• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sir ağda makinası

Yani kalıp ağdayı gözden çıkardığım bir cezvede eritebilirim. Bezle çekilen değil benim dediğim yapıştırılıp elle koparılan. Deneyeyim mi kızlar? Siz de kalıbı erittiniz değil mi konserveyi değil.

ben trden almistim sir agdayi parcalara ayirmistim kucuk bi tavada isittim sonra kalin bi sekilde surdum dondu ve elimle kopardim seninki bundan mi bilemicem normal bildigimiz sir agda benimki

Ben daha almadım. Ama istediğin senin tarif ettiğin. Alıp deneyeceğim.
Isıttık, kullandık ve tavada dondu diyelim. Daha sonraki kullanım için saklayıp tekrar ısıtabiliyor muyuz yoksa kalanını atmak mı gerekiyor:?

Ben daha almadım. Ama istediğin senin tarif ettiğin. Alıp deneyeceğim.
Isıttık, kullandık ve tavada dondu diyelim. Daha sonraki kullanım için saklayıp tekrar ısıtabiliyor muyuz yoksa kalanını atmak mı gerekiyor:?

evet bidahakine gene kullanabiliyosun cnm yani bende bi sorun olmadi tekrar isiniyo zaten

Bacaklarına da mı kalıp kullanıyorsun bacaklar en güzel kartuşla oluyor. Kuaförde de öyle yapıyorlar.

canım bir önceki sorunu alıntı yapamadım önce onu yanıtlayayım; benim evde erittiğim kalıp ağda deniyor ya hani tabletin dikdörtgen kalıp şeklinde satılanı seni kırıyorsun. neyse ben onu erittim.
ikinci soruna gelince canım. ben kuaförde aynen dediğin gibi yaptırıyordum ama evde kartuşu nasıl kullanacağımı bilmiyordum o zaman o yüzden kalıp almıştım. bir iki kere denedim sadece canım...
ama dediğim gibi kalıp ağda kesinlikle eriyor canım. test edildi onaylandı :))

Tamam canım sağol. Ben de test edeceğim. Onaylayınca haber veririm.:32:

merhabalar ayser tablet ağda becerebilirmiyim diye sormuşsunuz tablet ağda bikini bölgesi ve yüz için ideal ağdadır depilissimanın titanyum kalın pudralı tablet ağdası var bikini bölgesi için cihaz olmadan eski bir tencerede tavada eritebilirsin eirttiğin şeyi gözden çıkr bidaha kullanamazsın çünkü fakat eritirsin 5 dk içinde tekrar soğur o 5 dk içinde ne yaptın yaptın çünkü soğuyunca tekrar donnuyor oyüzden ağda makinesine verdiğim paraya hiç acımadım bu zamana kadar neden almamışım dedim ama sen bi öyle dene becerirsen alırsın..

canım aslında niyetim var ikili makineyi almaya ama ben de özellikle bikini bölgesinde konserve ısıtıcısını kullanarak tablet ağda istiyorum ama beceremezsem eğer otuz kırk lira verip kartuş alıp bikini için kuaföre gitmektense 125 lira verip cezveyi hiç kullanamayacağım. olmazsa tablet alıp evde kendi imkanlarımla ısıtıp bikini bölgemde bi deneyeyim diyorum. yapabilirsem o zaman bi seferde ikili set almayı düşünüyorum.
ama sonuç olarak vivol makine sorunsuz çalışıyor diyorsun yani değil mi canım???

canım bu bahar güneşi seti için formda kullananlar çok iyi diyor bende vivolun cezve setini almıştım 4-5 ay oluyor çokta memnunum ben alırken vivolun bu turuncu olan hem kartuş hem konserve ısıtıcıları yoktu fiyatlarıda çok uygun ben alırken 2 yıl garantisi var bozulduğu takdirde yenisiyle değiştiriyoruz diyolardı buda tercih sebebim olmuştu.

