sir ağda makinası

Canım bebe yağı ile müthiş güzel çıkıyor ben ağda yağı kullanmıyorum bebe yağı kullanıyorum.[/QUOTE]

Vazelin de kullanıldığını okumuştum burada.

Bebe yağı da yok evde. Vivet marka sir ağda temizleme solüsyonu aldım. Henüz kullanmadım

Canlarım ayeserim,masalruyacım,jenniferim çok teşekkür ederim yardımlarınız için

Bende sizin kullandığınız Vivol'un setininden almaya karar verdim .Bunu bacağımda da çok rahat kullanabilirim değil mi ? Tek bir ürün bütün işlerimi görsün istiyorum

Rica ederim, ben cezveliyi almadım daha, bacakta kartuşu daha rahat kullanırsın. ama özel bölge için cezveli müthiştir eminim. Ben de almak istiyorum da becerebilir miyim tam bilmiyorum.

Rica ederim, ben cezveliyi almadım daha, bacakta kartuşu daha rahat kullanırsın. ama özel bölge için cezveli müthiştir eminim. Ben de almak istiyorum da becerebilir miyim tam bilmiyorum.

beceremeyecek birşey yokki canım çok pratik oluyor ve inanılmaz azlttı benim tüylerimi bacakalrda kartuş ağda makinem var benim kartuşla alıyorum 10 dk sürüyor spatula ile çok zzor olur bir kere paraya kıy bence ama yılalrca kullanırsın ben şu siteden almıştım heryerde yok zaten www.siragdaseti.com

Ben dekartuş var zaten, bahsettiğim diğeri kalıp ısıtıcı cezve.

bikini bölgesi için cezveli çok iyi ben bu setin ile birlikte titanyum tablet ağda aldım bikini bölgesi için pudralı diyodu ikisinide denedim titanyum pembe olanla daha az acı hissettim sanki bez derdi yok zaten tablet kalıp ağdada spatula ile sürüyorsun hemen kuruyor zaten sonra elle çekiyorsun.

Nasıl kullanıyor biliyorum canım, pudralılar daha az acıtıyor ama naturel olanlar daha iyi alıyor bence, çekiş güçleri daha kuvvetli gibi geldi bana.

kızlar bu kalıp sir ağdalardan kozmetikçilerde falan satılıyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…