- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
sıkma canını eminim çok güzel olacak herşeyy
Artık bulucaz birini kendimde yaparım ama o gün heycandan hiç sanmıyorum adam akıllı bişey çıkmaz :1shok::1shok:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sıkma canını eminim çok güzel olacak herşeyy
speediciğim topiğni takip ediyorum arada.bi kere elbisen çok güzel.çok zarif.güle güle giyin.
fikrimi söylemek isterim bence bu elbiseye o beyaz incili kolye olmamış.hatta elbisedeki taşlı toka
o bölgede yeterince dikkat çekici,kolyeye hiç gerek yok bence.o nun yerine iri saworoski taşlı küpeler
ve saworoski taşlı bir bileklik hoş olabilir.bu bilekliklerin tek sırasından tut.5-6 sıra kadar olanı var ve
bence çok güzel duruyor kolda.tahtakale de daha uygun fiyata bulabilirsin bunları.yalnız dikkat
etmen gereken bir konu var.bunların bir cam olanı var.bayağı uygun fiyatlı.onlar biraz basit
duruyor.sawaroski olanlar daha pahalı ama çok güzel duruyor.kıyafetini tamamlayınca resmini görmek
isterim...
bence iki veya üç daha sade duruyolar daha hoş olur
kaydirigubbakcemile3 çok komiksin kız speddy allah iyiliğini versin
ooo kızım çok işin var valla yaaaa allah yardımcın olsun canım
bence ilk küpe çok gösterişli olur çok dikkat çekersin ikinci veya
üçüncü küpe çok daha şık ve zarif bence yerimseniben
geçer geçer canım sen stres yapma sakin ol herşey çok
güzel olacak buna eminim yaaa bi an evvel olsun yavvv
bende resimlerinizi felan merak ediorum şimdiden valla
canım yaaa herşey gönlünce olur işallah be kuzum opuyorumnanaktan :asigim: olumunekankayizsmile
speddy canım yakkabı ve çantayı aldınmı???
hımm anladım canım hadi bakalım hayırlısı olsun
varya sözde bile gelinler gibi olacaksın ne güzel Şeniz
yaaa haketten insanın söz zamanı geldii zaman bile bi an evvel zaman geçsinde evlenip kurtulayım ister herhalde kaydirigubbakcemile2 benim bi arkadaşım vardı seda die 2 sene önce evlendi ondan biliorum kız sözlendi nişanlandı düğünende 250 gün felan vardı deli gibi gün sayardı bana zaman çok çabuk geçiyor gibi gelirdi ama arkadaşıma zaman geçmek bilmezdi... :jeyyar: :jeyyar:
Speedycim hadi bakalım sayılı günün kaldı gelsin biran önce hayırlısıyla benim de ay sonu istemeye geliyorlar elbise ayakkabı bakıyorum kendime çok heyecanlıyım yaaa bide üzerine babam sürekli surat asıyormafoldumben
Güzel olmuş canım kutu sen mi süsledin emeğine sağlıkbayanssulusmilegünaydınnn kızlar
sipidim bu da bizim yaptığımız bohça
bu kapatmadan önceki hali
bu da kapattıktan sonrası
buda istmeye geldikleri gün yaptığımız hazırlıklardan bir kare kaydirigubbakcemile3 bi bu kadar dahafincan vardı yanlış hatırlamıyosam 33 fincan kahve yaptık :bbo: