- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.321
hırka ne kdardı kuzu?
etikt 70 civarıydı ama benim arkadaşım kıyak yapıcak 40 a alıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hırka ne kdardı kuzu?
etikt 70 civarıydı ama benim arkadaşım kıyak yapıcak 40 a alıcam
bende bende haziranda alıcam beyaz eşyalarımı aslıcıım simens çok güzel ve dayanıklı ama
fiyatlarından haberin yok heralde bi bulaşık makinası benm 1 maaşım nereyeyse yafff bilmiyorumkismile
siemens siemens siemens :lepi:
bende bende haziranda alıcam beyaz eşyalarımı aslıcıım simens çok güzel ve dayanıklı ama
fiyatlarından haberin yok heralde bi bulaşık makinası benm 1 maaşım nereyeyse yafff bilmiyorumkismile
oo ıyıymıs kuzum yaa resmı varmı sıtesınde falan göstersene varsa hırkayı
spddy bence bosch al en iyisi o
biz evde beko kullanıyoruz o da iyi ama bosch kadar değil
spedyim ben ayrı ev çıkıcam ya o yüzden alıcam beyaz
eşya yoksa evlenmek mevlenmek yok lügatımda henüz bilmiyorumkismile
evet canım haziranın ortasında çıkıcam allahın izniyle zemuszemussonrada samimi arkadaşlarımı evime davet edicem yiyicem içicem eğlenicem yaşasın evim partisi vericem sempatiksalakcinni :lepi: sırnaşık şey delikafadulden
işallah canım herşey istediğim gibi olur hayırlısı neyse o olsun canım bizim ikramiyemiz var haziranın 15 de alıcam işallah onunla da eşya alıcam eve çıkıcam ev gideri kirayı felan kendim ödicem allahtan süper olmasada çok şükür ii bi maaşım var o bnaa yeter ayırca dayımlar felanda yardım edecekler o yüzden pek sıkıntım olacağını sanmıyorum 2 ayda birde ikramiye aldıım için de sıkıntım olacağını pek zannetmiorum opuyorumnanaktan