• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sirt-bel bölgesindeki tüyler

Freia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
15
1
86
Diğer
arkadaşlar bel bölgesindeki tüylerini alan varmı. Bu bölge nasıl hemen çıkıyormu geri. Aldırıp başa çıkamayacağım diye korkuyorum. Diğer bölgelere göre daha fazla acıyabilirmi çünkü sinirlerin yoğun olduğu bir yer

arkadaşlar bel bölgesindeki tüylerini alan varmı. Bu bölge nasıl hemen çıkıyormu geri. Aldırıp başa çıkamayacağım diye korkuyorum. Diğer bölgelere göre daha fazla acıyabilirmi çünkü sinirlerin yoğun olduğu bir yer

23 yıldır iğneli epilasyon konusunda hizmet sunan bir uzman olarak belirtmek isterimki düşüncenizde haklısınız. Sizinde ifade ettiğiniz nedenden dolayı vücudumuzda en çok acı hissi veren bölgeler dudak üst ortası, ense, bel, dirsek, diz kapağı, el ve ayak parmak üstleri, el ve ayak bilekleridir. sağlıcakla kalın.

Ben belimi aldırırken hiç acımıyor. diz kapagım 10 kat daha acı veriyor. diz kapagımdan nefret ediorm o yuzden ağda yaptırıken:d

ben epilasyon aleti kullanırken belimi de alıyorum. Esmerlerde beldeki tüyler çok çirkin duruyor, dayanamadığım bir noktada almaya başladım ve çok sıklaşma, kalınlaşma olmadı. Çok sık almadığımı belirteyim yalnız. Düzenli epilasyon seansım sırasında, aklıma gelirse ve zamanım varsa alıyorum. Ve acı veriyor gerçekten ama küçük bir bölge olduğu için dayanabiliyorum.

Back
X