• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir Ağdanın Temizlenmesi ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi kan_çiçeği
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kan_çiçeği

Ziyaretçi
Kızlar evde sir ağda yapan varmı ya ne kadar zor onu temizlemesi nerdeyse hiç çıkmayacak yapış yapış oluyor sir ağdayı ciltten nasıl kolay temizlenir acaba tavsiyelerinizi bekliyorum....

hiç çıkaramzsan pamuğa biraz zeytinyağı damlat ve cok bastırmadan temizlemeye calıs.... yada ıslak mendille...

siri kağıtla kullan canım
temizlemesi daha kolay olur

öncelikle nasıl sir ağda kullanıyorsun
bi çesidi ince tabaka halinde sürüyorsun üzerine bez yapıstırp çekiyorsun
diğer modelde ise kendi kendine donuyor ciltte elinle çekiyorsun

artıkları da temizlerken ya sir ağda cıkartmak için alacağın özel yağ var ucuz bir şey
ya da bebe yağıyla masaj yaparak temizleyeceksin

bebe yağının kolay çıkarttıgı söylenmişti

kızlar hepinize çok tşk ederim ilgilendiğiniz için zeytin yağı sürünce kıl köklerini beslemesin aman haaaa valla bir felakete imza atmış olurum heralde ...:roflol:

peki tezgaha ya da levaboya dökülen ve donan sir ağda için bi çözümü olan var mı??
kaynar su işe yaramadı pek,,biraz kazıdım ama yapışkanı hala geçmedi ve ne koysam yapışıyor,, yardım..

tatlım.. kozmetikçilerde ağda yağı satılıyor.. onunla ugrasmadan temizlersiniz...

temizleme yağı var ucuz bişi ben onunla temizliyorum.ayrıca tezgaha dökülenide bu yağla çıkarabilirsin.biraz ovalarsan çıkıyor..

evet tezgaha dökülenlerde o yağla çıkıyo

canım bebek yagı yla temızlıyorum ben hem cok gusel oluyoo

sirin kendi yağı var onunla temzle hiç bırakmıyo. yağı aldığım adama bu başka bişeyle çıkmıyo mu dedim badem yağıda iyi temizler dedi aman he badem yağına dikkat tüy yapıyo arkadaşlar ben biliyodum almadım sakın yanılıpta badem yağıyla temizlemeye kalkmayın

Bende hazır ağda bezlerinden kullanıyorum ama sir ağda olduğu için çok zor çıkıyo defalarca yıkasan bile yapışıp kalıyodu ağda temizleme mendili satın almıştım içeriğinde parafin olduğu için kolay çıkarıyodu ama tek kullanımlık hemen kuruyo bende bi mendilin üstüne nemlendirici yüz kremimden koyarak mendille sildim bacaklarımı işe yaradı ağdayı kolayca temizledi sende bi dene istersen bence vazelinde parafin gibi bi madde onlada temizleyebilirsin

ben mahvaldum arkadaşlar... çocuklar yatmışken ağdamı yapayım dedim ilk defa evde kullanılan roll on başlı sir ağda kullanacaktım suyu kaynatmak zoruma gitti ve aklı ewellik edip mikro dalgada ısıtmaya kalktım ... veee ağda eridi ama ambalaj da eridi ve bütün ağdalar mikrodalganın içine aralarına aktı ... onu temizliyim diye panikleyince dokunduğum heryere bulaştıı :(((((
şu an ellerimi zor temizledim ve yazıyorum nolur fikri olan beri gelsin ... saat gecenin bir yarısı krem falan alamam, çok kötüyüm mutfağım pespembe sir lekeleri oldu :(((

hala mutfağı temizlemeye çalışıyorum yokmu bunun bir kolayı bişey bilen yokmu yahu :((

ben mahvaldum arkadaşlar... çocuklar yatmışken ağdamı yapayım dedim ilk defa evde kullanılan roll on başlı sir ağda kullanacaktım suyu kaynatmak zoruma gitti ve aklı ewellik edip mikro dalgada ısıtmaya kalktım ... veee ağda eridi ama ambalaj da eridi ve bütün ağdalar mikrodalganın içine aralarına aktı ... onu temizliyim diye panikleyince dokunduğum heryere bulaştıı :(((((
şu an ellerimi zor temizledim ve yazıyorum nolur fikri olan beri gelsin ... saat gecenin bir yarısı krem falan alamam, çok kötüyüm mutfağım pespembe sir lekeleri oldu :(((

ayçiçek yağı, bebeyağı ile çıkar sir ağda. su sakın kullanmayın çıkmaz suyla.

teşekür ederim micra bebeyağı çözümmüş sahiden ... aman dahada bildiğimden şaşmam :))))

ben ağda yağıyla da temizleyemedim kalın olduğu için çıkmıyo bıçakla kazıdım yine çıkmıyo kızlar 21.30da koluma sir ağda yaptım hala uğraşıyorum iki saat oldu hiç geçmicek galiba sinirden ağlıyorum etrafımda bayan kimse yok bana yardım edicek hastahaneye gidicem şimdi yine çıkmazsa.

Back