• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirinevler Fatih Üniv. Hastanesinde doğumm

P
Canım doğuma baslarken ığneyı yapıo senı yatırıyo ıkı dk sonra fılan senı ıyutuyo kısa surelı uyutma oldugundan son anda uyutuyorlar belkı de. Ayaklarındakı uyusma gecınce ayaga kalkıyorsun ılk kalktıgında dık yürü kesınlıkle bana dedıler yaptım sonrası da kolay oldu bı grce yattım cıktım tabı cıkman ıcın de bazı seyler var senın durumun wc vs:)
Peki ne kadar surede iyilestin? Bebegini emzirmede sorun yasadin mi?

P

Peki ne kadar surede iyilestin? Bebegini emzirmede sorun yasadin mi?
Ben şükürler olsun çok çabuk iyileştim cuma doğum yaptım salı gunu yürüyerek gittim hastaneye tam bı hafta olmustu yalnız kaldık eşim ben oğlum her işimi de yapabıldım ağır kaldırmak dısında. Ilk gun biraz aorun yaşadık oğlusum uykudan gözunu acıp emmedi bu arada mamaya tesvık hıc olmadı bn cok dıkkat ettım bahsı bıle olmadı tabı sut olmazsa o ayrı.

Canım doğuma baslarken ığneyı yapıo senı yatırıyo ıkı dk sonra fılan senı ıyutuyo kısa surelı uyutma oldugundan son anda uyutuyorlar belkı de. Ayaklarındakı uyusma gecınce ayaga kalkıyorsun ılk kalktıgında dık yürü kesınlıkle bana dedıler yaptım sonrası da kolay oldu bı grce yattım cıktım tabı cıkman ıcın de bazı seyler var senın durumun wc vs:)
Son olarak sutun cabuk geldi mi :)

cnm merhaba.spinal anestezi sonrasi bas agrin oldu mu ve anestezi uzmani bayan miydi? ;)

cnm merhaba.spinal anestezi sonrasi bas agrin oldu mu ve anestezi uzmani bayan miydi? ;)

cnm merhaba.spinal anestezi sonrasi bas agrin oldu mu ve anestezi uzmani bayan miydi? :KK66:
canım yok benım bas agrım olmadı ama omzum cok agrıdı bı ıkı gun (elektrikli pompa ıle sutu cektıler belkı ondandır bılmıyorum) ama bası agrıyanları duydum
evet anestezı bayan amelıyathane de hıc erkek yoktu canım

canım yok benım bas agrım olmadı ama omzum cok agrıdı bı ıkı gun (elektrikli pompa ıle sutu cektıler belkı ondandır bılmıyorum) ama bası

agrıyanları duydum
evet anestezı bayan amelıyathane de hıc erkek yoktu canım
anladim cnm bide ayaklarini ne kadar surede hissetmeye baskadin

canım ben 10 gıbı cıktım ogleden sonra tam saat hatırlamıyorum ama hıssetmeye basladım

Merhaba hanımlar,
Dr.Jülide Hanım ile ilgili bilgisi olan var mı? Normal doğum taraftarı mı?
Canım istersen geriye donuk mesajlara bak bn julıde hanımın hastasıydım kontroller doğum ve sonrası basşka dr gıtmedım yani. Normal doğum taraftarı ben Seseryan oldum ama. Para canlısı dr lardan degıl ama. Hastane genel olarak para canlısı degıl.

merhaba arkadaslar bende gülay arkadaşımız gibi bu hastanede 3o temmuzda spinal sezeryan olarak doğum yaptım.doktorum da jülide hanımdı.ilk başta evet cok soğuk görünyor ama cok tatlı bi insan zamanla anlıyo insan.gülay arkadaşımın tüm söylediklerine katılıyorum hastane ve calışanlarından özellikle ameliyat ekibinden son derece memnun kaldım..ben cok korkak bi insan olarak spinal olduysam hiç korkmadan herkes yapar diyorum.son derece konforlu ve eğelenceli bi doğumdu.hele bebeğimin sesini duyunca koptum yani.bu arada sütümde geldi hemen ve ameliat ağrım cok olmadı.herkese özellikle jülide hanımı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar

Herşeyin güzel geçmiş olmasına sevındım canım sağlıkla büyüt bebegını ınsallah ben oğlumu da oraya goturuyordum ama dr umuz ayrıldı bıZde ayrıldık:) aile hekimimizle devam edıyoruz ondanda son derece memnunum şirinevlerdeysenız tavsıye ederım:)

Herşeyin güzel geçmiş olmasına sevındım canım sağlıkla büyüt bebegını ınsallah ben oğlumu da oraya goturuyordum ama dr umuz ayrıldı bıZde ayrıldık:) aile hekimimizle devam edıyoruz ondanda son derece memnunum şirinevlerdeysenız tavsıye ederım:)
arzu hanimin hastasi miydiniz.bizde ons gidiyoduk dogumdsn beri ayrilmis cok uzuldum.geri gelir diye umuyorum :(

arzu hanimin hastasi miydiniz.bizde ons gidiyoduk dogumdsn beri ayrilmis cok uzuldum.geri gelir diye umuyorum :KK43:
Sanmam canım.. Arzu hanıma gıdenlerle konustugumda memnun olmayanlarda vardı sonra donuo muayene gecmısımıze baktıgımda gozumden kaçan şeyler olmuş tabi ama ilk onu bıldık dıye gıdıyordum sımdı de dedıgım gibi aıle hekımımız aynı zamanda cocuk doktoru ona devam edıyoruz. Senın bebişin kaç aylık

Sanmam canım.. Arzu hanıma gıdenlerle konustugumda memnun olmayanlarda vardı sonra donuo muayene gecmısımıze baktıgımda gozumden kaçan şeyler olmuş tabi ama ilk onu bıldık dıye gıdıyordum sımdı de dedıgım gibi aıle hekımımız aynı zamanda cocuk doktoru ona devam edıyoruz. Senın bebişin kaç aylık
8aylik benim oglusumda.ben cok memnundum arzu hanimdan baska hastanede calistigini duysam yine ona gotururum.dogum sonrasi cok yardimci oldu bana sagolsun

merhaba arkadaslar bende gülay arkadaşımız gibi bu hastanede 3o temmuzda spinal sezeryan olarak doğum yaptım.doktorum da jülide hanımdı.ilk başta evet cok soğuk görünyor ama cok tatlı bi insan zamanla anlıyo insan.gülay arkadaşımın tüm söylediklerine katılıyorum hastane ve calışanlarından özellikle ameliyat ekibinden son derece memnun kaldım..ben cok korkak bi insan olarak spinal olduysam hiç korkmadan herkes yapar diyorum.son derece konforlu ve eğelenceli bi doğumdu.hele bebeğimin sesini duyunca koptum yani.bu arada sütümde geldi hemen ve ameliat ağrım cok olmadı.herkese özellikle jülide hanımı şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar

öncelikle anneliğiniz de bebeğiniz de hayırlı ugurlu olsun. rabbim sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah... bahsi geçen hastanede yakın zamanda doğum yapmış biri olarak; hastane koşulları, personel, ücretler hakkında bir bilgi güncellemesi yapabilirseniz çok sevinirim.

Back