Sırf resim çekinmek için gelinlik arıyorum

crpdm

TEVEKKÜLÜM SANA YA RAB
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2012
90
0
düğünüm aceleye geldi resim çekinemedik olan resimlerde olmaz oldu anlyamadık... sadece resim çekinmek için 38 40 bedene uygun gelinlik kiralamak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

Ay canım çoküzüldüm en mutlu gününde resim çekilememişin bizkadınlar çok önemseriz böyle durumları geçmişten güzel biranı hatıradır bize gelinlikçilere baktınmımı yada eş dost akrabalarına valla ben göndereyim diyecem ama 15 yıllık benim gelinliğim sarrdı artık:KK50:

düğünüm aceleye geldi resim çekinemedik olan resimlerde olmaz oldu anlyamadık... sadece resim çekinmek için 38 40 bedene uygun gelinlik kiralamak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...

ankarada oturuyorsanız yardımcı olabilirim gelinliğim straplez ve bu forumda resmi var aysiranın

hala gelinlik arıyorsan uygun fiyata bende kiraya verebilirim gelinliğimi sana istersen resmini eklerim

ankarada oturuyorsanız yardımcı olabilirim gelinliğim straplez ve bu forumda resmi var aysiranın

pekı bunun üzerine ben soru sormak isterim boyun kaç yani benim boyum uzun olunca buldugum gelinlikler kısa oluyor :) yardımcı olursan sevınırım.

ilgileriniz için teşekkürler. ben eskişehirde yaşıyorum. gelinliğimi kiraladığım yere gittim hiç yardımcı olmadılar bende vazgeçmiştim düğünün üzerinden epey tarih geçince de boşver dedim bir de saçlarımı kestirince ii ce düşünmez oldum ama baktım ki içimden çıkmıyo nerde bi gelin fotoğrafı görsem için sızlıyo sonra tekrar karar verdim daha da uzun süre geçmeden mesela hamile kalmadan evvel fotoğraf istiyorum... boyum 166 kilom 64

ilgileriniz için teşekkürler. ben eskişehirde yaşıyorum. gelinliğimi kiraladığım yere gittim hiç yardımcı olmadılar bende vazgeçmiştim düğünün üzerinden epey tarih geçince de boşver dedim bir de saçlarımı kestirince ii ce düşünmez oldum ama baktım ki içimden çıkmıyo nerde bi gelin fotoğrafı görsem için sızlıyo sonra tekrar karar verdim daha da uzun süre geçmeden mesela hamile kalmadan evvel fotoğraf istiyorum... boyum 166 kilom 64

bu arada kilonu sorun etme arkası baglamalı korse tarzı bir model gelinlik takas sayfasında aysira gelinliğimi satıyorum şok şok gibi bir ilan var oradanda görebilirsin gelinliği

X