- Konu Sahibi Nazan aksungur
-
Evet aynen de konu buyduBildiğiniz orta boyutta bir hununin ucuna hani normal musluk ucu hortumu var ya onu taktik ve streçledik ve ben zaten o boyutlardaki aparatları kolaylıkla içime alabildigim için zaten ince onu huni kismina kadar sokuyordumneyse afedersiniz eşim de huniye boşalıyordu ve doğrudan musluk ucundan da geçerek zaten bu şekilde yumurtalıklara ulaşacağını düşünüyorduk ! :) Evet şaka değil...İnsan çaresiz olunca bunu bile yapıyormuş... konuyu buldum inşallah ban yemem
işlem bittikten sonra da eşimin ayaklarimdan doğru beni sallaması ve de uzun süre kalkmam vs eşime diyecem iliskiden sonra beni sallasın ama no huni no hortumEvet aynen de konu buydu
dıyorum Rabbım veriyorsan barı takıp et sonra boz ugrasıyoruzŞaka mı? Akıl yoksunu olmak lazım onun için eşinizin organı şırıngadan daha büyük öyle ulaşmıyorda yani şırıngayla mı yumurtaya ulaşacakAkıl akıl gel peşime takıl
Lutfen kızlar sırınga önemliEv yoğurdu misali , ev aşılaması bu
tövbe bismillah.bu ne anam ödum koptu gece gece
Şarabı fazla mi kacirdim yoksa dogrumu okuyorum?? Şırıngamıı e pes artık aşılamanın kaçak yolu herhlde budaMerhabalar kızlar aranızda şırınga ile hamile kalma yöntemini deniyen var mı
Merhaba arkadaslar siringa ile sperm gönderip hamile kalan varmi gerçekten ben de vajinusmus sorunu var 30 yaşındayım mecbur bu yolu denemem gerekior hic anne olamayacağım bu isi biturlu yapamıyorum girmiyor penis siringa ile hamilelik elde edenlerden yardıma ihtiyacım var bilgi verebilirmisiniz
Cinselliğin ne olduğunu anlamadan çocuk yapmak mı ? Neden vajinismus tedavisi olmuyorsunuz?Merhaba arkadaslar siringa ile sperm gönderip hamile kalan varmi gerçekten ben de vajinusmus sorunu var 30 yaşındayım mecbur bu yolu denemem gerekior hic anne olamayacağım bu isi biturlu yapamıyorum girmiyor penis siringa ile hamilelik elde edenlerden yardıma ihtiyacım var bilgi verebilirmisiniz
Yapamıyorum girmior kac kere sokmaya çalıştım girmiorCinselliğin ne olduğunu anlamadan çocuk yapmak mı ? Neden vajinismus tedavisi olmuyorsunuz?
Bunun tedavisi var, bılıyorsunuz deil miYapamıyorum girmior kac kere sokmaya çalıştım girmior
Evet tedavisi var aparat sokuyorsun ama ben aparat sokamiyorum gerçekten olmuyor yani sert aparat sokuyorlarBunun tedavisi var, bılıyorsunuz deil mi
Konuya tam hakim deılım ama parmak ödevleri veriliyor dıye bılıyorum, doktor kontrolunde devam edinEvet tedavisi var aparat sokuyorsun ama ben aparat sokamiyorum gerçekten olmuyor yani sert aparat sokuyorlar
Parmak alabiliyorum o konu dada sknti yok sadece penisi alamıyorum buyuk oluyor girmiorKonuya tam hakim deılım ama parmak ödevleri veriliyor dıye bılıyorum, doktor kontrolunde devam edin
Johnny sins ile mi evlisinParmak alabiliyorum o konu dada sknti yok sadece penisi alamıyorum buyuk oluyor girmior
Gerçekten girmiyor ben anlamadm valla asiri büyük ittirioruz yok girmior üstelik acıyorJohnny sins ile mi evlisin
Vajinusmslular parmak alamaz ama uğrasın az dahaGerçekten girmiyor ben anlamadm valla asiri büyük ittirioruz yok girmior üstelik acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?