- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.221
Aklıma geldikçe yazıyorum sizde de sözden önce bi yarım saat kadar Kuran okundu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklıma geldikçe yazıyorum sizde de sözden önce bi yarım saat kadar Kuran okundu mu?
canım bizde önce değilde söz kesildikten sonra dua okunur
tabi bizde hocayı unuttukları için okunmamıştı
biz erken toplanıcaz söz takılmadan önce eniştem okuycak zaten kısmetse olumunekankayizsmile
Sonra yüzükler takılıcak sonra hoppaaa oynamaya :teytey::teytey:
bencede dua okunması çok güzel olur
sonra da :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
ohh benim yerimede oyna
:dance::dance::teytey: Vallahi oynuycam hepinizin adına
eccem sende şarkı var mı? yaw yollasana bana naniknanik
Oooo pasta siparişimiz de verilmiş süper bizde temizliğe başlıyoruz yarın yazık bana:ecrin_bebek:
Nişanda da pastayı üzeri resimli istiyorum ama bakalımzemuszemus
Sipidi hani bohçan?? Resmini koysan da kopya çeksem azıcık bende nişanda yapıcam bohça...
Oooo pasta siparişimiz de verilmiş süper bizde temizliğe başlıyoruz yarın yazık bana:ecrin_bebek:
Nişanda da pastayı üzeri resimli istiyorum ama bakalımzemuszemus
Sipidi hani bohçan?? Resmini koysan da kopya çeksem azıcık bende nişanda yapıcam bohça...
nasıl şarkı isityon kuzum oyun havaları falansa evde bi dünya var yarın göndereyim
özellikle istediğin şarkı varsada söle çünkü babamın çokk geniş bi koleksiyonu var kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mezdekemiz çok oldu canım secl de gönderdi geçen gün full yeter o bana olumunekankayizsmile
Roman havası olabilir bi kaç tane bide orta yaşlılarında oynayacağı bişeyler işte ohaoldumsmile
tamamdır canım benakşama bulup göndereyim
çiftetelli, hey onbeşli falan
Canımcım benim isteme 6 şubat Nişan Mart da olucak düğün de temmuz da
canım sende sözleniyosun galiba
nişanın ne zaman olcak
Dur ben sana mail adresi yollayım ona gönder.
yarın işyerinden açar bakarım :teytey::dance:
Aynen Öyle daha çok yöresel arabada 5 evde 15 gibi delikafadulden
Gidiyorum ben anlayacağınız:a015:
Benimde bu isteme nişan olayları geçen sene olucaktı ama askerlik olayı girdi araya bu yüzden hepsi sıkıştı böyle bakalım hangini birini yetiştiricem akannehirayy ne güzel bütün tarihler belli ve araları uzun deil
bizim söz ekimde oldu nişan mayıs - haziran gibi olcak
düğünde 2011 de :gitme:
Benimde bu isteme nişan olayları geçen sene olucaktı ama askerlik olayı girdi araya bu yüzden hepsi sıkıştı böyle bakalım hangini birini yetiştiricem akannehir
tamam ver mail adresini yarın sabah gönderim
Gidiyorum ben anlayacağınız:a015:
evet canım benim önümüzdeki cumartesi Allahın izniyle sözleniyorum.oooo speedy neler neler var burada, ancak görebildim canım. Çok mutlu ol emi:)