• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir ağda seti hakkında..

ama havasız bırakmazsan hiçbir işe yaramaz ki:50:
zaten onun kutusunun içinde bile bantlar var, sürülen bölgenin üzerine örtülmesi için
ben bunu deneyip de memnun kalmayan görmedim
bir de gecen ay sormuştum fiyatını 28 demişti eczane, hemen alıp stok mu yapsam acaba:37:

cnm çok geç fiyat için...arttı arkadasım ilaç satıcıısı:(

aman neyse hayırlısı olsun
zaten pek kullanmıyodum
ilk alışma dönemlerinde çok işime yaramıştı

merhaba kızlar ,benim çok hassas bir cildim var ve hem kol hem bacak hemde genital bölge için hangi ağda setini önerirsiniz marka olarak ,ayrıca konserve almakmı daha mantıklı yoksa kartuşmu hala karar veremedim, depilissimanın titanium kartuş ağdası kullanan varmı aranızda lütfen acil bilgilerinize ihtiyacım var :52:

merhaba kızlar ,benim çok hassas bir cildim var ve hem kol hem bacak hemde genital bölge için hangi ağda setini önerirsiniz marka olarak ,ayrıca konserve almakmı daha mantıklı yoksa kartuşmu hala karar veremedim, depilissimanın titanium kartuş ağdası kullanan varmı aranızda lütfen acil bilgilerinize ihtiyacım var :52:

Depilissima çok iyi tatlım, kesinlikle tavsiye ederim
bacak ve kollar için kartuş, genital bölge için konserve çok daha iyi
sana tavsiyem bahar güneşi adında bir set var
bakimliolmak . com da
oraya girip bi kontrol et şuan indirimde
bana da arkadaşlar bu topikten tavsiye etti, herkese reklamnı yapıyorum :52:

Depilissima çok iyi tatlım, kesinlikle tavsiye ederim
bacak ve kollar için kartuş, genital bölge için konserve çok daha iyi
sana tavsiyem bahar güneşi adında bir set var
bakimliolmak . com da
oraya girip bi kontrol et şuan indirimde
bana da arkadaşlar bu topikten tavsiye etti, herkese reklamnı yapıyorum :52:

evet pitty bende ocwmays dediklerine aynen katılıyorum bacak kollar koltuk altı için kartuş ağda kullanmalısın bikini bölgesi yüz için tablet kalıp ağdalar çok iyi bu bahar güneşi sir ağda seti çok iyi içinde hem kartuş ağda ısıtıcı hem konserve tablet ağda ısıtcı kartuşları tablet ağdası yağı bezi herşey var fiyatıda indirimde ocwmays bende aynı bakimliolmak . com sitesinden geçen yaz aldım ama ben bahar güneşi seti almamıştım depilissima cezve set aldım bikini bölgem için bacakalr içinde depilissima set ekonomi almıştum çok memnunum geçen yazdan beri kullanıyorum iyiki almışım diyorum tüylerim en az yarı yarıya azaldılar birde 1,5 ay cirlop gibi oluyor yumuşacık

evet pitty bende ocwmays dediklerine aynen katılıyorum bacak kollar koltuk altı için kartuş ağda kullanmalısın bikini bölgesi yüz için tablet kalıp ağdalar çok iyi bu bahar güneşi sir ağda seti çok iyi içinde hem kartuş ağda ısıtıcı hem konserve tablet ağda ısıtcı kartuşları tablet ağdası yağı bezi herşey var fiyatıda indirimde ocwmays bende aynı bakimliolmak . com sitesinden geçen yaz aldım ama ben bahar güneşi seti almamıştım depilissima cezve set aldım bikini bölgem için bacakalr içinde depilissima set ekonomi almıştum çok memnunum geçen yazdan beri kullanıyorum iyiki almışım diyorum tüylerim en az yarı yarıya azaldılar birde 1,5 ay cirlop gibi oluyor yumuşacık

çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için:61:Depilissima Kalıp Sir Ağda 1000 Gr. GittiGidiyor.com'da #40059498 ben bu ürünün pembesini alsam acaba koltuk altına ve bacaklara da uygulanabilirmi bu tablet sir ağda(sanırım elle çekiliyormuş bu ağda türü ölemi?)yoksa illaki kartuşmu almam gerekiyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim:66:anlayacağınız az fiyatla bu işi bitirmek istiyorum:52:

Son düzenleme:
Olur canım ama bunun ısıtıcısınıda alman lazım depilissima cezve set var ısıtıcısı bu titanyum ağdadan cezvesi falan hepsi var içinde

ewt ben de aynen çok memnunum

çok teşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için:61:Depilissima Kalıp Sir Ağda 1000 Gr. GittiGidiyor.com'da #40059498 ben bu ürünün pembesini alsam acaba koltuk altına ve bacaklara da uygulanabilirmi bu tablet sir ağda(sanırım elle çekiliyormuş bu ağda türü ölemi?)yoksa illaki kartuşmu almam gerekiyor kızlar yardımcı olursanız sevinirim:66:anlayacağınız az fiyatla bu işi bitirmek istiyorum:52:

canım tablet agda elle çekilidği için bacaklar açısından pek uygun değil bence
hem onu kalın ir tabaka halinde sürüp kurumasını bekliyosun
sonra elinde alıyosun falan uzun iş...
ben sadece bıyıklarım için kullanıyorum acayip memnunum
bacaklar için konserve ağfdayı da kartuşu da kulanabilirsin
ama kartuş ağdanın verdiği rahtalık hiçbirinde yok
hem daha pratik oluyor hem de daha temiz...

Back