sipraktin isimli ilac..

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
3.557
11.390
hanimlar merhaba sipraktin diye bi ilac varmis yazilisinin bu oldugundan bile emin degilim ya neyse bu ilaci kullanan bilen duyan var midir.. cok istahsiz bi kizim var ondort aylik onda kullansam...

Bebeklerinize iştah açıcı şeyler vermenin ileride dönüşümü olmayan obeziteye sebebiyet verdiğini duymuştum bir profesörden.Doktora danışın,buradan hele ki bebeğiniz için ilaç önerisi almayın derim ben.

hanimlar merhaba sipraktin diye bi ilac varmis yazilisinin bu oldugundan bile emin degilim ya neyse bu ilaci kullanan bilen duyan var midir.. cok istahsiz bi kizim var ondort aylik onda kullansam...

Annem bize kullanmış ama doktor kontrolünde.
Ama ben tavsiye etmiyorum sıpraktin alerji ilacı ve uyku ve sinir yapıyor yan etkiside iştah açması sakın böyle bir hata yapmayın kendi başımıza

Ayrıca yaş dönemi ve benim alerjim olması hastalık döneminde doktora iki kat isteyerek verdirmiş olabilir tabiki yaş da çok önemli faktör

annem kullanırdı bizede kullandırırdı kücükken.çok feci iştah acıyo ve de uyku veriyo baya baya uyuyosun sürekli...ama uzun süreli kullanımda bagımlılık yapıyo yani o olmadan uyuyamamaya baslıyosun.heleki bi bebek icinse dikkatli olun derim bi doktora danışmakta fayda var

Ayyy öyle şey mi olur ya bebeğine doktora sormadan ilaç mı verceksin ? Başkasına iyi gelen bebeğine iyi gelmeyebilir,lütfen doktora sor minnacık meleği bağımlı yapma

Sipraktin kötü bir ilaç değil verilebilir, benimde yeğenim 12 aylıkken doktoru vermişti. Ama bunun dışında kafanıza göre verirseniz bebeğin ciğerlerine zarar verirsiniz. Benim 17 aylık yeğenimde kullandı doktor Benal Büyükgebiz önermiş ablama.
ilaç alerji ilacı ama içmek için sadece alerji olması gerekmiyor nasıl aspirini doktor kan sulandırmak için veriyorsa öyle yani. Siz genede doktora götürün dozajını o ayarlasın. Ben eczacıyım ve çok reçetede görüyorum bebeklere verildiğini.
Ama siz genede doktora danışın

İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…