- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
kızlarr muhabbet amma ısınmış :jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr muhabbet amma ısınmış :jeyyar:
Bende o yok işte canım benim hem amaç arkadaşllar bilsin diye
Tövbe Tövbe ya napuyorrum ben şaka tabi yok naan size resim falaneyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Evet sıcak kanlıyızz bizlerrrrrrrrlaelaelaelaelae
Senin yüsünden konu +18 e taşıncak mirmirmirmir naniknanik
Senin yüsünden konu +18 e taşıncak mirmirmirmir naniknanik
Muhabbete dayanamadı elektrikler gitti pc kapandı
Öyle fena bi sohbet ederim işte yani düşün laelaelaelaelae
Sakıncalı insan seniii aklinialirimsmile bidaha +18 sohbet yapma pc kapanıyorohaoldumsmile
Wuuuu sipidii süperrrrr alkisalkisalkis Çiçeklerinde çok güzel ikinizde süpersiniz allah daim etsin mutluluğunuzu:Saruboceq:
Ayrıca sizi tanıştıran aşk böcüğüne bayıldımmm:1shok: kimin ooo canavarrr yerim ben onuuuuaklinialirimsmile
Teşekkür ederim kuzum pamuğuım arkadaşım merak etmişti başka forumda gelip bakıcak inşallah.
O ayıcık Hakanın Köpeciği kaydirigubbakcemile2
O köpeçiğin sayesinde mi tanıştınız gerçekten :1shok: O nasıl oldu ki:uhm:
Evet hayatım nasıl oldu hemencik anlatam.
Ben köpeklerle alakalı bi siteye üyeyim işte bi ara bendede vardı köpek arada yine geliyor
Gönüllü annelik yapıyorumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
işte oradan çok sevdiğim arkadaşlarım var kardeşim dediğim falan .
Sonra bi buluşmaya Hakanda katıldı hakanın yanına ben gittiğimde köpeği bana saldırdıohaoldumsmileohaoldumsmile
Boş buldum gerçekten inanılmaz korkmuştum öyle bi sohbetimiz oldu bi çok buluşmada konuştuk sohbet ettik canım öyle böyle derken ilişki büyüdü:asigim::asigim:a.s.
Köpek anlamış sahibinin kalbini çalacağını kıskanmış senii :jeyyar: hayvanlar bazı şeyleri önceden anlar diye boşuna demiyolara.s
:roflol::roflol::roflol: Hiç bu açıdan bakmamıştım.
Hala aramız öyle çok aman aman iyi değil ama seviyor artık beni mecburi :üveyannesmile:
Köpekle köpek olmaalsanaalsanasmile Kesin haklıdın canavar sen onuda gucuk ediyosundur laelaelaelaelae lülülülülülü