- 5 Şubat 2008
- 749
- 7
- 39
- Konu Sahibi mahsunmenekse
kızlar kuaaförde sir ağdaya gidicem ilk defa memnunmusunuz ?gerçekten azaltıyomu yada geç çıkarrtıyomu kılları bi yardımcı olun tavsiyeye ihtiyacım var a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kızımı götürüyorum 10 dk hepsini alıyor tertemiz 2 aydan fazla gidiyor (aldıktan sonra eve gelince limon ve tuz sürüyor ve duş alıyor sonra çıkıncaya kadar bioder kullanıyor)inanılmaz azaltıyor ve bkn bölgesinin rengini açıyor.tavsy ederim .yalnız jiletten geçişte 3 gün mor gibi geziyorsun ama yılma en fazla 2. sefere daha az acıyor seyrekleşiyor.mis gibi bir aldır bırakamazsın.
yaa evet banada kuzenim tavsiye ediyor o gidiyorr ama benn açıkçasıı acıyormuu acaba diye korkuyorum aslında kendim evdee ağda ve makinaa kullanıyorum ama evdee acıyıncaa tepkiyi istediğiniz gibi verebiliyonuzz kuaföördee kadınımı tepcenn
acısı nasılll bunu merak ediyorummm
kızlar yaa benim de çalıştığım yer küçük bi yer, gidip soramıyorm.. bunu her kuaför yapıyo muu? ayrıca bikini bölgesini de aldırabiliyo muyuz? bu arada şu limon-tuz muhabbeti nedir, paylaşabilir misiniz? şimdiden teşekkürler
ben acıya dayanma kapasıtesı dusuk olan bırıyım ben dayanabılıorsam herkes dayanır 10 dk bıtıverıor ama azalttıgı gercekten yalan :) bu arada bu ay doktor eldıvenıyle denedım harıkaa bısekılde alıor:)