kizlar ben hollandada yasiyorum, 3 martta istanbula gidecegim ve bende kartus agda makinasi almak istiyorum, ilk defa gittigim icin hic bir yer bilmiyorumhotelimiz taksimde marble hotel oranin yakinlarinda satilan yerleri bilenler varmi aranizda? veya nerelerde satiliyor bu makineler? guzellik salonu? eczane? ve onceden siparis felan etmem gerekiyormu? en iyi marka kalitelisi hangisiyse onu almak istiyorum fiyat onemli degil.
kizlar ben hollandada yasiyorum, 3 martta istanbula gidecegim ve bende kartus agda makinasi almak istiyorum, ilk defa gittigim icin hic bir yer bilmiyorumhotelimiz taksimde marble hotel oranin yakinlarinda satilan yerleri bilenler varmi aranizda? veya nerelerde satiliyor bu makineler? guzellik salonu? eczane? ve onceden siparis felan etmem gerekiyormu? en iyi marka kalitelisi hangisiyse onu almak istiyorum fiyat onemli degil.
Cezveyi ben de denemek istiyorum bazı bölgeler için ama beceremem diye boşa almak istemedim.
Kartuşu ısıtıcısını da almadan önce evde kendi imkanlarımla ısıtıp denemiştim. Baktım yapabiliyorum ısıtıcıyı aldım hemen.
Cezve seti almadan o kalıbı başka yerde eritemem mi? Denemek istiyorum çünkü önce. Beceremezsem boşa almak istemem.
canım hollanda deyince depreşti duygularım..
özledim doğduğum ülkemi...
yazın gidem bariii
internetten sipariş versene Gamze
canım bakimli ol mak c om diye bir internet sitesi var gelmeden 2-3 gün önce oraya sipariş ver otelin adresini ver şu gün orda olsun de hiç uğraşma bu sitede sir ağda üzerine herşey var dükkanlardanda ucuzz.
Çok güzel ısıtıyor canım. Vivolde depilissima kartuş kuıllandım ben. Öyle rahat sürülüyor ki. Tereddüt etme. Ama ilk başlangıç öyle aniden ısıtamıyor. 10-15 dk önceden ısıtmaya başlaman gerek. Tabi ilk sürüştede kağıda bir iki tur sür ki rulosu açılsın. Cezveli set alacaksan yorumlarını yaz mutlaka. Ben de düşünüyorum da becerebilir miyim bilmiyorum.
canım aslında niyetim var ikili makineyi almaya ama ben de özellikle bikini bölgesinde konserve ısıtıcısını kullanarak tablet ağda istiyorum ama beceremezsem eğer otuz kırk lira verip kartuş alıp bikini için kuaföre gitmektense 125 lira verip cezveyi hiç kullanamayacağım. olmazsa tablet alıp evde kendi imkanlarımla ısıtıp bikini bölgemde bi deneyeyim diyorum. yapabilirsem o zaman bi seferde ikili set almayı düşünüyorum.
ama sonuç olarak vivol makine sorunsuz çalışıyor diyorsun yani değil mi canım???
Ben üç kere sorunsuz çalıştırdım. O kadar pratik ki bir kıl görünce ısıtıp alasım geliyor. Ama bikini bölgesinde zor işte. Onun için ben de cezve düşünüyorum ama beceremessem diye tereddütteyim aynı sen gibi. Ev imkanlarında nasıl eritebiliriz onu?
Kozmetik dukkanlarında satılır canım. Am biraz daha geniş çaplı kozmetikçilerde. Ama bilmiyorum ki orada tam olarak nerde var. Tarif edebileceğim bir yer yok yani.
Ben üç kere sorunsuz çalıştırdım. O kadar pratik ki bir kıl görünce ısıtıp alasım geliyor. Ama bikini bölgesinde zor işte. Onun için ben de cezve düşünüyorum ama beceremessem diye tereddütteyim aynı sen gibi. Ev imkanlarında nasıl eritebiliriz onu?
bizde turkiyeyi ozluyoz bura hep ayni okul ev is yani hollandayada tatilemi gelinirmis
Internete pek guvenemiyorum ya daha once hic bisey almadim turkiyeden felan :S hollandayada gonderen siteler oluyormu onuda bilmiyorum geziye geliyoruz istanbula martta dedim bari ordan alayim standart satilan yerler varsa eger
özlüyorum işte kız
her yerde satılıyor cnm umarım bulursun aradığını
canım ben direkt tablet ağda almayı düşünüyorum çünkü bez ile çekme sarkma yapıyor diye biliyorum. kuaförüm de tablet ağda kullanıp el ile çekiyor. konserve ağdayı artık bıyık koltuk altı gibi ikinci derce hassas yerlerde kullanırım diye düşünüyorum.
neyse soruna gelince alüminyum yumurta haşlama cezveleri gibi eski bi kap bulup ocakta yapılabilir diye düşünüyorum çünkü daha önce cezvede ocakata konserve ağda ısıtmıştım. ama tablet de olur mu ancak deneyince emin olabilirim canım.(
ben sir agdayi bikere kullanmadigimiz kucuk bi tavada normal ocakta yapmistim bacilarimla
ama tava tamamen kullanilamaz hale geliyor canim. o tavada artik devamli agda yapiyoruz
ama surulecek kivama geldiginde elinizi cabuk tutmaniz gerekiyor cunku cabuk donuyor :S
canım ben direkt tablet ağda almayı düşünüyorum çünkü bez ile çekme sarkma yapıyor diye biliyorum. kuaförüm de tablet ağda kullanıp el ile çekiyor. konserve ağdayı artık bıyık koltuk altı gibi ikinci derce hassas yerlerde kullanırım diye düşünüyorum.
neyse soruna gelince alüminyum yumurta haşlama cezveleri gibi eski bi kap bulup ocakta yapılabilir diye düşünüyorum çünkü daha önce cezvede ocakata konserve ağda ısıtmıştım. ama tablet de olur mu ancak deneyince emin olabilirim canım.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?