Gebeliğe Hazırlık Şırınga yöntemiyle gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dalga mi geciyorsunuz gercekten neyin bos umudu? Olmayan birseyi yazmadim kimseye masal uyduracak kadar bos bir insan da degilim Benim icin etkili olani yazdim. Kimseye bir zarari da olmaz merak etmeyin. Millet fantazi olsun diye neler sokuyor bir tarafina. Asil siz kolayca elde ettiginiz gebelige bakip insanlara faydali olacak bir seyi inkar etmeyin.
Gebeliğimi kolayca “elde ettiğimi!” nereden biliyorsunuz?

Buradan dalga geçen sizsiniz gibi duruyor.

Senin soyledigin saglikli bir erkek icin gecerli. Saglikli olanlarin da bunlara ihtiyaci yok. Dogali yararken kimseye bunu deneyin demedik. Bekara kari bosamak kolay dedikleri sizin ki. Kolayca hamile kalmis. Kalamasa bile tup bebege verecek parasi cok.
Burda hikâyemi neler yaşadığımı herkes bilir. O yüzden daha çok öfkeleniyorum sizin gibi bilimden uzak insanlara. Forumu gezerseniz azospermi ile bile hamile kalabilen olduğunu görürsünüz doğal olarak. Nasip yani o tek sperm o ay yaratılmış ve döllenmiş.

Engelli olmasi dnayla ilgili bir durum anne ve babadan alinan dna . Evde yapilan bu uygulamayla spermi bozman mumkun degil. Bozulursa hic tutmaz.Gebelik olusmaz. Senin normal bir iliskiyle elde ettigin gebelikle bu yontem arasinda engelli olma olasiligi arasinda hicbir fark yok. Bak ben yabanci kaynaklardan da aratabilirsiniz dedim. Siz yarim yamalak bilginizle birseyi red edemezsiniz. Denedik oldu iste 3 yildir olmayan doktorun yaptigi asilamayla tutmayan. Hatta en son tup bebrk icin gorusmemizde bu sperm degeriyle normal gebelik olmaz hatta tup bebekte de mikroenjeksiyon uygulanmasi lazim denirken oldu. Neyi inkar etmeye calisiyorsunuz?
Canım senin dediğin yabancı kaynaklara baktım seni kirmamak için. Ama yanlış anlamışsın olayı. Bahsedilen method doktor tarafından spermin direkt rahme bırakılması işlemi ve senin yaptığın, savundugun şeyle alakası yok. Sen şırıngayla rahim içine kadar girebildigini mi saniyorsun? Vajinaya bosalttin sen de. Kocanla iliskiye girseniz ne olacaksa onu yaptın o şırıngayla. Vajina ne, rahim ne bilmeyen insanlar da gelip burada cahil açıklamalarına karşı çıkanları cahillikle suçlamasın bir zahmet.

