- 10 Temmuz 2009
- 19.069
- 1
- 34
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #3.801
kızlar bi şarkı gönderdim bi dinleyin bakalım beğenecek misiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ece bana da yollarmısın :kedi:
ecemciim her iki şarkıda çok güzelmiş teşekkürler tatlım soner arıcanın şarkısı beni taa lise yıllarıma götürdü o zamnalar bir erkek arkadaşım vardı onunla bizim şarkımızdı bi bu birde gökhan özen herşeyde biraz sen varsın şarkısı oyyy ne güzel zamanlardı onlar hey beeeeeeeee .......
Babasına bi geçmiş olsuna uğra sen canım.
Benimde saçımın boyanma zamanı geldi. Ama bir türlü karar veremiyorum. Kuaföre mi gitsem. Saçımın rengini biraz açsam. Yoksa evde aynı rengemi boyasam. Değişiklik istiyorum esasında biraz ama of kararsızlık kötü bişi valla. Geçen kuaföre fön için. Adam saçını kim boyuyo uçları farklı dipleri farklı ortası farklı dedi. Annem boyuyo benim saçımı evde genelde. Adam içimi bulandırdı bikere =)) Nişandan önce güzel bi renge boyatim rengi otursun diyorum nişana yakında aynı renge evde boyarım diyorum. (amma uzun karışık yazdım ya kusura bakmayın)
spedyye yakışan en güzel renk bence sarı ben olsam kesin sarıya boyatırdım valla :lepi:
spedyyy sarıya boyat sarıyaaa sarı sana çok yakışıyor valla bak ben vazgeçebiliyormuyum
sarıdan ne varsa var sarıda var olumunekankayizsmile
hımm anladım speydimmmm neyse artık belki düğünde faln düşünürsün yine de klasöründe bulunsunda olumunekankayizsmile