• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sir ağda kararma yapıyo mu?

zindandelen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
357
0
46
İstanbul
ben bikini bölgesine sir ağda yapmakla zamanla kararma olacağını duydum böyle bi sorunla karşılaşan var mı özellikle depilissima kullananlar da cevaplarlarsa iyi olur ben ılık ağda yapıyodum hiç kararma olmadı sir ağdayı övdükleri için sir ağda yapmayı düşünüyorum ama eğer kararma yapıyosa haberim olsun uzun süredir sir ağda yapanlar yazsınlar lütfen

canım diğer actıgın konuyada cvb yazmıstım biraz önce kararma olayını bende duydum ama bende kararma yapmıyo kı ne zamandan beri hep sir agda kullanıyorum.. ama kişiden kişiye değişebilir belki

kararmayla alakalı kuaförüme sormuştum ben eğer sıcak olursa sürdüğünde kararır dedi bende kararma war gibi gelmişti ama bana öle gelmiş defides le yaptryorum ben olmuo

sıcak ağdaların kararttığını duymuştum ben de yani türü ne olursa olsun sıcak ağda kararma yapıyomuş en iyisi ılık veya soğuk ağdaymış ama sir ağda sıcak uygulanıyosa kararma yapabilir uzun süre kullandığımızda
sir ağda sıcak mı ılık mı oluyo hiç yapmadım

sıcak ağdaların kararttığını duymuştum ben de yani türü ne olursa olsun sıcak ağda kararma yapıyomuş en iyisi ılık veya soğuk ağdaymış ama sir ağda sıcak uygulanıyosa kararma yapabilir uzun süre kullandığımızda
sir ağda sıcak mı yapılıyo yoksa ılık olması yeterli mi hiç yapmadım

sir ağda sıcak mı ılık mı oluyo hiç yapmadım

normalde ılık oluo ama sıcak sürende war işi bilmeyenler oda karartıomuş işte

sir ağda sıcak mı yapılıyo yoksa ılık olması yeterli mi hiç yapmadım

sir ağdayı ısıtıp uygulayacagın bölgeye sürdüğünde aşırı sıcak olmuycak yani yakmıycak seni zaten agda erımeye basladıgı zaman yeterlı oluyo sıcaklıgı
mesela ben kucuk bı tencere var ona su koyuyorum içine de ağda kutusunu koyuyorum su kaynayınca zaten agdada içinde erimiş oluyo sonra ocaktan alıyorum ama sıcak sudan cıkarmıyorum agda kutusunu ki devamlı sıcak kalsın sonra spatulayla surup ağda bezıylede cekıyorum

secerlov sen sir ağda için ağda ısıtıcısı kullanmıyosun galiba sir ağdayı ısıtırken ayarını kaçırdığımızda sir özelliği kayboluyomuş bu makinalar paraya tuzak mı sence??

secerlov sen sir ağda için ağda ısıtıcısı kullanmıyosun galiba sir ağdayı ısıtırken ayarını kaçırdığımızda sir özelliği kayboluyomuş bu makinalar paraya tuzak mı sence??

almak istesem sir ağda ısıtıcısı alırdım pratik oluyomus para tuzagı oldugunu zannetmıorum ama ben ilk ağdadan beri hep bu yontemı kullanınca bana zor gelmıyo o yuzden ısıtıcı alma zorunlulugu hıssetmıyorum
"sir ağdayı ısıtırken ayarını kaçırdığımızda sir özelliği kayboluyomuş" demişsin. bu konu hakkında bi bilgim yok yani ben bi kaç seneden beri ağda yapıyorum böyle bişey yaşamadım.

bunu ısıtıcı satan firmalar söylüyo bilemem ben sir özelliği kaybolsa bile anlamam heralde yani sir özelliği kaybolunca normal ağda gibi oluyosa ben aradaki farkı anlayamam o yüzden makina almayı düşündüm evde ısıyı fazla kaçırırsam sir özelliği kaybolacak dedikleri gibiyse

bunu ısıtıcı satan firmalar söylüyo bilemem ben sir özelliği kaybolsa bile anlamam heralde yani sir özelliği kaybolunca normal ağda gibi oluyosa ben aradaki farkı anlayamam o yüzden makina almayı düşündüm evde ısıyı fazla kaçırırsam sir özelliği kaybolacak dedikleri gibiyse

valla bilemicem canım ben evde kendı yontemımle ısıtıyorum suana kadar bi sorun yasamadım. istersen sen al forumda sir agda ısıtıcısını kullananlar da var memnun olduklarını yazmıslar.. simdiden kolay gelsin cnm :)

ilk kez agda yaptım daha önce tüy dökücü ile alıyrdum agda sonrası kızarklar ve catlaklar olusmayabasladı kremsuruyrm bu catlaklar kalıcı olmazdımı ?

cumartesi günü yaptım.6gün oldu
catlak degılde pul pul oldu.
ama sımdıde morarmalar basladı :S

ya bu kadar hassas olamaz bence yani vücudunun diğer yerlerine ağda yaptığında nasıl oluyo?sen mi yanlış yapıyosun çok sert ve hunharca mı aldın aceba?

Back