- 23 Aralık 2019
- 101
- 57
- 48
- 61
- Konu Sahibi Mpendragon
Arkadaşlar restoran sahibi bir arkadaşım Sırım yağlarının üreticisinin değiştiğini ve restoranlarında kullandıklarını söyeledi. Bende denedim tadı güzel geldi. Başka deneyen var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sahibi değişince tadı değişmiş alalım mıArkadaşlar restoran sahibi bir arkadaşım Sırım yağlarının üreticisinin değiştiğini ve restoranlarında kullandıklarını söyeledi. Bende denedim tadı güzel geldi. Başka deneyen var mı?
Yani sahibi değişince tadı değişmiş alalım mı![]()
Yani sahibi değişince tadı değişmiş alalım mı![]()
Eskiden alıyodum sırım zeytinyağını tedarikçisi değişmiş duydum bende akhisarlı bir firma araştırdım çok iyi çıktı erken hasat gibi yakıcı ve yeşil renkte denedim çok beğendim ben
Denemekte fayda var o zaman![]()
firma çocuklar için çok güzel bir zeytinyağ üretmiş buarada harika bir zaytinyağ kidsolio. Ama lütfen her yerden ulaşılabilir olsun bu kidsolio. kendimiz için sırım, çocuğum için kidsolio kullanıyorum. tavsiye ederimBen üreticisinin değiştiğini öğrenince fiyatından dolayı şans verdim çokta beğendim üreticisini araştırdım güvenilir bi firma bundan sonra kullanırım bu zeytinyağını