• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sır-auroranın incileri*??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
mrb arkdşlar ben nermin bezmenin bu iki kitabını okudum acaba bunların dvmını yazdımı bilen varmı??

merhaba söylediğiniz kitaplar ve nermin bezmen müthiş ama henüz devamının yazıldığını duymadım. kurt seyt ve shura yı ve kurt seyit ve murka yı okudunuz mu ? bunlar da nermin bezmen in şiddetle tavsiye ederim.a.s

merhaba söylediğiniz kitaplar ve nermin bezmen müthiş ama henüz devamının yazıldığını duymadım. kurt seyt ve shura yı ve kurt seyit ve murka yı okudunuz mu ? bunlar da nermin bezmen in şiddetle tavsiye ederim.a.s

kurt seyt ve shura yı aldım başlayamadım henüz,ama auroranın incilernin dvmını merkala bekliorum a.s.

sır ve auranın incileri ile o seri bitti 2 kitaplıktı..zaten auranın incilerinin sonunda hıkayeyı sonlardırdı .
en son kıtabı SIRÇA TUZAK onuda tavsiye ederim gene hıkaye akıp gidiyor... bunun da devamını yazdığını duydum zaten cevaplanmamış sorular kalmıştı son bölümde..
sandy nın dediği gibi kurt seyt shura ve murka süperrrr en iyi kitapları diyebilirm (nermin bezmen ın dedesinin gerçek hayat öyküsü) o serinin 3. kitabı ise MENGENE GÖÇMENLERİ ...

sır ve aura'nın incilerinden sonra başka bir kitabını okuma fırsatım olmadı.Bu iki kitabı çok beğendimi söylemek isterim

Back