- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
- Konu Sahibi hippotalamus
Kızlar. . Sayfalarda dağınık bi şekilde yazışmayalım.. hadi gelin köyümüze geri dönelim..Şirine'nin düğününde halay çekelim :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldik şirin babaMiyav_su nisankralicesi @Birfidandik basbelasiyim Koremanya T Tweety .. gelin şirim babanız çağırıyor. .
Kızlar. . Sayfalarda dağınık bi şekilde yazışmayalım.. hadi gelin köyümüze geri dönelim..Şirine'nin düğününde halay çekelim :)))
Şirine ne hale gelmiş kız
Olsun. Bi günlük şirinler köyü kuralım. Başka kimler vardı etiketlesene.. senin sayfanda vardı..Selam şirin baba
Yalnız sadece yarına kadar şiriniz unutmayalım
Böyle yakışıklı olunca Şirinide estetik operasyon ile böyle oldu nasıl lambada elbisesiŞirine ne hale gelmiş kız
Sana kıyamaz...aman gargamel görmesin burayı
bu nasıl şirineGeldik şirin baba
Merhaba şirinim..miraba şirinler:)
Ben böyle üçgen vücut olunca onuda bir dizi estetik operasyon ile bu hale getirdim bu arada mafya patronu oldumbu nasıl şirine
Nabiyusuzuz?Merhaba şirinim..
miraba şirinler:)
Şirineyi kıskandılar kollarımda fit hatun olunca onu eleştiriyorlar kıskançlarNabiyusuzuz?
evet benim annem kim yaSana kıyamaz...
ben ama çocuğun böyle gezmeyin lütfenBen böyle üçgen vücut olunca onuda bir dizi estetik operasyon ile bu hale getirdim bu arada mafya patronu oldum