- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.361
aslım arkası ipli olmıcak mı nişanlığın ??
Olur canım yaw öyle düşünmee. ben 1 aydan falza vardı yaptırdığımda.
kız sen kilo almazsın ki çıtı pıtısın. Alsan bile verirsin. Belli tipinden =))hihoyyyt
evet canım pis boğazımı bildiğim için arkası ipli olsun demiştim.akannehir Eğer kadınlar unutmadıysa ipli olucak =)
of ya şimdi Yasin birsürü pürüz çıkarcak. Bugün prova olduğunu sölemedim. Kadında söleme dedi. Senle bi bakalım nasıl olduğuna bir iki gün sonra onla gelirsin dedi.
Şimdi şurası açık burası açık, koltuk altı görünüyo bilmem ne vır vır beynimi yicek.
Gerçi ön tarafını kapalı yaptırdım eğildiğimde filan göğüslerim görünmesin diye. Benimkinin çatalı yukarda ve büyük ya çok kötü duruyo göğüs dekoltesi zaten. Ama şu bolero işi sinirimi bozuyo.
Bolero yok satenden olsun yok koltuk altın görünmesin. Son provada bi kavga yaşıcaz bakalım kafamçokkarıştı
canım benim hiçç sıkma canını iboda baştan çok karışıyodu
ona dedim ne gelinliğime ne de nişanlığıma karışma 1 kere olucak dedim
o da kabul etti
zaten nişanlık bakmaya gittiğimizde ben hep askılı ve straplez denedim hiç bolero bile konuşmadım
en son nişanlığa karar verdik
dedim ben bolero istiyorum yüzündeki ifadeyi görücektin o kadar sevindi ki
bende pek sevmiyorum bolero olayını ama sıkılırsam çıkartırım diye düşündüm
aynen canım ya ne yazık ki bana da yakışmıyo
zaten göğüslerim büyük olduğundan bi acayip duruyo straplezler
ben gelinliktede bolero yaptırabilirim belkide inceceki tülden şık bir kol diktirebilirim
meraba kızlarr topici okudumda yazayım bir dedim.bendede bolero derdi var ;( kollar bembeyaz ve kalın hiç hoş durmuyoo benim. o yüzden tülden güpürlü bolero düşünüyorum bir kaç resimvar elimde isterseniz ekleyebilirim..
Merhaba hoşgeldin dyyser. ekle istersen arkadaşım. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?