- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.441
eeee bugün nasılsın bakalım şekerim
ben seninle konuşmayınca kendimi iyi hissetmiyorum yaa:26:
Veeee yarın Cumaaaaaa
Bu hafta ne çabuk geçti yawtabi iki gün işe gelmeyince
oyy kuzum benim iyiyim nolsun, sen nasilsin hayirdir niye gelmedin ise iyisindir insallah :26:
koca haftayi yedin bitirdin be deryam iki gün kaytarinca
yarin cuma cok sükür
Hu huuuuuuuuuuuuu çidoşşşşş
Bugün cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahaohooo cidos yazini gorene kadar diger cuma geldi
Deryammm nasilsin canimmm özledim seni
bebisin pitpitlari için gitcektin duydunuz mu kalp atislarini ??
bugun facede bisey paylasmissin Allah yardimcilari olsun öyle zorki o kadinin yasadiklarini tahmin bile edemiyorum ya
hahahahaolsun, biz de bu cumayı kutlarız napalım
ben de çok özledim seni canım yaaa
napıyorsun ne var ne yok?
evet gördüm bebişimin pıtpıtlarını çok şükür, Rabbim sana da tez vakitte nasip etsin, çok garip bir duyguymuşşş
Evet o yazı beni de mahvettiumudu kırılan arkadaşlarıma umut olsun diye paylaştım facede, canım inşallah olmuştur.
O bloğun sahibi de benzer zorlukları yaşadı, zamanın olursa oku mutlaka, o da bu forumdan bir arkadaş
inşallah canım benim aminnnniyilik canim bi degisiklik yok gelip yazmaya bile üseniyordum su son zamanlar, kk nin yuzunu acmadim desem yeridir
oyyy masallahhhhh Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallahdarisi cinsiyetine :)
nasilsin etkilemeye basladi mi hamilelik?
Paylastigin sey aslinda umut olmasina oldu canimda ben umutsuzluga kapilmis degilim, sadece artik istedigime bile emin degilim, cok acele ettim, ben iki kisilik hayatta bile zorlanirken bebegin sorumlulugunu kaldirabilcegimi sanmiyorum. Bu tür hikayeleride okuyup etkilenince cok fazla rüyama giriyor bilinç alti oluyor, o yüzden uzak durmak istiyorum
Rabbim olanlarin evlatlarini annelerine babalarina bagislasin insallah. Hayirlisi bizimde ne zaman olursa artik bisey beklemiyorum
inşallah canım benim aminnnn
Tabi önemli olan kendini güçlü ve hazır hissetmek, sen biraz yıprandın bu süreçte. Dinlenmek ve boşvermek iyi gelecektir. Şuan herşey zor geliyordur sana
En hayırlı zamanda, kendini en hazır hissettiğin zamanda gelsin bebişin inşallah
Evet hamilelik baya etkilemeye başladı beniDaha geçen hafta kendimi hamile gibi hissetmiyorum diye ağlarken, şimdi yoğun bir şekilde belirtilerimi yaşıyorum
çok rahatsız etmese de mide bulantılarım var biraz. aşırı uykum var, sürekli uyuyorumEn büyük sorunum da mide yanmalarım ölüyorum mide yanmasından ya
Onun haricinde herşey güzel gidiyor canım
öyle kuzum öyle, çekerim walla hiç dert değil, yeter ki o iyi olsunAman canim benim saglikli olsunda annesi ceker artik onun derdini
ailelere naptiniz söylediniz mi artik
öyle kuzum öyle, çekerim walla hiç dert değil, yeter ki o iyi olsun
cmartesi doktordan çıktıktan sonra söyledik ailelere de, hiç biri şaşırmadı nedensehepsi bekliyormuş demek ki
sadece annelere ve babalara söyledik daha
Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah.
Eee sen neler yapıyorsun? oralarda havalar nasıl? Türkiye'ye doğru plan var mı bu aralar?
