- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.801
Aslıhan bundan bahsetmiyorum... bunda direk ortaya yazdım daha öncelerden bahsediyorum.
Neyse bişey diyemem.. yorum yok birbirimize ona göre muamele yaparız ozaman tartışmak istemiyorum...
ama kesinlikle karşındakine tavır almadan evvel hatasını söyle düzeltmez ise bi daha konuşma. akannehir
Yarında gitcenmi işe. Son 1 =) Düşündükçe bana heycan geliyo yaaaaaaaa delikafadulden
Bilmediğim bişeyden yana kırılıyorsun bişey diyemem...
Düşün belki bende sana kırıldım ama asla tavır almam önemsem.
Kimsenin canını sıkmak istemiyorum problem var ise özelden konuşabiliriz.
saol speddy iim sen nasılsın kızlar noluyor yaffffff kimin derdi varsa söylesin bence....
evet gidicem yarında işe canım.. evde durupta yapabileceğim bişey yok zaten herşeyimi hallettim ben çünkü aylar öncesinden başlayınca hazırlıklara bişeym kalmadı allaha şükür :) bitek o güne ermek kaldı işte şafak sayıyoruuzz :)) bende çok heyecanlyıım walla daha 3saat once yemek yedım ama karnım nasıl acıktııı heyecandann :)
Derdim yok şuanda nişan üstü kimsenin sinirini bozamam moralimi de bozmalarına izn vermem gerçi benim 1 ayım var düzelirim ama aslıhanın 2 günü var Şeniz
alsanaalsanasmile
yooo ne özlüycem be seni :mymeka::mymeka:
ne bu şimdi ne olmuş 2 günüm varsa?
seçil şimdi sana aslının kaç günü var diyemi sord? ne bu gün diyaloğu şimdi spedi?
evet 2 günüm var mutluyum huzurluyum heyecanlıyım neşeliyimm.!!!!!!!!!!!!
Bilmediğim bişeyden bahsediyorsun ok ÖZÜRdilerim kırdıysamm farkında değilim... uzatmak istemiyorum sende yazma onun için yazdığına da cvp vermiyorum ok.
kimsenin başka bi kimse için nişan arifesinde sinirini bozcak kadar sinirlendireceğini sanmıyorum burada zaten karşımızdaki kişinin yüzünü görmeden muhabbet ettiğimiz için birbirimiz yanlış anlamamız doğal sanıyorumki.... insan karşı tarada kırılıyorsa söyler sonrada fala muhabetin varsa kesersin olur biter kızlar....
offfffffffffffffffffffff
sıkıldım be bunalıma sürüklüyonuz insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?