sir ağda tahrişi

OVERnight

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2008
585
6
318
geçen hafta ilk kez bıyıklarımı aldırttım,hiç bir sorun yoktu başta,3 gün sonra bi sabah uyandıgımda aldırdıgım bölgede tahriş oldugunu gördüm minik minik sivilcfeler dolmuştu..daha önce vüdumun başka bölgelerinede sir kullandım ve sorun olmadı,sorunun çözümü varmıdır verya bi sonraki işlemden önce alacagım bi tedbir?:çok üzgünüm:

canım bence ağdanın kalitesi ve nasıl çektiği çok önemli ayrıca ağda sonra bakım kremi var tahrişi önlüyo ondan sür bence , eğer sir ağdaya devam etmek istiyorsan ..ayrıca canım yüz bıyıık almak için sir ağda yapıyo herkes ama bu cilde okadar zarar veriyorki cildin zamanla elastik yapısını bozuyo ve bunun sonucunda cilt daha çabuk sarkıyo ,ayrıca iple alma yöntemide aynı kaş için veya yüz için pek tercih edilmesede en iyisi cımbızmış ben bunu bir uzmanın ağzından dinledim ..ama rağbet ve kolaylık sir olduğu için ve kuaförlerinde işine geldiği için bunu asla söğlemezlermiş..

ben de kollarıma sir ağda yaptırıyorum. 2 ayda 1 kez filan. Yazın ayda 1 kez yaptırıyorum. Bazen tahriş oluyor bazen olmuyor. Ağda sonrası tahrişi önleyen bir ürün varsa yazarmısınız.:1rolleyes:

ağda sonrası yağlar var kozmetiklerde var ..

kullandıgın ağdaların pudralı olmasına dikkat et birde eğer vucudunda olmuyorsa bıyıklarında oluyorsa o bölgede hassaslık vardır

ağdacıma sordum bide ilk defa alındıgı için cilt alışkın deil dedi bide ilk 2 saat su sürdürmicksin unutma dedi bide en önemlisi elleme sakın dedigözüenkler açık oldugu için enfeksiyonn riski oluyo dedi nitekim bende ilk aldırdıgım için heyeccnla habire eliiyodumdelikafadulden bende merak ettim krem sordum elekon diye bi krem varmış onu tavsiye etti agdadan sonra kullanbilrsin diye ,duyruluryerimseniben

ben dudak üstüme sir yaptırdım çoooooooooook pişmanım. yazın denizde bronxlaşırken ilk önce dudaklarımın üstü koyu bi renk oldu hayatımda o kadar sinir olduğumu hatırlamıyorum. cilt soyucu kremlere kadar neler denedim geçmedi.ve artık iple alıyorum bakalım bu yaz ne olucak görücez

buz torbası koyun hiç birşeyiniz kalmaz arkadaşlar..bi de benim estetisyenim,sivilce olmasın diye yüksek frekans yapıyo bölgeye :)

merhaba bende sir ağda kullandıktan sonra bikini ve koltuk altı bölgesinde kızarıklık oluyo ve gecmıyo 3-4 gun. bıde küçük sivilceler çıkıyor. ne yapmam gerekıyor. önerebileceğiniz bir krem veya yöntem varmı acil cevap verirseniz çok sevinirim:teselli:

arkadaşlar bepanthen kremi(tüm eczanelerde uygun fiyata satılmaktadır) kullanabilirsiniz tüm vucüdunuza ağda sonrası uygulayabilirsiniz ki bu kremi duştan sonra vücudunuzu ya da gündelik hayatta ellerinize uygulayabilirsiniz pamuk gibi yumuşacık yapıyor :) benim güzellik uzmanım özellikle yaz aylarında hiç kimsenin bıyıklarını sir ağdayla almıyor çünkü leke bırakma riski çok büyükmüş. benimkileride iple alıyor ve hiç bir zaman sorun yaşamadım.

Kızlar ben de her ay bu sorunu yaşıyorum çok acı çekiyorum.
Zaten ağda sırasında ecel teri döküyorum bir de sonrasında 3 gün bu sivilceler oluyor.
Bir de sadece bikini ve genital bölgede oluyor.
Çok acı çekiyorum bepanten sürünce geçer mi acaba.. pantolon bile giyince bişi değince çok acı oluyo

Not olarak da sir ağdadan sonra o yağdan sürüyorum açılan gözenekler mikrop kapmasın diye ama hep aynı hüsran

sir ağdayı bıraktım, herşey düzeldi. şimdi normal ağda kullanıyorum. sir kullandığıma doktorluk olmuştum.

Gerçekten ben de şu an öyleyim ardeniz...
Geçmiyor arkadaşlar bu cildin hassasiyetiyle ilgili nasıl yapıldığıyla değil...
Ama normal ağda da çok kötü hem yapış yapış, hem daha çok acıyor, hem daha çok besliyor.
Ne yapacağımı şaşırdım..

sır ağda kullandıktan sonra su ve benzerı seyler kullanırsan oluyor arkadasım benımde oluyodu sonradan arkdasım soyledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…