- 20 Mart 2009
- 2.991
- 0
- 36
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #4.181
aaa ecemciim çok geçmiş olsun bitanem yaaa bende sırf sen mutlusun die duygulandı sanmıştım :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bizde burda nelerden bahsediyoruz yaaa cnm çok geçmiş olsun
Ben sade düz bişey düşünüyorum fazla paraya gerek yok lmaz:
Hiç sorma yaaa:gitme:
aaa ecemciim çok geçmiş olsun bitanem yaaa bende sırf sen mutlusun die duygulandı sanmıştım :gitme:
Ben sade düz bişey düşünüyorum fazla paraya gerek yok lmaz:
Hiç sorma yaaa:gitme:
öle tabi canım ya
ama bi taraftan da duygusala bağlıyoruz bazen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hele siz ilk istemeye gelecekleri zaman görecektiniz
amcamlara falan söyledik
halam falan başladı ağlamaya ama ne ağlamak
birde baba tarafından ilk evlencek kız benim
nerdeyse ilk düğün bile benimki sayılır çünkü amcamın oğlu evlendi kimse gitmedi falan
o yüzden millet pek bi şeyliydi
ama senin işin daha zormuş yaa uzakta olmak mafoldumben
bende öle düşünmüştüm ama
doğrusu gücüme gitti biraz
ahh canım benim yaa
olsun belli olur hiçç üzme sen canını
cnm gücüne gitmesin yaa inan senin içinde çok mutludur o bak düğün günü görürsün nasıl üzgün olduğunu:sinifsinif:
ya öle tabi
aslında benim için ağlamaması iyi de ben bi an amann boşverrr
aynn cnm valla fikirler bir bende sade bişey düşünüyorum zaten yetrince masraf var bide o çıkmasın...
aynen canımmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
TÜRKİYE'de Online Matbaacılık - Şah-Line Reklamcılık & Matbaacılık cnm bak site buydu galiba
kızlarr ya bişi sorcam size
kuaföre kim kim gideceksiniz
ben kendi ailemden kimseyi çağırmayı düşünmüyorum şimdilik belki 1 amcamın kzını çağırırm
aşkımında 2 yeğeni var 1 tanesi geçen gün hamile dediğim diğeri de benim yıllardır çok yakın arkadaşım
yalnızca üçümüz mü gitsek yoksa
aşkımın abisinin 2 tane kızı var abisi de geçen sene öldü onları da alsam mı yanıma
kızlarr ya bişi sorcam size
kuaföre kim kim gideceksiniz
ben kendi ailemden kimseyi çağırmayı düşünmüyorum şimdilik belki 1 amcamın kzını çağırırm
aşkımında 2 yeğeni var 1 tanesi geçen gün hamile dediğim diğeri de benim yıllardır çok yakın arkadaşım
yalnızca üçümüz mü gitsek yoksa
aşkımın abisinin 2 tane kızı var abisi de geçen sene öldü onları da alsam mı yanıma
Ben-Teyzem-Kızı Bide belki küçük görümcem gelir.
Bide erkek tarafı mı öder nişanda da kuaför masrafını guclubacismileguclubacismile