar çıkmaz doktorun yüzüm için verdiği bir krem vardı onu sürüyorum kurutucu etkisi var sivilce hemen kuruyor daha yeni akıl edebildim bunu ama etkisi çok fazla oldu :KK66:

kızlar benim yüzümde hiçbir şey yok , ama sırtımda çok var ve senelerdir devamlı çıkıyor, farketmeden patlatıyorum yanlışlıkla da..izi kalsın da istemiyorum...sırtta devamlı çıkan sivilcelerden nasıl kurtulunabilinir ?

bendede var sırtımda sivilceler. ergenliktede hep sırtımda vardı. alkolle temizle demişti doktor iyi geldi . saf alkolle siliyorum çıktığı zaman.

gliserinli sabun var arkadaslar banyo yaparken sırtınızı onunla sabunlayın.yüzünüzde varsa sabahları sabunlayın faydasını görürsünüz.hem yumuşacık yapıyor hemde sivilce falan yok oluyor.

bende doktorun yüzüm için verdiği ilacı sırtımdaki sivilcelere de sürüyorum iyi geliyor ...

X