- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.881
yani bu demek oluyo ki kısa zamanda bizim için bi telaş bşlıcak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:sm_cool: evet canım benim
diyorum ya efsana geri dönüyor :roflol::roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani bu demek oluyo ki kısa zamanda bizim için bi telaş bşlıcak sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:sm_cool: evet canım benim
diyorum ya efsana geri dönüyor :roflol::roflol:
evtt hakiki efsanem benimm
sipitim cetvelin böle daha güzel olmuş o 1 yıl yazısı içimi karartmıştıı kaydirigubbakcemile3
Hayırlı olsun tatlımmmmm
Hu hu napıyosunuz kızlarrr
--------------------------------------------------------------------------------
Of yaa pazar günü bi düğün yerine daha baktık fena değil güzeldi fiyatta fena değil tam dedim bulduk bi çıktık tam karşısında kocaman mezarlık var bu ne ya dedim tezata bak korkunçtumafoldumben
Benmkide boşver kır düğününü önce nikah ardından da çok yakınlarımızla güzel bir yerde yemek yeriz diyor yaa iyice aklım karıştı:sinifsinif:
Hem kır düğünü kadar çok masraf da olmaz diyor:bbo:
Ben ızmirdeyim bisürü yere baktık 4000 civarı genelde başından beri hep kır düğünü dedik alışmışım bu fikre birden öyle deyince tuhafıma gitti ne bilim ama haklı nikah ardından güzel bi yemek de hiç fena olmaz heralde:bbo:
canım kır düğünü ne kadarda nerede baktınız.
Benim arkadaş 13 e avcılarda temmuzda gün aldı delikafadulden
Bencede cnm kır düğününü boşver çok güzel ama ben sevmiyorumbilmiyorumkismile
Ben İzmirdeyim bisürü yere baktık 4000 civarı genelde başından beri hep kır düğünü dedik alışmışım bu fikre birden öyle deyince tuhafıma gitti ne bilim ama haklı nikah ardından güzel bi yemek de hiç fena olmaz heralde:bbo:
Nebilim ya yaz aylarında tercih ediliyor zaten ya açık hava. Siz ne zaman düşünüyosunuz enişteyle düğünü?
Hayırlısı olsun şeker herşey içimize sinsin önemli olan bu