- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #13.221
evet aslıcım tam olarak 1er tane al sonra baktın elinde para kaldı 1er tane daha alırsın eee gelenler zaten hediye getiriyor falan derken olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama speedyim yemek takımı falanda yoktur ki zaten kızın en gösterişli çeyizi de onlar oluyo
aslım aslında yatak odasını bile yasinle almalısınız bence
çünkü o mobilya beyaz eşya almıcak
bana sorarsan siz bu çeyizlerin hepsini ortak olmalısınız hepsi olmasa yine yasin bişeylere yardım etmeli mesela yatak odasına alsın girsin borcuna ev beli ölçü belli.
Ece evleri kendilerinin. Kirada 2 tane daha evleri var. 60 milyar borç yapmış bundan 3 sene önce. Şimdi borcu 20 milyarlarda falan. Bu borçtan inan çok sıkıldım ya.
niye mi yapmış. Babası kanserden vefat etmiş. onun tedavi masraflarına harcamış. Annesi ms hastası. onun tedavileri içinde para gitmiş. Birde öncesinde çapkınlık falan yapmış işte =( o yüzden
bugün çok doluyum ya ağlamak istiyorum ...
Sıkma canını ama ezdirme kendini tamam elinden geldiği kadar sen yasine de annesine de yardım ediyorsun bu çok güzel bişey hiç bi gelinde bunu yapmaz lmaz:lmaz:
ama hiç bişeyi istemiyorum deme ne gerekiyor ise aldır sen annesi ile oturmayı kabul etmişsin öpsün başına koysun seni