Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben genital bölgemi çam sakızıyla alıyorum ama küçük tüğler gelmiyo bu yüzden de 3 günde tekrar kıllarnıyo yarın sir almayı düşünüyorum nasıl yapıcam çam sakızından farkı ne tahriş yapar mı etrafa ya da cildime bulaşanlardan nasıl kurtulucam.
canım annem kuaför bi bakayım dedim :) öncelikle bi eşyaya sir bulasırsa iyice ısıtıp sıvı hale gelince siliver bezle gecer zaten vucudunda pek kalmaz agda bezi alıyor hepsini sonrasında yağ kullanırsın bi de sunu dicektim bende cok işe yaradı ağda yaptığın bölge neresi olduğu fark etmez duşa girdiğinde tabi ağdadan sonra aynı gün içinde iyice bildiğimiz katı sabunlarla köğürt önce ve kesele kızarana kadar bu işlemden sonra yine sabunla köpürt ve sabunu yıkamadan yapıcaksın tabi sabunladığın yeri bu sefer üstünden jiletle gec cok işe yarıyo bu sayede bes aydır bacaklarım tertemiz ve batıklarada bir numaralı cözüm :)
bebe yagı ıle kurtulabılırsın
aaa bu yöntemi öğrenmem süper oldu beş ay diyosun yani ama ben kalıp sirlerden alıcam tatlım hani sürüp kuruyunca çekilenlerden arkadaşım onlarla alıyo memnunum diyo bide bezle uğraşmak istemiyorum ne renk alıyım ondan genitak bölegeme uyguluycam ben bu köpürtme yöntemini batıklarım var çünkü orda bacaklarım çok ince çıkıyo göremiyorum güneşe bi çıkıyorum almamaışım ağda görmesemde alır hiç değilse makine aldım sanıyorum almıyo
teşekkürler hayatım bebe yağı denicem
normal sıvıyağ bıle olur
anladım canım sarı renkte olanlar var annem kuaför salonunda onları kullanıyo dışardan alma bir kuaföre git onlar toptancıdan aldığı için güzel oluyo ve şekersiz olmasına dikkat aksi halde sekerli ise ciltte kararma yapıyo canım
bi de sunu dicektim bende cok işe yaradı ağda yaptığın bölge neresi olduğu fark etmez duşa girdiğinde tabi ağdadan sonra aynı gün içinde iyice bildiğimiz katı sabunlarla köğürt önce ve kesele kızarana kadar bu işlemden sonra yine sabunla köpürt ve sabunu yıkamadan yapıcaksın tabi sabunladığın yeri bu sefer üstünden jiletle gec cok işe yarıyo bu sayede bes aydır bacaklarım tertemiz ve batıklarada bir numaralı cözüm :)
hımm çok teşekkürler tatlım yakınımızda bi kuaför var onlardan alıyım o zaman sarı olanını sürdüğüm yer tertemiz olur değil mi çam sakızı doğru düzgün almıyo hiç çok uğraştırıyo yapışmıyo
Nasıl yani ????
ağdadan sonra kese mi? cildi tahriş etmez mi?
sir daha önce denemediysen bence yapma bu defa, çünkü ciltte morarma falan yapabiliyor ağda bezini düzgün çekemezsen.
tavsiyem eski usulde devam et bu seferlik, uygun bi vakitte de ağdacıda sir bi kere yaptır nasıl yapacağını gör sonra evde kendin yaparsın