Bisküvi - Kurabiye Tarifi Şirin Renkli Kurabiyeler (Resimli)

hakikaten çok şirin duruyorlar aşeriyorum galiba ne olacak şimdi hanım haanım..

Aman Allahım kızım ekrana kitlendidelikafadulden nasıl olcak bu iş şimdi süper olmuş canım ellerine sağlık

hakikaten çok şirin duruyorlar aşeriyorum galiba ne olacak şimdi hanım haanım..

Allahhhh ne yapabilirim tüh yaaaa...
Canım inan kolay yapılıyor, ne olur yap ve yediğini duyayım içime oturacak...a.skaydirigubbakcemile3

Aman Allahım kızım ekrana kitlendidelikafadulden nasıl olcak bu iş şimdi süper olmuş canım ellerine sağlık

Afiyet olsun tatlım. Serpilciğim çok kolay bir tarif üstelikte oğlumla birlikte yaptık sende kızınla yap mutlu olsun bir tanem...kaydirigubbakcemile5

yemrekurabyapyoth6.jpg

Son düzenleme:
Ellerinize sağlık cicim..:) Küçük beyin de tabi..
Bisküvi ve kurabiyeler bölümüne ekleseydin ya daha güzel olurdu..
Benim süslü püslü miya kurabiyelere benziyorlar bunlar da .çok şirin olmuş oyy.
İlk yorumu sen yapmışsın bizim ccicilere..İadei ziyarete geldim:*
Mujxxx

canım görüntü harika...ellerine sağlık...gıda boyasını nerden bulabiliriz...(çok cahil gördüm kendimi...:eek:

ARKADASIMIZ gelene kadar ben cevaplayüüüm mmüüüü hopidükkkk:*
Marketlerden alıyorum ben ama Turkıyedekı aktarlarda ve pasta malzemelerı satan dukkanlarda mutlaka vardır
Mujxx

Ellerinize sağlık cicim..:) Küçük beyin de tabi..
Bisküvi ve kurabiyeler bölümüne ekleseydin ya daha güzel olurdu..
Benim süslü püslü miya kurabiyelere benziyorlar bunlar da .çok şirin olmuş oyy.
İlk yorumu sen yapmışsın bizim ccicilere..İadei ziyarete geldim:*
Mujxxx

Hamur işi diye bu bölüme birden yazmıştım... Oğlumun sınıfındaki yılbaşı kutlamasına götürüyordum kurabiyeleri hemen çekip eklemek istemiştim telaşla böyle oldu ama moderatör arkadaşlardan yardım isterim tatlım. Evet senin cicilere ilk yorumu ben yazmıştım çok güzellerdi...ellerine sağlık tatlım... İadeyi ziyaret için teşekkürler her zaman beklerim... a.s.

Her zaman gelırım ınsallah canım tarıflerın devamı geldıkce..:)

ay bayildim renk renk negüzeller ya bende kizimla kurabiye yapiyorum okadar cok zevkli oluyoki hele onun yüzündeki mutluluk dünyalara degerrrrrrrrr
ellerinize saglik anne ogul masallah sizea.s.:nazar:

Her zaman gelırım ınsallah canım tarıflerın devamı geldıkce..:)

Tariflerimin devamı gelecek bir tanem sizlerle paylaşmak istiyorumki sevdiklerinizle sizlerde paylaşın diye ... bilhassa çocuklara değişik mamalar olsun diye... a.s.

Terlikcım ne kadar guzel gorunuyor kurabıyeler yaa ellerıne saglık valla..Süpersınnn

ay bayildim renk renk negüzeller ya bende kizimla kurabiye yapiyorum okadar cok zevkli oluyoki hele onun yüzündeki mutluluk dünyalara degerrrrrrrrr
ellerinize saglik anne ogul masallah sizea.s.:nazar:

İyi dileklerin için teşekkürler tatlım... Cidden onların yüzündeki mutluluk herşeye değer. Geçen gün bir kurabiye hazırladım hamurunu hemen çağırdım oğluşu gel şekil ver bakalım hamurlara diye ayyy nasıl çığlık atıyor sevincinden hemen onları yuvarlıyor arada hamuru yoğuruyor. Üstünede yumurta sarısı sürme cabasıda ayrı bir heyecan onun için. Piştikten sonrada bir güzel yiyorki ben yaptım diye... Çok şeker kızın onu öpüyorum... Allah sizlere bağışlasın kuzumu...Şeniz

Terlikcım ne kadar guzel gorunuyor kurabıyeler yaa ellerıne saglık valla..Süpersınnn

Canım benim beğendiyseniz ne mutlu umarım sizlerde yaparsınız... burada resimlerinide paylaşırsınız... duygucuğum sende yap ve bu lezzetten mahrum kalmayın çokda kolay inan... çok öpüyorum seni tatlım...Şeniz

Canım benim beğendiyseniz ne mutlu umarım sizlerde yaparsınız... burada resimlerinide paylaşırsınız... duygucuğum sende yap ve bu lezzetten mahrum kalmayın çokda kolay inan... çok öpüyorum seni tatlım...Şeniz

Canım ya ben senın kadar marifetlı degılımkı:çok üzgünüm:Senınkı resmen pastanede satılanlar gıbı olmus ben yapabılırmıyımkı acaba:uhm:

ellerine sağlık ben bu aralar kurabiyelere merak sardığım için her topiğİ geziyorum malzemeler hep aynı ama bu kurabiyede yağ miktarı dikkatimi çekti hem margarin hem sıvı yağ karışık konulmasının sebebi ne denir birde yerken yağlı bir yapısı oluyormu

X