- Konu Sahibi Canansever
Kızlar Sir Ağdaya Başlamayı düşünüyorum Tüyleri azltıyormu Lütfen Bilgi Verirmisiniz ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 3yıl mı çok fazlaymış yahuu:44:
Bende azaltır Diye Duymuştum Tam Başlayacaktım Kullananlar Sakın Kullanma Deyince Caydım Aslında Başka Çözümde Yok Jilet Kötü Yaptı Zaten Sir Ağdaya Başlayıp Şu Bioderin Tüy Geçiktirici serumunu alıcam Faydası Olur sanırım
Bende azaltır Diye Duymuştum Tam Başlayacaktım Kullananlar Sakın Kullanma Deyince Caydım Aslında Başka Çözümde Yok Jilet Kötü Yaptı Zaten Sir Ağdaya Başlayıp Şu Bioderin Tüy Geçiktirici serumunu alıcam Faydası Olur sanırım
peki canım kullananlar niye sakın kullanma dediler açıkladılar mı bi sakıncası varsa ben de bırakayım :26:
Canım Bence Onlar Ağda Bile kullanıyorlarmı Emin Değilim Açıklama Filan Yapmadılarki Sanırı Başlarından Sağmak İçin Öyle Yaptılar bence Düzenli Yaparsan Azalır Bioderi Denemek Lazım Yeni seronu Zaten Ben Kuaföre Sordum Kız Sir Ağda Şekersiz Tüyleri Azltıyor dedi Kızıda Tanırım Dürüst Biridir Kötü olsaydı Söylerdi :)