ayrıca her ay 45 veriyorum kuföre zaten en azından sadece gential bölgeyi yaptırırım aldıktan sonra makineyi o yüzden 40 da fazla değil benim için ama daha ucuzu varken onu alırım diye soruyorum :)
kizlar koltuk alti bolgesini sir agda ile alabiliyor musunuz.rulo kartuslar rahat surulebiliyor mu koltuk altina.ben normal sekerli agda kullaniyorum.ama tuyleri besledigi icin sir agda kullanmak istiyorum.tecrubeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim tsk
ağda seçerken renkli olanları değil şeffaf sade limonlu olanları tercih edin. Parafinli yeşil turuncu renkli olanlar tam bir felaket...
birde ağdanın iyice ısınmış olmasına dikkat edin.
ağdanın ilk sürüşleri zor oluyor tam eriyene kadar ..
biraz kalın sürmeye çalışırsanız daha iyi sonuç alırsınız.birde bezinizi hemen atmayın aynı bezi kullanın bezdeki ağda katmanı kalınlaştıkça daha iyi sonuç alınıyor..
yeni alan arkadaşlar ya da almak isteyen arkadaşlara nacizane önerilerim..
asi mavi hayır cnm 3 defaya yetiyor bende
vivolun kartuş ağdasını aldım. ama hiç memnun kalmadım. baştan iyi ama sürmeye başladıktan sonra dönmez oluyor. ve çok can yakıyor. çünkü sürmeye çalıştıkça tüyler yapışıyor.çok berbattı. aldığıma yazık oldu. başka bi şey denicem. koltukaltımı hiç almadı. daha düngece yaptım ve o kadar zorlandım ki.sinirden atasım geldi resmen bir saat uğraştım. ve çok azını alabildim. hem de canım yanarak. valla ben kimseye tavsiye etmiyorum.başka önerebileceğiniz var mı?
evt cnm pek yoğun değil benim tüylerim ama yüz ölçümüm fazla yetio yani :roflol: koltuk altı için pudralılardan tercih et ama tahriş olasılığı yüksekcanim peki bacaklar koltuk alti bolgesi hepsi mi 3 seferde oluyo
ben pudralılarını kullanıyorum memnunum ama tüyler kısa olmalı bide çok hassas kısımlara pek değirmeyeceksincanım koltukaltı ve genitalde kartuş sir ağdalar kullanılmıyo zaten kullanımında da yazıyo
kizlar ben de vivet'in isiticisini almayi dusunuyorum, kartus olarak sesu mu onerirsiniz yoksa depilissima mi?:sm_confused: internette depilissima'nin setini gordum, 60tl yaziyor, bana biraz pahali geldi fakat icinde 6 kez komple agdaya yetecek kadar kartus varmis. CADIARZU
aaaa çok pahalıymış o kartuşlar .....vivetin ısıstıcısı yanında zaten kartuş hediyesi var ilk aldığında ama pek güzel değil ben memnun kalmamıştım sesu daha iyi diğer markayı bilmiyorum . japon pazarından aldım sizinde semtinizde mutlaka vardır foryou dada görmüştümya bu kadar ucuz fiyatlara nasıl buluyosunuz anlamıyorum.internetten bakayım dedim pahalı geldi.dışarda da nerde bulabilirim bilmiyorum.bi de ben sadece ısıtıcıyı almak istiyorum.kartuşlar her yerde bulunuyo nasılsa.umarım tek olarak satılıyodur.anadolu yakasında bunlardan satan bi yer bilen varsa yazsın lütfen.hemen almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?