Sıradışı iş fikirleri????

KUMSAL123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
797
311
53
37
Selam arkadaslar. Antalyada yasiyorum burada kendime yeni bir is kurmak istiyorum. 100 bin destegim olacak . sizlerden degisik is fikirleri istiyorum .benim fikrim ise temizlik sirketi kurmak. Lutfen kisada olsa farkli bir is fikrine ihtiyacim var.

tokat beyaz pekmezi malatya kayısı kurusu Beypazarı tarhanası v.b gibi yüzlerce yiyecek çeşidi artı iğneoyası tülbentler peribacası figürleri lületaşı eserler el yapımı bebekler patikler telkâri gümüş takılar gibi gibi

temizlik şirketi hem zordur insanlarla personelle uğraşmak bakımından hem de fazlasıyla var ve bazıları mafia türü insanların elinde.Bir turizm mezunu yazıyor bunları naçizane.

dükkan da çok değişik peynirler bulundur ve yazın ayda bir şarapla peynir tadımı günü düzenle .broşür dağıt reklam ver tanıtım için.tadanlar o peynirlerden beğenip alacaklardır.Kendi projemdi ama çocuğum büyüyünce yapacağım.

İşi hangi semtinde kuracağınız da önemli
Neresini düşünüyorsunuz?

Lara bölgesinde acicam..cesaretim var ama korkularimda var
Korkularınızın olması gayet normal.
Ekonomi şu anda kötü durumda.Hali hazırda bulunan esnaf bile dükkan kapatmaya başladı.
Size tavsiyem biraz daha beklemeniz.

İş yeri olarakta aman hediyelik eşya ,yemek ve kahveci açmayın.Ziyadesiyle var çünkü.

Temizlik şirketi fikri fena değil ama eleman işiniz sıkıntı olabilir.

Ama kurutemizle düşünebilirsiniz.
Özellikle parça başı ütü yaparsanız gayet güzel olur

Yemek sektörüne girebilirseniz eğer oradan bayağı fikirler çıkar. Mesela İstanbul'da Boon Cafe galiba tam bilmiyorum çiçekli salıncak koymuş konsept olarak herkes bir gidip fotoğraf çektiriyor. Ayda bir gün değişik work shoplar düzenlenerek ilgi çekilebilir. Mesela pasta süsleme, seramik yapma, vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…