• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şırnak silopi :((

pinkbird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
698
1
46
İstanbul
kızlar merhaba aranızda eşi şırnak silopide gorev yapmıs olanlar var mı?
varsa sizde gittiniz mi eşinizle ? lojman var mı birde?

askerliğini Uludere'de yapan nişanlımın anlattığına göre konuşuyorum;

"ALLAH kolaylık versın hepinize.."

neden oyle düşünüyosunkı nişanlınız askerlık yapmış askerlık heryerde zordur.. çarşıda askerlık yapılmaz heralde...birde uludere nerde silopi nerde çok şükür 6 yıldır burda yaşıyorum ve gayet memnunum..,
tabıkı istanbul gıbı değil buralar bı sınema salonumuz yok sosyal faalıyetlerımız kısıtlı ama bunlar olmadanda yaşanır..bak ben nerde yaşıyorum ama dunyanın öbür ucunda neler oluyo haberım oluyo...
ekmeğimiz nerde yaşamak zorundayız çok şükür bıze heryer memleket.....

Son düzenleme:
neden oyle düşünüyosunkı nişanlınız askerlık yapmış askerlık heryerde zordur.. çarşıda askerlık yapılmaz heralde...birde uludere nerde silopi nerde çok şükür 6 yıldır burda yaşıyorum ve gayet memnunum..,
tabıkı istanbul gıbı değil buralar bı sınema salonumuz yok sosyal faalıyetlerımız kısıtlı ama bunlar olmadanda yaşanır..bak ben nerde yaşıyorum ama dunyanın öbür ucunda neler oluyo haberım oluyo...
ekmeğimiz nerde yaşamak zorundayız çok şükür bıze heryer memleket.....

olumsuz bişey mı düşündum şırnakla ılgılı ya da laf mı ettım ordakılere??

arkadaşın sorusu askerlikle ılgılı dıye tahmınde bulundum ıse bnde bununla ılgılı cvp verırım değil mi?
ben doğu hızmetı yaptım..bılıyorum ordakı yaşamsal faalıyet olanaklarını..bu bakımdan ALLAH yardımcı olsun dıorum..

bu niye garip olsun..pembe bı tablo çizelecek olanaklar yok orda..herkes boyle ortamda yaşayamaz..

o yuzden vatan mıllet sakarya dıyemıycem..

ama 6 yıllık yaşamınızdan memnunsanız elbet sevınırım sızın adınıza..

ama bana yorum yapmak tavrımı ırdelemek yerıne arkadaşa kestırme cvp vermekten ote detay verın anlatın..

çunku ben söyledıklerınızı hıç kullanmam ama onun işine yarar..

hiç bilmedığı bır yere gelecek..en ıyı siz yardımcı olursunuz arkadaşa..

Son düzenleme:
arkadaslar tartısmaya gerek yok zaten sorun cozuldu ben gidemiyorum es goturulemeyen bi yere gitcek eşim cevap verdiginiz için tesekkurler

olumsuz bişey mı düşündum şırnakla ılgılı ya da laf mı ettım ordakılere??

arkadaşın sorusu askerlikle ılgılı dıye tahmınde bulundum ıse bnde bununla ılgılı cvp verırım değil mi?
ben doğu hızmetı yaptım..bılıyorum ordakı yaşamsal faalıyet olanaklarını..bu bakımdan ALLAH yardımcı olsun dıorum..

bu niye garip olsun..pembe bı tablo çizelecek olanaklar yok orda..herkes boyle ortamda yaşayamaz..

o yuzden vatan mıllet sakarya dıyemıycem..

ama 6 yıllık yaşamınızdan memnunsanız elbet sevınırım sızın adınıza..

ama bana yorum yapmak tavrımı ırdelemek yerıne arkadaşa kestırme cvp vermekten ote detay verın anlatın..

çunku ben söyledıklerınızı hıç kullanmam ama onun işine yarar..

hiç bilmedığı bır yere gelecek..en ıyı siz yardımcı olursunuz arkadaşa..

olabılır belkı ben yanlış anladım sizi evet batıdan gelıp buralara alışmak zor dedım daha öncede sosyal faalıyetler cok az ama napalım yaşıyoruz ben şırnaklıyım zaten belkı doğup büyüdüğüm içindir alışmışlığım...6 yıldır silopide yaşıyoruz normalde şırnak merkezlıyım...şartlar daha ıyı olsun ısterdık ama napalım yaşamak zorundayız...yanlış anlaşılmak ıstemem....

arkadaslar tartısmaya gerek yok zaten sorun cozuldu ben gidemiyorum es goturulemeyen bi yere gitcek eşim cevap verdiginiz için tesekkurler

yok canım ne tartışması..bnce bızım usluplar o havayı vermiş..

hayırlısı olsun..

olabılır belkı ben yanlış anladım sizi evet batıdan gelıp buralara alışmak zor dedım daha öncede sosyal faalıyetler cok az ama napalım yaşıyoruz ben şırnaklıyım zaten belkı doğup büyüdüğüm içindir alışmışlığım...6 yıldır silopide yaşıyoruz normalde şırnak merkezlıyım...şartlar daha ıyı olsun ısterdık ama napalım yaşamak zorundayız...yanlış anlaşılmak ıstemem....

beterın beterı var şükür arkadaşım..
memnunsun halinden..sağlığında yerındeyse bnce değme keyfıne..
şükür ALLAHa..

Back