• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir ağda Tüyleri Azaltır mı Kızlar ?

Sir ağda bir kaç ayda değil ; uzun süreli kullanımda azaltır tüyleri .
Büyümesine izin vermeden sürekli aldığınız taktirde 2-3 yılda ciddi oranda azalma görülür bence'

evet düzenli yani 3 haftada ya da ayda bir yapıldığında azaltıyormuş, diğer yöntemlerden daha etkili bence, lazer de yaptırsan en az 1 yıl sürüyor nasılsa

Bende azaltır Diye Duymuştum Tam Başlayacaktım Kullananlar Sakın Kullanma Deyince Caydım Aslında Başka Çözümde Yok Jilet Kötü Yaptı Zaten Sir Ağdaya Başlayıp Şu Bioderin Tüy Geçiktirici serumunu alıcam Faydası Olur sanırım

bioder de işe yaramıyor diye çok duydum zaten o kadar çok şey duyuyoruz ki neye inanacağımızı şaşırıdk :9: ben sir ağdayı 8 9 aydır yapıyorum bikini bölgeme bakalım devam edeceğim 1 yıl daha :ssz:

Bende azaltır Diye Duymuştum Tam Başlayacaktım Kullananlar Sakın Kullanma Deyince Caydım Aslında Başka Çözümde Yok Jilet Kötü Yaptı Zaten Sir Ağdaya Başlayıp Şu Bioderin Tüy Geçiktirici serumunu alıcam Faydası Olur sanırım

peki canım kullananlar niye sakın kullanma dediler açıkladılar mı bi sakıncası varsa ben de bırakayım :26:

peki canım kullananlar niye sakın kullanma dediler açıkladılar mı bi sakıncası varsa ben de bırakayım :26:

Canım Bence Onlar Ağda Bile kullanıyorlarmı Emin Değilim Açıklama Filan Yapmadılarki Sanırı Başlarından Sağmak İçin Öyle Yaptılar bence Düzenli Yaparsan Azalır Bioderi Denemek Lazım Yeni seronu Zaten Ben Kuaföre Sordum Kız Sir Ağda Şekersiz Tüyleri Azltıyor dedi Kızıda Tanırım Dürüst Biridir Kötü olsaydı Söylerdi :)

Canım Bence Onlar Ağda Bile kullanıyorlarmı Emin Değilim Açıklama Filan Yapmadılarki Sanırı Başlarından Sağmak İçin Öyle Yaptılar bence Düzenli Yaparsan Azalır Bioderi Denemek Lazım Yeni seronu Zaten Ben Kuaföre Sordum Kız Sir Ağda Şekersiz Tüyleri Azltıyor dedi Kızıda Tanırım Dürüst Biridir Kötü olsaydı Söylerdi :)

tamam o zaman sir ağdaya devammm :27: :9:

azalıyor azalmaz olurmu ben deniyorum zaten onun sayesinde 2 ayda bir alıyorum zaten 1 ay sonra çıkmaya başlıyor ve geç uzuyor bu süre nasıl ılaştım deseniz bir yıl kullandıktan sonra oluyor

Back