- 5 Eylül 2008
- 11.791
- 1
- 37
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #9.901
Aslıcım bugün benimde canım sıkılıyor yine ama kendi kendime keyfimi yerine getirmeye çalışıyorum işte.. Gittim makyaj yaptım dünde sağolsun hakan epey gezdirdi beni taktı tasmamı :jeyyar:
Bu akşamda onlara gidicez bugünde yokum evde cumartesi akşama kadar uyumayı düşünüyorum ama temizlikte yapabilirim cumartesi akşam misafirler var kuzenlerimiz toplantımız var geç yatarız yani Off ne çok yazdımm ben beee....
:)) bizde yarın alışverişe çıkıcaz. Akşama kadar gezeriz annemle bişeyler alana kadar. Yarın anneme kardeşime kıyafet almamız lazım bakalım.
dünda Yasinlerdeydim işte. yemek yaptık yedik. oturduk =)) ve en önemlisi ben düştüm onlarda =))
Tam bilgisayarda bişeye bakıyoduk yasinle, birden çekmeceyi açayım ne var demeye kalmadan ağır çekimde düştüm. ama çok komikti ya. gülmekten kalkamadım yerimden =)))))
İyi allah iyilik versin
iyiyim tatlım senden naber...
hemde nasılllllll hemdeeeeee nasıllllll :sm_cool:
benden de idare eder işte canım. bugün canım sıkılıyo biraz ama geçer inşallah =))
Aslıcım yaw sen tam nerede oturuyordun sizin nişan nerede olucak?
ben beyoğlu ilçe emniyet karakolu var ömer hayyam durağının orda. o yokuşun sonunda oturuyorum. nişan feriköy de olucak. son durakta bim in alt katında.