Şirinevler Fatih Üniv. Hastanesinde doğumm

Fatih univ.sirinevlerde epiduralle normal dogum yapan var mi??anestezi uzmani nasil memnun kaldiniz mi??
Eğer anestezi seZeryana gıren anestezi ise cok şeker bı bayan guleyuLu cok îyi uc ay sonra gecen gördu tanıdı bı defa gormesıbe ragmen sordu oglumu da benı de

Eğer anestezi seZeryana gıren anestezi ise cok şeker bı bayan guleyuLu cok îyi uc ay sonra gecen gördu tanıdı bı defa gormesıbe ragmen sordu oglumu da benı de
Ayni anestezi ci mi oluuo bilmiyorum ama gecen bi ebeyle tanistim hastanede hem guler yuzluydu hemde bi cok konuda bilgi vrdi bana

Ayni anestezi ci mi oluuo bilmiyorum ama gecen bi ebeyle tanistim hastanede hem guler yuzluydu hemde bi cok konuda bilgi vrdi bana
Evet personel cok ılgılı bılgılı ben amelıyathaneye gırdım bırsuru soru sordum hepsini cvapladılar ıkna ettıler sohbet vs iyiydi ınsallah aynı anesteZi olur canım

Canım düşünüyorum ama aklıma gelmıyo acıkcası memnun kalmadıgın bısey olmadı galıba. Sen merak ettıklerını sorabılırsın

Merhaba bende iyi bir jinekolog araken julide hanimin ismine denk geldim. Telefon numarasini veriyor mu takipteki hastalarina ve gecede olsa doguma kendi mi giriyor? Normal dogum yanlisi mi?

Evet personel cok ılgılı bılgılı ben amelıyathaneye gırdım bırsuru soru sordum hepsini cvapladılar ıkna ettıler sohbet vs iyiydi ınsallah aynı anesteZi olur canım
İnsallah normal dogum olur ben anlamadan fazla agri cekmeden bebegimi kucagima alirim :)

Merhaba bende iyi bir jinekolog araken julide hanimin ismine denk geldim. Telefon numarasini veriyor mu takipteki hastalarina ve gecede olsa doguma kendi mi giriyor? Normal dogum yanlisi mi?

Evet canım telefon numarasını da verıyo doğuma da gelıyo kaç olurda olsun. Evt normal doğum yanlısı maddıyatcı degıl yani bana tahlıllerı dısarda yaptır demıtı mesela

Fatihte dogum yapanlar dogum sonrasi bi hizmet oluyo mu lohusa serbeti gibi?bide dogum fiyati diger hastanelere gore biraz pahali gibi?

Fatihte dogum yapanlar dogum sonrasi bi hizmet oluyo mu lohusa serbeti gibi?bide dogum fiyati diger hastanelere gore biraz pahali gibi?

Canım lohusa serbetı fılan gormedım ben. İlgi dısında hızmet yok ben tek doğum yapmıstım o yuzden tum ebeler bızımle ılgılenmişti ucret olarak da yenı guncellendı fıyarları daha uygundu yenı acıldıgı ıcın sureklı de guncellenıyo eger kararınıZı verdiysenız suan kı fıyat uzerınden pazarlık yapıp anlaşmanızı yapmanızı tavsıye ederım ben dokuz ay oraya gıttıgımden eskı fıya uzerınden doğum yaptım. Dığer hastanelerin fıyatına gore kıyas edersek beylıkduZunde 250 tl ye normal doğum yapan hastanelerde var 5000₺ ye de. Memnunıyet ve bana gore eve yakınlık da onemlı sonrası ıcın.

Bende yakin oldug Bende yakin oldugu icin tercih ediyorum daha cok dogumuma az kaldi heralde orda olck dogum.fiyatlar hastane kalabaliklastikca artiyo hayirlisi :)

çok erken bir arayış bendeki ama benim bir arkadaşımda bu hastaneden tuba hanımı tavsiye etti. bende 2 hafta sonrasına nasipse ona alacağım randevu.

Evet canım telefon numarasını da verıyo doğuma da gelıyo kaç olurda olsun. Evt normal doğum yanlısı maddıyatcı degıl yani bana tahlıllerı dısarda yaptır demıtı mesela
Cevap icin cok tesekkur ederim canim, odalari nasil peki genis ve ferah mi?

çok erken bir arayış bendeki ama benim bir arkadaşımda bu hastaneden tuba hanımı tavsiye etti. bende 2 hafta sonrasına nasipse ona alacağım randevu.
Tuba hanımda cok ıyı daha konuskan guleryuzlu yani. Bu arada bebişin doğması gereken muhtemel tarıhte doğarsa benım oğluşumla aynı gun doğmus olacak benım esımle oğlumun d tarıhı de aynı:)

Merhabalar, Tuba Hanım'a doğumunu yaptıran var mı? Telefon numarasını veriyor yada ne zaman olsa doğuma geliyor mu? Normal doğuma bakışı nasıl? Bana risk almayan, sezeryana daha yatkın biri gibi geldi ama, bu konuda bi tecrübesi olan var mı? Bir de hastanede bütün nöbetçi doktorlar kadın değil mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.. İyi günler dilerim...

Tuba hanım gırmedı doğumuma ama tum kadın doğum dr ları bayan zaten ıkı tane var. Ama acıldekı nobetcılerı soruyorsanız erkek de var ama bıldıgım kadarıyla her gece bı kadın dopımcu da nobette bayan

merhaba bende tuba hnm a gidiyorum mail yoluyla iletisim kuruyoruz daha cok.dogumada her an gelecegini soylediama bugun cati muayenesinde dar catin dedi sezeryan dedi.siz de kolaya kaciyo deyince acaba bana da mi oyle oldu dedim.nerden bu kaniya vardiniz
Kolaya kactigina?tesekkurler

merhaba benimde dogumm sezeryan olcsk gibi.spinal anestezi olmustunz galiba memnn kaldiniz mi bide nasil oluyo bu anestezi.dogum sonrasi zor oldumu.tesrkkurler sindiden :)

merhaba benimde dogumm sezeryan olcsk gibi.spinal anestezi olmustunz galiba memnn kaldiniz mi bide nasil oluyo bu anestezi.dogum sonrasi zor oldumu.tesrkkurler sindiden :)

Merhaba evet spinal anestezi ile doğum yaptım doğum sonrası biraz regl sancısı seklınde sancı oluyo zaten agrı kesıcı yapıyorlar o yuzden rahat oluyo. Genel anesteziden cok cok rahatmıs ben basta genel istemiştim ama ıyıkı spinal olmuş baska merak ettıgınız varsa cevap vereyım. Bu arada bebegını ılk sen görujorsun yanı esınden once spinal de de uyutuyorlar yada ben korktugum ıcın benı uyuttular bılmıyorum konusursunuz ama cok kısa bı sure cunku on dk sonra seslendıklerınde hemen uyanmıstım

Selam arkadaslar..ben de tuba hanima gidiyorum 25 haftalik hamileyim. Hastaneyi hic bilmedigimden dogum konusunda tereddutlerim var ama sagolsun Gulay rahatlatti biraz bu konuda. Cati muayenesi kacinci haftada yapiliyor aci verici birsey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…