Sir Ağda,Manikür,Pedikür Salon Sahipleri

hakarka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2008
163
0
96
İzmir
slm arkadaşlar ben 1 yıl önce sir ağda manikür pdikür kursların agittim. şimdi eşe dosta evde yapıyorum ama artık bir salaon açmak istiyorum bunlar için neler gerekiyor bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim. ayrıca burada fikir alış verişide yapabiliriz şimdiden teşekürler

ben estetisyenlik okudum,ama manikür pedikür de okumak istiyorum,bunun için eğitim alacağım,istanbulda bir kurs buldum,bende ilerde kendi salonumu açmak istiyorum,ama her konuda bilgi sahibi olmam gerektiğine inanıyorum,iyi bir kurs bilen arkadaşlar varsa eğer onlardan tavsiye istiyorum,sevgilera.s.

arkadaşlar bende bu işin kursuna gidip dükkan açmak istiyorum.bu işi yapanlar zorluklarından bahsedebilirler mi yada iyi yanlarından? tşklerrrr

çıraklık kalfalık ustalık belgeleri alınıyomuş sırayla...
açtıktan sonrasını bilmem ama açana kadar baya yoruyolar yani insanı, söyleyen yanlış bilmiyosa 5 yıl kadar deneyimli olmadan ustalık belgesi alınamıyo, o alınmadan da salon açılamıyo
biz kuzenimle baktık onun için de bildiklerimi yazıym dedim çok bi bilgim yok aslında

bi bilen varsa bende merak ediyorum acaba 2 veya 4 yıllık ilgili bölümden mezun olununca direk açabiliyo muyuz ustalık belgesi olmadan? (meslek lisesinden sonra 2 veya 4 yıllıklar acabiliyomuş ama biz meslek lisesi mezunu değiliz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…