Sırtta çıkan sivilceler

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
28
Arkadaşlar benim yüzümde fazla çıkmıyor çene kısmında bazen çıkıyor ama sırtımda sürekli sivilce çıkıyor.. Poliskistik over teşhisi konmuştu ondan olabilir mi? Ilaç kullanmadım yakında evlenicem gelinlik giyicem bu sirtimdaki sivilceler benim canımı sıkıyor

Cildiye uzmanına mutlaka görün derim, geciktirme. Hap kullanacaksan da bir an önce başla ki bitsin. Cildiye uzmanı önce kan tahliline bakar büyük ihtimalle. Uygun bir tedavi yöntemini uygular.

Polikistik over sivilceye yol açıyor diye biliyorum. Bir arkadaşımda da sivilce oluşumu vardı. Doktor buna bağladı. Sonrasında ilaçla birlikte sivilcelerinden kurtuldu. Bu ağır olan sivilce ilacı var adını söylemiyim biliyosunuzdur zaten. Ama şöyle de bir şey var. Ben de böyle bir problem olmamasına rağmen bir dönem sırtımda sivilce çıkmıştı. O sıralar çekirdek çok tüketiyordum. Bırakınca düzelmişti. Yani yediğiniz bir şey de dokunmuş olabilir. Bir dermatologa giderseniz daha net sonuç alırsınız

Yok benim sürekli çıkıyor o ilaci da biliyorum cogu tanıdığım kullandı ama insanı maf ediyormuş kullanmak istemedim.. polikistik over icin ise dogum kontrol veriyorlar oda pek iyi bisey olmadığından onu da kullanmadım
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…