merhabalar ayser tablet ağda becerebilirmiyim diye sormuşsunuz tablet ağda bikini bölgesi ve yüz için ideal ağdadır depilissimanın titanyum kalın pudralı tablet ağdası var bikini bölgesi için cihaz olmadan eski bir tencerede tavada eritebilirsin eirttiğin şeyi gözden çıkr bidaha kullanamazsın çünkü fakat eritirsin 5 dk içinde tekrar soğur o 5 dk içinde ne yaptın yaptın çünkü soğuyunca tekrar donnuyor oyüzden ağda makinesine verdiğim paraya hiç acımadım bu zamana kadar neden almamışım dedim ama sen bi öyle dene becerirsen alırsın..

Tamam canım deneyeyim önce. Bakarız sonra.:7:

canım bu bahar güneşi seti için formda kullananlar çok iyi diyor bende vivolun cezve setini almıştım 4-5 ay oluyor çokta memnunum ben alırken vivolun bu turuncu olan hem kartuş hem konserve ısıtıcıları yoktu fiyatlarıda çok uygun ben alırken 2 yıl garantisi var bozulduğu takdirde yenisiyle değiştiriyoruz diyolardı buda tercih sebebim olmuştu.

canım yeni gördüm mesajını. söylediklerin beni biraz daha rahatlattı. önce tablet ağda alıp evde kendime uygulayabilir miyim diye bakacağım. eğer yapabilirsem ikili makinelerinden almayı düşünüyorum canım. daha pratik olur gibi geldi bana. bir oturuşta aynı makineyle hem bikini bölgemi hem bacaklarımı yapabilirim :))
peki canım bu makinelerin ısı ayar düğmesi var mı yani istediğimiz ısıda sabitleyebiliyor muyuz? bir bilgin var mı acaba?

evet var canım ilk önce 90 dereceye alıyorsun yarım saat öle bırakıyorsun yarım saat sonra 60 dereceye alıp başlıyorsun ağda hem aynı kıvamda kalıyor

Jenniferim bu makineler hakkında biraz bilgi verebilir misin ?:71: Geçen ağda yapayım derken evi batırdım =( eğer kullanışlı birşeyse bende almayı düşünüyorum :50:

Mutlaka almalısın Liv, gerçekten çok pratik. Ben evde ilk defa denedim böyle birşey ve başardım.

Jenniferim bu makineler hakkında biraz bilgi verebilir misin ?:71: Geçen ağda yapayım derken evi batırdım =( eğer kullanışlı birşeyse bende almayı düşünüyorum :50:

livim kesinlikle tavsiye ederim bende evde kendim beceremiyordum ama şimdi çok rahat bir şekilde yapabiliyorum.Vivol un setini aldım ben cezveli olanından tablet ağda diye geçiyo ağdayı yapıştırınca direk elle çekiyosun bezsiz olarak çook rahat canım gönül rahatlığıyla alabilirsin bak resminide ekliyim

Mutlaka almalısın Liv, gerçekten çok pratik. Ben evde ilk defa denedim böyle birşey ve başardım.
Canım sen hangisini kullanıyorsun ?
livim kesinlikle tavsiye ederim bende evde kendim beceremiyordum ama şimdi çok rahat bir şekilde yapabiliyorum.Vivol un setini aldım ben cezveli olanından tablet ağda diye geçiyo ağdayı yapıştırınca direk elle çekiyosun bezsiz olarak çook rahat canım gönül rahatlığıyla alabilirsin bak resminide ekliyim

Canım geçen hafta bimden roll şekilde sır ağdan almıştım .(Aşağıdaki resimdeki gibi) Benim kullandığımın markası farklıydı neyse onu cezvede bir güzel ısıttım ,tam kıvamına getirdim uygulayacağım elimde patlamaz mı :53: her yer yapış yapış oldu .Temizleyene kadar canım çıktı .Bunda da benzer bir sorunla karşılaşır mıyım ?

