• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Sıra damat bohçasındaa :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
Kızlarrrrrrrr hayırlısıyla nişanımızı yaptık çok şükürrrrr...
Şimdi damat bohçası hazırlıyoruz ama ekstra detaylar ve dizayn konusunda (süsleme vs...) tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorumm....
Damat bohçası hazırayan arkadaşlarrrrrrr yardımlar leylasssssssss 'a hadi bakalımmmmm

Şimdi damat bohçası hazırlıyoruz ama ekstra detaylar ve dizayn konusunda (süsleme vs...) tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorumm....
Damat bohçası hazırayan arkadaşlarrrrrrr yardımlar leylasssssssss 'a hadi bakalımmmmm

Allah yardımcı olsun..düğün ne zman?(:

benimde 18 inde nişanım vr insallah bende basladım damat bohçası hazırlamaya sana kendi hazırladıgım listeyi yazim :

-pijama takımı
-terlik
-parfüm
-çorap
-tras seti
-iç çamaşır(boxer ,atlet,fanila)
-havlu
-lif
-gömlek-kravat-kol dügmesi
-kemer-cüzdan
-ayakkabı
-bakım seti (traş köpügü,tras kolanyası,nemlendirici,sampuan,trnak makası,diş fırçası ,diş macunu)

bavul veya sandık alabilirsin senin karrın o ben bavul alacagım ona katacagım tülden kurdale alıp baglayacagım süsleme amçlı :)

umarım yardımcı olabilmişimdir allah kolaylık versin :)

Leylacımm aynı telaş bizdede mevcut. Damat bohçası için bende bir liste çıkardım. Şuanlık aklıma gelenler bunlar.

• Takım elbise, gömlek, kravat-kol düğmesi
  • Ayakkabı, terlik, kemer, cüzdan
  • Gömlek-Hırka
  • Pijama takımı (robdöşambr+uzun kollu+kısa kollu şortlu)
  • Atlet-Boxer-Çorap
  • Traş makinesi
  • Kozmetik (Krem-Traş Losyonu-Parfüm-Diş fırçası-Diş macunu,vs)
  • Seccade-Takke
  • Havlu-Lif

Bu ayın sonunda nişanlım ankaraya geldiğinde çıkıp alıcaz. Birde bavul alırız sanırım. Aslında o gelmeden gidip baksam ben, nerelerde ne var ona göre o gelince gidip direk alsak ne güzel olur... Siz beraber mi alıcaksınız yoksa sen kendinmi hazırlayacaksın??

erkek bohçasına koyulabilecek bunlardan başka birşey de yok sanırım...

biz de bu haftasonu gidip pierre cardin'in pijama, atlet, boxer, çoraptan oluşan 5li setini 100 tlye aldık...
atlet, boxer ve çoraptan daha fazla almak gerekir mi acaba?
Alırsam onlar da mı pierre ya da dagi olmalı, normalde giydiği şahinler spor atleti fln basit mi durur bohçada?

Back