Kocaman bir AMİİİİİİNNNNNNNAmin bitanem amin Rabbim kucaginada almayi göstersin, mürüvetinide göstersin, torunun torununuda göstersin insallah
Allah Allah sasirmadilar demekisin kötüsü ilk hamileliginde ögrenmis oldular bebek istediginizi sonrasindada beklediler dogal olarak
en güzelini yapmissiniz ailelerden baska cok yaymamak gerek canim, Allah korusun nazardan çok korkarim ben :18:
Valla nolsun bendende havalar süper ötesi bahar geldi günes eksik olmuyor artik, malum saatlerde alindi cok seviyorum ben bu dönemleri
haftasonu bisiklet kiraladik paso gezdik popomuz agriyana kadar
Türkiyeyi düsünüyoruz Allah nasip ederse mayis basinda 10 günlük bi kaçamak, birde agustos sonunda düsünüyoruz bakalim ama hiçbiri kesin degil daha ayarlayamadik :26:
bu arada Araliktan beri evde bakiyoruz almak için, geçenlerde bi tanesini begenmistik ikinci kez gezmeye gitcekken satildigini ögrendik, sonradanda emlakçi aradi satis iptal oldu gelin görün tekrardan diye, dün aksam gittik baktik, bakalim belki olur orasi, iyi düsünmek gerek ve ben korkuyorum karar ciddiyete dogru gittikçehakkimizda hayirlisi bakalim
Kocaman bir AMİİİİİİNNNNNNN
Evet zaten ne zamandır bekliyorlardı artık, ağzımızı aramalar sıkıştırmalar flno yüzden süpriz olmadı onlara, bir de annelik çok garip birşey, annem zaten hissetmiş mesela benim hal ve hareketlerimden kv de hissetmiş, ne garip ya
Ben de nazara çok inanırım, o yüzden duyulsun istemiyorum kuzum
Havalar burada da süper valla, mis missyalnız bu sabah yağışlıydı biraz, serindi fln, ama şimdi açtı yine.
Hadi bakalım hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin inşallah canım benim. Seni korkutan borç mu yoksa yanlış karar vermek mi?
yani kötü bir niyetim yoktuyapma yaaa analar cok fena cok demek hissetmis ikisideolsun sende emin olmak icin bekledin sonucta :)
ohh azcik serinlemistir ortalik arada birde yagsin yani yagmur
borçta yanlis kararda ikiside korkutuyor ama daha çok yanlis karar vermekten korkuyorum, Rabbim hangisi hayirlisiysa ona yönlendirsin insallah canim hepimizide :26:
yani kötü bir niyetim yoktu
evet hiç yağmadı zaten bu sene, nisanda bari doya doya yağsın, yoksa kuruyup kalacağız yazın ortasında
Evet en hayırlısı neyse o olsun walla, Allah'ım ona yönlendirsin sizi.
Daha önce söyledim mi bilmiyorum canım, biz de Aralık ayında arabamızı değiştirdik. Ben de borçtan fln korkuyordum, zaten bebek düşünüyoruz onun da masrafı olcaka fln diye tedirgindim. Fazla pahalı bir araç alma taraftarı değildim. Ama 4 ya da 5. taksidi ödüyoruz çok şükür, bir şekilde ödeme kolaylığı veriyor Rabbim.
Eğer o ev size güzel günler gösterecekse, içinde mutlu huzurlu yaşayabilecekseniz, Rabbim o evi size kısmet etsinHe hayırlı değilse de geri dursun inşallah
hayirli olsun canim, kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun insallah belki söylemistin ama unutmus olabilirim :26:
Bebekte zaten kismetiyle geliyor Rabbim ona bakmak için güç kuvvet versin rizkini versin ondan korkmuyorum Allahin izniyle..
Aynen dedigin gibi hayirlisi degilse tez zamanda bozulsun insallah canim bakalim neler yasayacagiz :26:
yihhuuuuuuu yaşasın cuma geldiiiiiiiii
cuma geldi Deryammmmm yasasin
nabersin nasilsin kuzum
yihhuuuuuuu yaşasın cuma geldiiiiiiiii
İyilik çidoşum sen nasılsın?
cuma demek uyku demek, gezme demek, tozma demek, huzur demek olleyyyy
evet ya inşallah güzel bir haftasonu olur, uzun sürer hemencik bitmezaynen balim çok sükür geldi güzel bi haftasonu olur umarim
iyiyim bende nolsun is güç ayni tas ayni hamam gidiyor :)
bebis napiyor anacigini üzmüyor dimi
evet ya inşallah güzel bir haftasonu olur, uzun sürer hemencik bitmez
Hava da yağışlı burada, çok gezme havası yok gerçi ama, olsun zaten bol bol yatıp uyuyasım var benim
Sen Makaronlara devam mı
Bebiş biraz üzüyor beni, hormonlarımla duygularımla oynuyor, gerekli gereksiz ağlatıyor beniMidemi çok yakıyor ve bulandırıyor, ama hiççç şikayet etmiyorum, böyle üzüntüye can kurban walla Eşim dün sabah bana bişey dedi, ama çok basit bişey, başladım ağlamaya o da anlayamadı noldu diye, dedim böyle böyle dedin gülme krizine girdi adam buna ağlanır mı yaa diye, sonra ben de gülmeye başladım, öyle tatlıya bağladık işi herşeye mi ağlanır arkadaş ya