Bu yöntemle ilgili çok az bilgi var. O yüzden yazmak istedim tam 4 yıllık evliyim. 3 yıldır korunmuyoruz. Bebek düşünmeye başlayinca direk doktora göründük ve gebelige hazir miyiz diye bazi testler yapti esimin morfolojisi 2 cikmis ama doktor normal yolla olmasinda engel bir durum yok dedi. 1 yil deneyip olmayinca rahim filmi cektirdim tek tupde ufak bir sekil bozuklugu vardi ama acikti. Daha sonra 2 kez catlatma ignesiyle planli iliski ve bir asilama denedik olmadi.Bu arada kasim ayinda
tup bebek denemeyi dusunuyorduk.Gecen ay genital bolgemde uçuk cikti oyuzden doktora gittik ve o gun yumurtalarima da bakti bir yumurta catlamak uzereydi ancak genital uçuk bulasici oldugu icin normal bir cinsel iliski yasayamazdik.Firsati kacirmak istemedigimizden kulaga sacma gelse de şırınga yontemini denemeye karar verdik . Doktora gittigim gunun aksami ve ertesi gun siringa ile esimin spermlerin cekip kendime enjekte ettim ve tuttu 3 yildan sonra hamile kaldigimi ogrendim ilk denemede tuttu. Şu an 6 haftalik gecen gun kalbini dinledik hersey yolunda gorunuyor. Engelli olur dış gebelik olur gibi saçmaliklara inanmayin morfoloji hiz sorununda vajinusmus yasayanlarda bu yontem kesinlikle denenmeli. Dikkat etmeniz gereken tek sey sperm toplayacaginiz kabin steril olmasi ve diyabetlilerin kullandigi ince siringa. Spermi enjekte ederken belinizin altinda yastik olsun bacaklariniz havada en az yarim saat kalin.Umarim sizin icin de etkili olur. Benim okuduklarima gore bir cok kisi de etkili ve yabanci doktorlar tarafindan da tavsiye ediliyor."Turkey baster method" seklinde aratarak yabanci kaynaklari okuyabilirsinjz