• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şirinevler Fatih Üniv. Hastanesinde doğumm

Ben doğurmadan acılaydı iyiydi gecti çok şükür sıkıntısız doğumla Rabbım herkese naasip etsin
fatih univ.hastanesinde mi dogum yaptinz
Memnun kaldiniz mi.bende orayi dusunuyorum hayirlusiyla dogumjm ocak sonu subat basi yenidogan unitesi yetisir size dedi tuba hnm.sma ins.gerek kalmaz

Ben doğurmadan acılaydı iyiydi gecti çok şükür sıkıntısız doğumla Rabbım herkese naasip etsin
sonrasab gordum sezeryan olnusunuz.kendi isteginizle mi oldunuz.allah anali babali buyutsun bebisinizide.ben normal dgm istiyorum birazda korkuyrm bakalim ne olcak :)

sonrasab gordum sezeryan olnusunuz.kendi isteginizle mi oldunuz.allah anali babali buyutsun bebisinizide.ben normal dgm istiyorum birazda korkuyrm bakalim ne olcak :)
Mrb canım hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah bebişin. Ben evet spinal sezeryan oldum julıde hanım yaptı benım gunum dolmustı sancım gelmedı ve hareketlerı azalmıstı o gune kadar normaldi yani

Bende çalışmasam Başakşehir Devlet Hastanesine giderdim. Ama doğum için bilemiyorum tabi şimdi Medipol Megaya gidiyorum. Hem istediğim zaman muayne oluyorum hemde doktor seçeneği çok muayne ücreti de 35TL tahliller pahalı tabi onuda sağlık ocağı hallediyo :KK66:

canım medipolde fiyatları sordunmu hiç ? yani doğum fiyatlarını

Mrb canım hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah bebişin. Ben evet spinal sezeryan oldum julıde hanım yaptı benım gunum dolmustı sancım gelmedı ve hareketlerı azalmıstı o gune kadar normaldi yani
Amin insallsh tesekkur ederim..ben tuba hanima gidiyorum hastane temiz guzel senin memnun kslmadigin bi durum oldu mu??

Amin insallsh tesekkur ederim..ben tuba hanima gidiyorum hastane temiz guzel senin memnun kslmadigin bi durum oldu mu??

Canım düşünüyorum ama aklıma gelmıyo acıkcası memnun kalmadıgın bısey olmadı galıba. Sen merak ettıklerını sorabılırsın

Canım düşünüyorum ama aklıma gelmıyo acıkcası memnun kalmadıgın bısey olmadı galıba. Sen merak ettıklerını sorabılırsın
Hastane genel olarak temiz diget hastaneler gibi asiri yogjn da degil dr. da ilgileniyo daha ne olsun :) ebelet fln iyidir umarim dogumhanede tahminen temizdir heralde:)

Hastane genel olarak temiz diget hastaneler gibi asiri yogjn da degil dr. da ilgileniyo daha ne olsun :) ebelet fln iyidir umarim dogumhanede tahminen temizdir heralde:)
Doğum yanı amelıyathane prrsonelı cok guleryuzlu o kadar ıyı anlattıkar kı ben genel anestezı den avazgectın ve keyflı bı sekılde gırdım ıcın rahat gırdım doğuma

Doğum yanı amelıyathane prrsonelı cok guleryuzlu o kadar ıyı anlattıkar kı ben genel anestezı den avazgectın ve keyflı bı sekılde gırdım ıcın rahat gırdım doğuma
Bilgilerin icin cok tsk ederim cok sagol.ilk hamileligim oldugu icin biraz fazla heyecanliyim :)

Ben 30 haftalık gebeyim hamileliğimin 6. Haftasında ve Öncesinde bir kaç kez Jülide Hanım'a gittim çok açıklayıcı bilgiler vermedi bi daha nezaman geleyim dediğimde nezaman gelirsen gel dedi 6. Haftada usg den karından bebeği göremedi çok uğraştı bebeği geçtim Rahmi göremediğini söyledi alttan bakacağını söyledi ki ben vajınısmusu yenı yenip hamile kalmıştım bunuda söylemiştim Duyarlı değildi sonra ben izin vermedim alttan muayene etmesine o haftasonum hormonlarında etkisi ile berbat geçmişti rahmim ya tersse die ya bebek yoksa die ağlayıp durdum sonra suleymanıye kadın doğum hastanesinde çalışan bi arkadaşım oraya çağırdı orada mucize hanım var o baktı usg den bebeği gösterdi rahme yerleşmiş dedi kim dedi sana rahmin ters diye dedi ve Güldü kadın bir skntı yok dedi içimi rahatlattı bi dahada Jülide Hanım'a gidesim gelmedi

İnsallah alirim saolasin cnm carsamba gunune aldim randevu bakalim
merhaba ben dün jülide hn gittim. ancak hiç memnun kalmadım. bana bir an önce ne soracaksan sor ve git der gibi muamele etti. önce belki yorgundur dedim ama yok. çocuk düşündüğümü söyledim bana ne folik asiti başla dedi ne simir testi alalım bi kan değerlerini kontrol edeyim dedi. bugün aradım benden simir testi istemediniz diye öyle mi bilmilyorum olabilir bir ara gelin dedi . ve ben muayeneden ne kadar korktuğumu da ona belirtmiştim. ben memnun kalmadım karar sizin.
Selam kızlar 32+3 haftalık hamıleyım fatih üni hastanesi dr. Julıde Akar a gıdıyorum bı akslılık olmazsa doğumumu da orda dusunuyorum daha once bu hastane de doğum yapan yada yapacak olan fıyatlar vs hakkında netbılgısı olN var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba ben dün jülide hn gittim. ancak hiç memnun kalmadım. bana bir an önce ne soracaksan sor ve git der gibi muamele etti. önce belki yorgundur dedim ama yok. çocuk düşündüğümü söyledim bana ne folik asiti başla dedi ne simir testi alalım bi kan değerlerini kontrol edeyim dedi. bugün aradım benden simir testi istemediniz diye öyle mi bilmilyorum olabilir bir ara gelin dedi . ve ben muayeneden ne kadar korktuğumu da ona belirtmiştim. ben memnun kalmadım karar sizin.
Julide hnm i bimiyorum ben tuba hnma gidiyorum memnunum.sorularima acik bi sekilde cvp veriyo.ins.bi sorun yasamam dogumuma az kaldi

Julide hnm i bimiyorum ben tuba hnma gidiyorum memnunum.sorularima acik bi sekilde cvp veriyo.ins.bi sorun yasamam dogumuma az kaldi
pazartesi tüba hn dan randevu aldım internette katıldığı bir programı izledim hem güleryüzlü hemde baya bilgili gözüküyor. inşallah sıkıntı olmadan doğumun gerçekleşir. bende tüba hn dan memnun kalırım

pazartesi tüba hn dan randevu aldım internette katıldığı bir programı izledim hem güleryüzlü hemde baya bilgili gözüküyor. inşallah sıkıntı olmadan doğumun gerçekleşir. bende tüba hn dan memnun kalırım[/QUOTE guleryuzlu evet tum sorularims da acele ettirmeden cvp veriyo.mail yoluylada kokayca ulasabiliyorum.umarim memnun kalirsiniz.muayene sonrasi yorumlarinizi bekliyorum :)

pazartesi tüba hn dan randevu aldım internette katıldığı bir programı izledim hem güleryüzlü hemde baya bilgili gözüküyor. inşallah sıkıntı olmadan doğumun gerçekleşir. bende tüba hn dan memnun kalırım
Merhaba muayeneye gittiniz mi memnun kaldiniz mi tuba hanimdan??

Back