- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #9.861
haklısın kuzum, bi deyince iş bitecek. bakalım opuyorumnanaktan
bi kez çıkt mı tmamdır hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklısın kuzum, bi deyince iş bitecek. bakalım opuyorumnanaktan
bizim nişan da bitti, hala "servet teyze" diyorum; ama kadın bekliyodur mutlaka. kuaförden eve gelirken nişan günü, sevgilimin babası küçükken öldüğünden "ben hiç baba demedim, zor olucak falan" dedi. ben de "düğünden sonra diyenler de varmış, önemli değil falan" dedim, işime de geldi.
ama şimdi de şakayla karışık "ben demiyorum diye mi demiyorsun?" falan diyo. pazar günü onlara gidicem, taaa kayseri'ye. bazı şeylere(beyaz eşya, nikah şekeri vs.) bakıcaz işte bi günde ne yetişirse...eee anneler günü hediyesi de vericem tabi. desem ve kurtulsam ii olacak ama, cidden zor yaaa...
bi kez çıkt mı tmamdır hihoyyyt
Benden üç kez çıktı ama hala zor =))
boyum 1.60 canım.
inşallah.CADIARZU
ne 42 parçaydı konuya fransız kaldım bi anlat bakayım
clementine yarın resim eklicem buraya kim şişko görürsün
hmm anladım canım bu da güzel ya
iyi günlerde kullan
benim kahvaltı takımında böyle bi sürü parça yok bi tabak birde fincanları var
kahvaltı takımı çok güzelmiş speedy, fiyatı da süper. ben de bernardo'da beğenmiştim, 200'lü bi şey demişlerdi galiba. bakalım iş de, masraf da çokkk akannehir
yok canım doğru söledin ismi
ya tabiki onun fikri önemli ama birazcık zayıflasam kendimi daha mutlu hissedicem
düğüne kadar çıtırr olmayı planlıyorum :jeyyar:
bikini giycem balayında
aynen canımmm, hatta 2-3 kilo fazladan vericem; çünkü uhd konsepte dayanmak zor, o 2-3 kiloyu balayında alırım ben garanti bu iştahla :))))
çıtır gelinlerin şerefine :içelim: kaydirigubbakcemile3