Yani kalıp ağdayı gözden çıkardığım bir cezvede eritebilirim. Bezle çekilen değil benim dediğim yapıştırılıp elle koparılan. Deneyeyim mi kızlar? Siz de kalıbı erittiniz değil mi konserveyi değil.
Ben daha almadım. Ama istediğin senin tarif ettiğin. Alıp deneyeceğim.
Isıttık, kullandık ve tavada dondu diyelim. Daha sonraki kullanım için saklayıp tekrar ısıtabiliyor muyuz yoksa kalanını atmak mı gerekiyor:?
Bacaklarına da mı kalıp kullanıyorsun bacaklar en güzel kartuşla oluyor. Kuaförde de öyle yapıyorlar.
canım aslında niyetim var ikili makineyi almaya ama ben de özellikle bikini bölgesinde konserve ısıtıcısını kullanarak tablet ağda istiyorum ama beceremezsem eğer otuz kırk lira verip kartuş alıp bikini için kuaföre gitmektense 125 lira verip cezveyi hiç kullanamayacağım. olmazsa tablet alıp evde kendi imkanlarımla ısıtıp bikini bölgemde bi deneyeyim diyorum. yapabilirsem o zaman bi seferde ikili set almayı düşünüyorum.
ama sonuç olarak vivol makine sorunsuz çalışıyor diyorsun yani değil mi canım???
merhabalar ayser tablet ağda becerebilirmiyim diye sormuşsunuz tablet ağda bikini bölgesi ve yüz için ideal ağdadır depilissimanın titanyum kalın pudralı tablet ağdası var bikini bölgesi için cihaz olmadan eski bir tencerede tavada eritebilirsin eirttiğin şeyi gözden çıkr bidaha kullanamazsın çünkü fakat eritirsin 5 dk içinde tekrar soğur o 5 dk içinde ne yaptın yaptın çünkü soğuyunca tekrar donnuyor oyüzden ağda makinesine verdiğim paraya hiç acımadım bu zamana kadar neden almamışım dedim ama sen bi öyle dene becerirsen alırsın..
canım bu bahar güneşi seti için formda kullananlar çok iyi diyor bende vivolun cezve setini almıştım 4-5 ay oluyor çokta memnunum ben alırken vivolun bu turuncu olan hem kartuş hem konserve ısıtıcıları yoktu fiyatlarıda çok uygun ben alırken 2 yıl garantisi var bozulduğu takdirde yenisiyle değiştiriyoruz diyolardı buda tercih sebebim olmuştu.
evet var canım ilk önce 90 dereceye alıyorsun yarım saat öle bırakıyorsun yarım saat sonra 60 dereceye alıp başlıyorsun ağda hem aynı kıvamda kalıyor
Jenniferim bu makineler hakkında biraz bilgi verebilir misin ?Geçen ağda yapayım derken evi batırdım =( eğer kullanışlı birşeyse bende almayı düşünüyorum
Canım sen hangisini kullanıyorsun ?Mutlaka almalısın Liv, gerçekten çok pratik. Ben evde ilk defa denedim böyle birşey ve başardım.
livim kesinlikle tavsiye ederim bende evde kendim beceremiyordum ama şimdi çok rahat bir şekilde yapabiliyorum.Vivol un setini aldım ben cezveli olanından tablet ağda diye geçiyo ağdayı yapıştırınca direk elle çekiyosun bezsiz olarak çook rahat canım gönül rahatlığıyla alabilirsin bak resminide ekliyim
Canım sen hangisini kullanıyorsun ?
Canım geçen hafta bimden roll şekilde sır ağdan almıştım .(Aşağıdaki resimdeki gibi) Benim kullandığımın markası farklıydı neyse onu cezvede bir güzel ısıttım ,tam kıvamına getirdim uygulayacağım elimde patlamaz mıher yer yapış yapış oldu .Temizleyene kadar canım çıktı .Bunda da benzer bir sorunla karşılaşır mıyım ?
Bir de cihazın temizlemesi nasıl oluyor ?
Sadece bittik başına ağdayı mı almamız lazım ektradan almamız gereken başka birşeyler var mı ?
Pek bilgim olmadığı için çok soru sordum canım kusura bakma :26:
livim kesinlikle tavsiye ederim bende evde kendim beceremiyordum ama şimdi çok rahat bir şekilde yapabiliyorum.Vivol un setini aldım ben cezveli olanından tablet ağda diye geçiyo ağdayı yapıştırınca direk elle çekiyosun bezsiz olarak çook rahat canım gönül rahatlığıyla alabilirsin bak resminide ekliyim
Canım ben vivolun standlı kartuş ısıtıcısını kullanıyorum. Çok güzel ısıtıyor hem de kablosuz. Kablo standda kalıyor.Canım sen hangisini kullanıyorsun ?
Canım geçen hafta bimden roll şekilde sır ağdan almıştım .(Aşağıdaki resimdeki gibi) Benim kullandığımın markası farklıydı neyse onu cezvede bir güzel ısıttım ,tam kıvamına getirdim uygulayacağım elimde patlamaz mıher yer yapış yapış oldu .Temizleyene kadar canım çıktı .Bunda da benzer bir sorunla karşılaşır mıyım ?
Bir de cihazın temizlemesi nasıl oluyor ?
Sadece bittik başına ağdayı mı almamız lazım ektradan almamız gereken başka birşeyler var mı ?
Pek bilgim olmadığı için çok soru sordum canım kusura bakma :26:
Canım bebe yağı ile müthiş güzel çıkıyor ben ağda yağı kullanmıyorum bebe yağı kullanıyorum.Ben büyük marketlerden birinden Sesu sir ağda makinası aldım. İçinde 4 tane temizleme mendili, 2 tane kartuş ağda var.
Gayet memnunum kullanımından. Rahat.
Tek sıkıntı sir ağdanın kalıntısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?