Bu yöntemle ilgili çok az bilgi var. O yüzden yazmak istedim tam 4 yıllık evliyim. 3 yıldır korunmuyoruz. Bebek düşünmeye başlayinca direk doktora göründük ve gebelige hazir miyiz diye bazi testler yapti esimin morfolojisi 2 cikmis ama doktor normal yolla olmasinda engel bir durum yok dedi. 1 yil deneyip olmayinca rahim filmi cektirdim tek tupde ufak bir sekil bozuklugu vardi ama acikti. Daha sonra 2 kez catlatma ignesiyle planli iliski ve bir asilama denedik olmadi.Bu arada kasim ayinda tup bebek denemeyi dusunuyorduk.Gecen ay genital bolgemde uçuk cikti oyuzden doktora gittik ve o gun yumurtalarima da bakti bir yumurta catlamak uzereydi ancak genital uçuk bulasici oldugu icin normal bir cinsel iliski yasayamazdik.Firsati kacirmak istemedigimizden kulaga sacma gelse de şırınga yontemini denemeye karar verdik . Doktora gittigim gunun aksami ve ertesi gun siringa ile esimin spermlerin cekip kendime enjekte ettim ve tuttu 3 yildan sonra hamile kaldigimi ogrendim ilk denemede tuttu. Şu an 6 haftalik gecen gun kalbini dinledik hersey yolunda gorunuyor. Engelli olur dış gebelik olur gibi saçmaliklara inanmayin morfoloji hiz sorununda vajinusmus yasayanlarda bu yontem kesinlikle denenmeli. Dikkat etmeniz gereken tek sey sperm toplayacaginiz kabin steril olmasi ve diyabetlilerin kullandigi ince siringa. Spermi enjekte ederken belinizin altinda yastik olsun bacaklariniz havada en az yarim saat kalin.Umarim sizin icin de etkili olur. Benim okuduklarima gore bir cok kisi de etkili ve yabanci doktorlar tarafindan da tavsiye ediliyor."Turkey baster method" seklinde aratarak yabanci kaynaklari okuyabilirsinjz
Öncelikle Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Umarım her şey yolunda gider.
Böyle bir şey denemişsiniz ve sonuç almışsınız, lakin bunu önermeniz doğru değil. Burada anne olmak uğruna her şeyi deneyebilecek insanlar var.
Kaş yapalım derken göz çıkartabiliriz. Ben de uzun süredir hamilelik için uğraşıyorum, yani bunu hangi psikolojiyle yaptığınızı anlayabiliyorum.
Ama bu bir kür, pozisyon, ilişki sıklığı/saati önerisi gibi bir şey değil. Tehlikeli bir yöntem. Hatta yöntem bile değil.
Keşke önermeseydiniz.

Yabancı kaynaklarda var diye her şeye inanalım sorgusuz kabullenelim o zaman. Hatta din flana da degiştirelim yabancılar ya ne de olsa her şeyi en iyi onlar bilirler. Kendi ülkemizdeki bunca profesör salak zaten. Tüp bebekle cart curtla uğraşmak hobileri. Adam benim tek yumurtamı alıp döllendirmeye transfer etmeye calışıyo öylesine hobi olarak zaten.
Mantiken düşünelim bir penis ortalama 15 cm yani şırıngadan daha uzun ve rahim ağzına daha yaklaşabilir. E herkes boşalma esnasında penisten de gayet tazyikli meni çıkışı olduğunu bilir. 5 cmlik şırınga 10 cm geriden ve vajina içinde kaybolurken mi tutturdu rahim ağzını da spermler geçti?
Bahsettiği yöntemde doktor tarafından spermin rahim içine bırakılmasından söz ediliyor. Almış eline şırıngaya rahime soktum bosalttim zannediyor. Vajinayı rahim sanan biri kalkmış bilimden bahsediyor iste.

Valla benim kimseyle dalga gececek halim yok basima geleni paylastim ki benzer durumdakiler faydalansin. Siz ortadaki gercegi inkar ederek dalga geciyorsunuz sadece.
Size bu şekilde hamile kalmadınız diyen olmadı.
Yaptığınız yöntem doğru mu değil mi bilmeden insanları etkilemeyin diyoruz.
Tutturmuşsunuz bir yabancı kaynak. Birilerinin size internette yazan her şeye güvenilmeyeceğini anlatması lazım.

Burda hikâyemi neler yaşadığımı herkes bilir. O yüzden daha çok öfkeleniyorum sizin gibi bilimden uzak insanlara. Forumu gezerseniz azospermi ile bile hamile kalabilen olduğunu görürsünüz doğal olarak. Nasip yani o tek sperm o ay yaratılmış ve döllenmiş.
Bilimden uzak derken? O hayattaki tek gailesi uremek olan cahillerden degilim ben kusura bakma ben arastirdim bazi doktorlarin da tavsiye ettigini ogrendim. Korkusu olan da iyice arastirsin sorsun.

Kocama söyledim beni ciddiye almadı 😒
Çok normal bana da deli sacmasi gibi gelmisti yorumlarda da goruldugu uzere ama ortada bir gercek var . Etkisini goren bir suru insan var. Doktor tavsiyesiyle deneyen bir suru insan var

Çok normal bana da deli sacmasi gibi gelmisti yorumlarda da goruldugu uzere ama ortada bir gercek var . Etkisini goren bir suru insan var. Doktor tavsiyesiyle deneyen bir suru insan var
Doktor böyle birşeyin tavsiyesini vermez

X