- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #9.441
canım aklıma gelen bişey yok şimdi sorsan ben kendi aldıklarımı bile unuttumm.ç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende dün annm bohçamı nerdeyse tammlamış sadce dışarıdan almamız gerekn birkaç parca bişey kaldı sizlerle paylaşmak istiyorum unutdugum bişey varsa hatırlatın kızlar alayım;opuyorumnanaktan damat için ;
_takım elbise,
-ayakkabı, terlik,
-bir pantalon , gömlek,kravat ,
-cüzdan kemer takımı ,
-çorap , mendil, dagi iç çamasırı, pijama, eşofman(yarın alcak olduklarımız bunlar)-
- kozmetik ürünlerini aldım; traş takımlarını aldım onun eşyalarını koymak için özel kutu aldım çok şık ama
-havlu
KAYINVALİDEM İÇİNDE;
-birtane üst penye aldık
-corap,mendil,yemeni, namaz yemenisi ayrı, havlu,
-dantelden seccade ve minder
-kokulu tesbih
-patik
KAYINPEDERİM İÇİN;
-gömlek
-havlu, çorap,mendil
-namaz takkesi, kokulu tesbih, ayak havlusu
GÖRÜMCEMEDE;
-birtane badi aldık
-havlu,çorap,yemeni,mendil
ENİŞTEMEDE;
-gömlek,corap ,mendil, havlu
kızlar sizce nasıl iyimi eksik varsa yada unutdugumuz varsa yardımcı olun hemen tammlıyalım yarın alışverişe çıkıcaz malum herşeyi alalım ayrı ayrı çıkmayayım bilmiyorumkismile
Gül biz böle bohça yapmıyoruz. Sadece nişan için giyeceklerimizi falan alıyoruz birbirimize. Düğünde yapıcaz. Tam bilmiyorum ama enişteyle görümceyede birer seccade koysan nasıl olur.
canım aklıma gelen bişey yok şimdi sorsan ben kendi aldıklarımı bile unuttumm.ç
anladım gizemcim aklına gelirse söylersin nasıl olsa daha 1hafta var
Gül biz böle bohça yapmıyoruz. Sadece nişan için giyeceklerimizi falan alıyoruz birbirimize. Düğünde yapıcaz. Tam bilmiyorum ama enişteyle görümceyede birer seccade koysan nasıl olur.
tamam canım aklıma geldiğinde söylerim olumunekankayizsmile
buarada aldıgın ayakabıya ve çantanı bayıldım canım yaa çok sık ve zarif biraz kopya çektim inşallah burda bulabilirsem öyle bişey düşünüyorum inşallh sende durdugu gibi güzel durur tabi gümüş rengini bayanssulusmile
aslında olabilir onlarada hazır seccadelerden alayım ozamn çünkü dantel yetişmaz artık canım yaa yoksa bizde mi düğünde böyle detaylı hazırlasak onlar geceliği makyaj malzemeleri ffalan sanırım düğünde alcaklar çünkü dün bizdelerdi hiç konuşması geçmedi kafamçokkarıştı
siz ozamn sadce sözlüne bişeyler hazırladın ozamn dimi ailesine bişeyler hazırladınmı CADIARZU
inşallh canım :Saruboceq:
Aslında her yerde var canım öyle model bulabilirsin.
Beğenmene SEvindim canım inşallah bulursun..
Bencede hazırları olur canım. Dantel şart değil onlara.
Yasin tek çocuk. Annesi var sadece. Babası vefat etmiş. Ben hem Yasine Hem Annesine yapmak istiyordum fakat maddi durumlardan dolayı yapmıyoruz. Kayınvalidem de sözüm olmadan önce bana konuyu açtı işte "Aslı düğünde yapsak şu alınacakları falan dedi. Gecelikmiş pijama falan zaten düğünden sonra kullanıcan..." dedi. Ben de tamam olur dedim. Bu durumda bende Yasine bişey almıcam ekstra o da bana bişey almıcak. Sadece nişanda giyiceklerimizi alıyoruz birbirimize. Nişandan sonra durumumuzu toparlarsak ozaman yaparız belki veya düğünden önce.
anladım canım bende ozamn onlar alırlarsa öyle hazırlıyayım okadar detaylı sonuçta onlar önce getircek biz 1hafta 10 gün sonra falan götürcez bohçaları çünkü bizde sözdür nişan için derken baya harcama yaptım maddi anlamdada zaten baya sıkışıgız düğünde yakın olunca daha çok düşünülüyor böyle detaylar gerçekten gözle görülür hiçbişey yok gibi ama inn çok para gidiyor herkez duyunca ne yaptınız ki daha diyor evlenmek çok zormuş yaa
Gul Canım benim en çok beğendiklerim bunlar.
Aynen al canım beğendiğini yapabilirsin.