- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi Nazan aksungur
-
Valla bende eltimden duydum birisi soylemis ona çocuğu olmuyordu birde boyle dene diye prezervatif ten çekiliyormuş siringaya
Ne dalgası kardesim dalga denizde oluritiraf et bızle dalga geçiyorsun
Şoka girdim burda gözümde canlandı birden elim ayağm titrediSakin ol kız. Yorumunu görende kendını kesecek sanar
evet senın canın sıkılıyor bellı. yoksa konu hıkayeNe dalgası kardesim dalga denizde olur
Ben size gidin siringayla hamile kalin demiyorum bu durumu yasayan vsr mi diye soruyorum2020nın don saatlerınde saka bu. bacım insanlar asılama için dunyanın parasını verıyor tutmuyor bazılarının senın sırıngamı tutacak hasbi Allah
Valla hıc nıyetım yok denemeyeBen size gidin siringayla hamile kalin demiyorum bu durumu yasayan vsr mi diye soruyorum
Çık kardeşim o zaman actigim konudanevet senın canın sıkılıyor bellı. yoksa konu hıkaye
İlk değil kk da şırınga konusuŞoka girdim burda gözümde canlandı birden elim ayağm titrediğ
Ben kendim icin arastirmiyorum ektim 4 senedir evli ona birisi soylemis bende onun icin araştırıyoruz20 yaşındasın. Bir çocuğun var. 2. Olmuyor diye öldün mü mübarek?
Rabbım gonderiyorsan barı takıp et yemınle ugrasıyoruz boyle konu sahıbı 2920nın şarhoslugunu yasıyor20 yaşındasın. Bir çocuğun var. 2. Olmuyor diye öldün mü mübarek?
Evet az önce bir tane daha gördümİlk değil kk da şırınga konusu
Google amca herşeyi dogru soyluyor olsaydi doktora da gitmeye gerek kalmazdıcanım Google amcaya sor oda olmuyorsa kıtap oku lutfen
Evet az önce bir tane daha gördüm
Google amca herşeyi dogru soyluyor olsaydi doktora da gitmeye gerek kalmazdı
Çok doğru büyük ihtimalleo konuyu açan eltisi olabilir
Bu gözler huni gördü beeee dur kız hortumdu oİlk değil kk da şırınga konusu
olurmu hıc yazacaklarını merak ediyorum bugun şırınga yarında baska bısey olur.Çık kardeşim o zaman actigim konudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?