- 7 Aralık 2009
- 2.529
- 1.907
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #12.861
mavi sana çok yakışıyoo zaten gizemmmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldukkkkk lokumlarımmmm.... buraya grince öyle bir rahatlıyorumki öyle bi benimsemişimkiii bu topiğii,, burdan günlükten ve ne giydinden başka bi yere gitmiyorum :))
ece bilekliği beğendim ben şahsen bizzat kanımca :)
sağolun kzılar kararsız kaldım da
speedyim bohça için aldığım ibolarda bohçaları da pazar akşamı getircekler
sünnet mevlütlü olcak orda giyemem zaten
gizemmmm dünürler bi akşam toplaşırlarsa ve birbirinden habersiz giyip gelirlerse gör sen cümbüşüüü :))
Güle güle iyi günlerde giysinlerrr...
yolarım o eltiyle kaynı ben ......... onlar size uymak zorunda kendi istedikleri an gelemezler insan olan sorar müsaitmisiniz bohça için gelmek istiyoruz derler, ayruca iboda ne öle herkesin dolduruşuna geliyo?? kendi aklı yokmu ibonun ne çabuk yönlendirebiliyorlar ve aklına girebiliyorlar ibonun?? canın iboyu çek kenara ciddi manada konuşş " bak evlenicez ve sen çabuk dolduraşa gelebiliyorsun benimde çevremde okadar şey diyen var ama ben kendimden ve senden emin olduğum için bu hayatı ikimiz yaşayıp paylaşacağımız için kimsenin lafına bakmıyorum, unutma kapımız kapandığında o evin içinde sen ve ben kalıcaz" demelisin canım.. ama ciddi manada konuş iboyla gerçekten...