Bir de cihazın temizlemesi nasıl oluyor ?
Sadece bittik başına ağdayı mı almamız lazım ektradan almamız gereken başka birşeyler var mı ?

Pek bilgim olmadığı için çok soru sordum canım kusura bakma :26:

depistar-kartus-sir-agda-100ml-azulenli-81me5-2296.jpg

Son düzenleme:
Ben büyük marketlerden birinden Sesu sir ağda makinası aldım. İçinde 4 tane temizleme mendili, 2 tane kartuş ağda var.

Gayet memnunum kullanımından. Rahat.
Tek sıkıntı sir ağdanın kalıntısı. :9:

Canım geçen hafta bimden roll şekilde sır ağdan almıştım .(Aşağıdaki resimdeki gibi) Benim kullandığımın markası farklıydı neyse onu cezvede bir güzel ısıttım ,tam kıvamına getirdim uygulayacağım elimde patlamaz mı :53: her yer yapış yapış oldu .Temizleyene kadar canım çıktı .Bunda da benzer bir sorunla karşılaşır mıyım ?

Sadece bittik başına ağdayı mı almamız lazım ektradan almamız gereken başka birşeyler var mı ?

aa neden öyle olduki acaba bezli kullanılanlardanmıydı ki canım:26:ama bunda öyle bi sorunla karşılaşmazsın bende tedirgindim ama kullanmaya başlayınca rahat ettim kesinlikle çok rahat zaten uygulamak istediğin bölgeye spatulayla sürüosun 4 5 saniye sonra kuruyor ve çekiyosun oldukça pratik yani.ben set şeklinde aldım aynı yukarıda resimdekilerin hepsi var içinde tavsiye ederim o şekilde fiyatıda uygun geldi bana temizliğinide bezle yapıyorum tatlım.sormak istediğin bişey varsa sor niye kusura bakıyım aklına takılan bişey olursa sor canım:16:

Son düzenleme:

bende jenifer'a kaılıyorum bende aynı bu resimdeki seti kullanıyorum çokda memnunum çok pratik oluyor. Liv canım tekrar geçmiş olsun sana şöyle özetleyeyim kartuş sir ağdalar bacak koltuk altı bölgesinde kullanılır fakat kartuş ağda makinesi olmadan ısıttığın zaman çok ısınırsa böyle patlayabiir cildinide yakabilirdin birde 5 dk sonra soğur tekrar ısıtman gerekir soğuk uygularsan cildini mahfedersin çok canın yanar kartuş makineleri 25-30 tl bu jeniferin eklediği vivol cezve set de bikini bölgesi e yüz bölgesinde çok iyi cezvenin içine sir ağdayı atıyorsun makinenin üstünde ısı ayar düğmesi var onu 90 dereceye alım 25 dk bekliyorsun sonra 60 dereceye sabitleyip ağda bitene kadar öyle kullanıyorsun temizleme derdin yok cezvenin içinde ağda kalırsa soğuyunca dnuyor zaten bir sonraki sefer onu tekrar kullanabiliyorsun sir ağda gibisi yok benim bikini bölgemi ve bacakalrımı inanılmaz azalttı.

Canım ben vivolun standlı kartuş ısıtıcısını kullanıyorum. Çok güzel ısıtıyor hem de kablosuz. Kablo standda kalıyor.
$19983107002.jpg
Ama bikini bölgesinde çok zor kullanılıyor. Alt tarafta kullanamıyorum. Onun için cezve çok süper. Kuaförler öyle kullanıyor. Hem daha acısız oluyor.

Ben büyük marketlerden birinden Sesu sir ağda makinası aldım. İçinde 4 tane temizleme mendili, 2 tane kartuş ağda var.

Gayet memnunum kullanımından. Rahat.
Tek sıkıntı sir ağdanın kalıntısı. :9:
Canım bebe yağı ile müthiş güzel çıkıyor ben ağda yağı kullanmıyorum bebe yağı kullanıyorum.

Back