Sir ağda seti hakkında..

ocwmays

Minnişim Prensesim...
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
6.111
34
158
36
İstanbul
Kızlar fıstıklar merabalar hepinize
Ben sir ağda kullanıyorum, evde yapanlardanım
Şuan araştırıyorum, bir set almam lazım
Kartuşlu mu alsam, konserve mi karar veremiyorum
Ben her bölgemde uyguluyorum siri.
Sizce en güzeli hangisi ve hangi markayı önerirsinizzz???
Teşekkürler şimdiden mucckk

canım en güzeli evde yapmak zaten bende evde yapıyorum şimdi kartuşmu konservemi derken sana şöyle özetleyeyim kartuş sir ağda bacak koltuk altı bölgelerinde kullanılır bikini bölgesi ve yüzde konserve ağda kullanılır tam senin aradığın tarz bir ürün tavsiye edeceğim sana bikini bölgesi ve yüz için en iyi ağda depilissimanın titanyum ağdası bahar güneşi diye bir set var içinde konserve ağda makinesi kartuş ağda makinesi titanyum tablet ağda 2 adet kartuş 100 adet bez 1 litre yağ herşey var anlayacağın bir sefer alacan 125 tl indirimde şuan bakimli ol mak c om diye bir sitede satılıyor.

bikini bölgesine kendi kendine sir ağda yapmak çok zor olmaz mı ya?? yapabilen var mı?

ben bahar güneşi aldım süper. 4-5 ayda yarısına bile gelemedim çok gidiyor. ben koltukaltı ve genital bölgeye konserve bacak ve kollara kartuş ağdayı kullanıyorum. o sette zaten ağdalar da var kartuş ısıtıcısı da var konserve ısıtıcısı da var. tavsiye ederim.

sağolun kızlar bakıcam buna inş

bikini bölgesine kendi kendine sir ağda yapmak çok zor olmaz mı ya?? yapabilen var mı?

canım ben 13 yaşından beri kendim yaparım çok da prtaiklik kazandım açıkcası
Kuaföre ara ara bacaklarım için gidiyorum, çok tercih etmiyorum

Fıstıklar bişey daha sormak istiyorum
Bu set çok güzel almayı düşünüyorum
Ancak ben ilk defa kartuş kullanıcam
Bu kartuş ağdalar bitince ne yapıyorsunuz?
Kolaylıkla bulabiliyor musunuz kartuş ağdalarını?
Ben şimdiye kadar hep vivetin sir agdasını kullandım, ısıtarak...
Ama zor oluyor, bu çok pratik bi kullanım

Bişey değl canım ne demek tek ben değilmişim bahar güneşi seti kullanan gerçi formda bu setten alan çok oldu çok iyi çünkü bende samatha gibi 3-4 ay oldu daha yarısı bitmedi titanyum ağdanın kartuşlar bitiyor ama 1 kartuş komple bacak ve koltuk altı falan yaptımı bitiyor her kartuş oluyor bu markatlerde satılan 100 ml kartuşlarda oluyor ama marketlerde vivet sesu marka satılır tavsiye etmem depilissimanın naturel azulen kartuşları çok iyi ben set ile birlikte 2 depilissima naturel 2 de depilissima azulen kartuş almıştım çünkü depilissima kartuşalr heryerde bulunmutor birde batık kıl dönmeleri için stopingrow batık spreyi aldım ne batı kaldı ne bişey tertemiz mis gibi 1 ay da bir yapıyorum ağda baya azaldı tüylerimde.

canım gene siteden sipariş verebilirsin. pasajlar da falan da satılıyor. ayrıca marketlerde de var.

ya bende ağda ısıtıcısı almak istiyorum ama kartuş ağdayı bikini bölgemde kullanamaz mıyım
bunu bilmiyorum:2::2
kullanabilirsin onlarında mini başlıklı olanları var
ama genelde konserve agda tercih edilir bikini bolgesinde

ya bende ağda ısıtıcısı almak istiyorum ama kartuş ağdayı bikini bölgemde kullanamaz mıyım

canım ben tabletlerden kullanıyorum pudralı olanlardan ve pek acı vermiyor çok rahatda işimi hallediyorum kartuşlular daha çok bacak ve kollar için öneriliyor bence düşüyorsan konserve veya tablet olanları tercih et derim..

zor oluyor tatlım tavsiye etmem
tabletler güzel fikir aklıma gelmişti ama pek becerebileceğime inanmadım
ben konserve kullanıyorum bikini bölgemde

Bence konserve al canım ağda bitince içine turşu kurarsın iyi olur.

kızlar bakimliolmak . com da bahar güneşi sir ağda seti indirime girmiş
ben daha pahalıya almıştım, ilgilenenler varsa kesinlikle alın derim
süper çünkü!

merhaba,
bikini bölgesine kullandığınız uyuşturan bişyler var mı?tavsiye edebilirmisnz

"emla" adında bir krem var. Eczanelerde satılıyor. Sürülen bölgeye sürüp streçle kapatıyosun havasız kalıyo 1-2 saat
O süre içerisinde tamamen uyuşmuş oluyor
Ardından bölgeyi temizleyip ağda yapıyorsun
Daha önce sigorta veriyordu bu kremi ama artık vermiyor
28 liraydı sorduğumda

onu denedim cnm etkisini görmedim hiç.AmA BAHSETTİĞİN GİBİ havasız bırakma işlemi yapmamıştım..ayrıca suan fiyatı 50 tl üstüne çıktı haberin olsun...

onu denedim cnm etkisini görmedim hiç.AmA BAHSETTİĞİN GİBİ havasız bırakma işlemi yapmamıştım..ayrıca suan fiyatı 50 tl üstüne çıktı haberin olsun...

ama havasız bırakmazsan hiçbir işe yaramaz ki
zaten onun kutusunun içinde bile bantlar var, sürülen bölgenin üzerine örtülmesi için
ben bunu deneyip de memnun kalmayan görmedim
bir de gecen ay sormuştum fiyatını 28 demişti eczane, hemen alıp stok mu yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…