Sipaydi ye Yardım lütfen

Ayy hadi yaaa ne güzel bir rüya, hayır olsun inşallah canım benim :KK16: Bir şey söyleyeyim mi ben de erkek hissediyorum :KK1:
Hayırlısı olsun tabi. :KK16: İnşallah yarınki kontrol de iyi geçer, inşallah iyidir bebeğim:18:

Benim iznimi uzatmam imkansız gibi, yerime bakan kimse olmadığı için izin almam çok zor, bakarsın tamamen bırakırım ben de :KK52:
Evet evde bir ultrason olsa 24 saat bakabilirim, iyi mi napıyor diye :KK52: merak ediyorum, mide bulantım kesildi yine, o yüzden korkuyorum. Bakalım hayırlısı canım yaa.

Bu arada cuma oldu da bitti bile yine :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::nazar::nazar::nazar::nazar:

Deryam kontrolün nasil geçti kalp atisini duydunuz muuuu :KK52::KK52::KK52:
Ay kaç haftalik oldun kuzum sen cinsiyeti bile ögrenebilir miyiz artikk :KK52:

Slmmmm ben geldi.

böcük hosgeldin nasilsin ne var ne yok sende :KK31:

Deryam kontrolün nasil geçti kalp atisini duydunuz muuuu :KK52::KK52::KK52:
Ay kaç haftalik oldun kuzum sen cinsiyeti bile ögrenebilir miyiz artikk :KK52:

böcük hosgeldin nasilsin ne var ne yok sende :KK31:
Kuzum iyi geçti kontrol, büyümüştü miniğim :nazar: elleri kolları belliydi ve hareket ediyordu artık :KK16: bir dahaki kontrol 2 hafta sonra. Sadece plasentam rahim ağzına erleşmiş, zamanla yukarı çıkar dedi doktor, ona biraz canım sıkılmıştı ama geçti, daha vakit erken, inşallah yukarı çıkar diye dua ediyorum işte :KK31: Bir sonraki gidişimizde de öğrenemezmişiz cinsiyeti. Belki tahmin eder doktor ama öyle tahminini söyleyecek biri değil, büyük olasılıkla kesinleşmeden söylemez:KK31:
Sen nasılsın, ne bu iş yoğunluğu bakayım, meraktan çatladım:26:

Kuzum iyi geçti kontrol, büyümüştü miniğim :nazar: elleri kolları belliydi ve hareket ediyordu artık :KK16: bir dahaki kontrol 2 hafta sonra. Sadece plasentam rahim ağzına erleşmiş, zamanla yukarı çıkar dedi doktor, ona biraz canım sıkılmıştı ama geçti, daha vakit erken, inşallah yukarı çıkar diye dua ediyorum işte :KK31: Bir sonraki gidişimizde de öğrenemezmişiz cinsiyeti. Belki tahmin eder doktor ama öyle tahminini söyleyecek biri değil, büyük olasılıkla kesinleşmeden söylemez:KK31:
Sen nasılsın, ne bu iş yoğunluğu bakayım, meraktan çatladım:26:

özelden yazdim biricigim yogunlugumu :KK54:

Ayy çok duygulandim hareket ediyordu diyince MASALLAHHHHH Allahim saglikla kucagina aldirsin insallah :nazar::nazar::nazar:
olsun saglik sihhatli olsunda cinsiyeti ögrenirsiniz insallah canim benim :KK31:
Bi takvim yapsana gelismeleri okuyalim :KK16:

Plasentayi ilk kez duyuyorum cani nereye isterse oraya kuruluyor demek minnosa bak sen :KK9: Insallah yukari cikar bebisinde saglikli buyur insallah :KK16:
Ignelere devammi?

özelden yazdim biricigim yogunlugumu :KK54:

Ayy çok duygulandim hareket ediyordu diyince MASALLAHHHHH Allahim saglikla kucagina aldirsin insallah :nazar::nazar::nazar:
olsun saglik sihhatli olsunda cinsiyeti ögrenirsiniz insallah canim benim :KK31:
Bi takvim yapsana gelismeleri okuyalim :KK16:

Plasentayi ilk kez duyuyorum cani nereye isterse oraya kuruluyor demek minnosa bak sen :KK9: Insallah yukari cikar bebisinde saglikli buyur insallah :KK16:
Ignelere devammi?

Maşallah teyzesi maşallah :nazar:
Takvim için biraz daha bekleyeceğim, korkuyorum takvim yapmaya hala çidoş:18:
İğnelere de devam tam gaz:KK50: Benden böyle işte, benim de işlerim acayip yoğunlaştı aslında, çok sık gelemem önümüzdeki hafta fln, zaten bu hafta 2 gün tatil var bize de :KK52: hep siz mi tatil yapacaksınız hanım efendi, sıra bizde şimdi :KK9:

Maşallah teyzesi maşallah :nazar:
Takvim için biraz daha bekleyeceğim, korkuyorum takvim yapmaya hala çidoş:18:
İğnelere de devam tam gaz:KK50: Benden böyle işte, benim de işlerim acayip yoğunlaştı aslında, çok sık gelemem önümüzdeki hafta fln, zaten bu hafta 2 gün tatil var bize de :KK52: hep siz mi tatil yapacaksınız hanım efendi, sıra bizde şimdi :KK9:

Teyzesi kurban olsun ona yakin olsada pamuklara sarip sevsem sizi :KK54::KK54::KK54:

Allah yardimcin olsun canim ya, bebegin icin katlaniliyordur eminim her ne kadar süzgeç gibi olsada insan igne yapa yapa :KK52:

Oyyyyyy sirayla tabi tatil olayi :KK52: ama 1 mayistan bizde faydalaniyoruz canim cok sükür bu hafta 3 gün caliscam sadece hatta bi gun bitti nerdeyse :KK52:

23 nisanda calistiniz mi siz :26:

Yan gel yat valla hakettin tatili :KK16:

Teyzesi kurban olsun ona yakin olsada pamuklara sarip sevsem sizi :KK54::KK54::KK54:

Allah yardimcin olsun canim ya, bebegin icin katlaniliyordur eminim her ne kadar süzgeç gibi olsada insan igne yapa yapa :KK52:

Oyyyyyy sirayla tabi tatil olayi :KK52: ama 1 mayistan bizde faydalaniyoruz canim cok sükür bu hafta 3 gün caliscam sadece hatta bi gun bitti nerdeyse :KK52:

23 nisanda calistiniz mi siz :26:

Yan gel yat valla hakettin tatili :KK16:
evet yaa keşke yakın olsak :KK43: çok da uzaktasın anacım :KK43:
Sağol canım katlanıyoruz napalım. Akşam kötü bir rüya gördüm, kalktım suya anlattım, sonra dua okudum geri yattım :KK43: böyle geçecek sanırım 9 ay :26:
A evet unutmuşum size de var 1 mayıs :KK1: 2 mayıs da tatil, 2 gün de haftasonu, ohhh 4 gün mis gibi tatil. Ama pazartesi çok yoğun iş temposu başlayacak benim :KK43: yani o 4 günü çok da huzurlu geçiremeyeceğim evde. Biz 23 nisan'da da tatil yaptık tabi :KK1: 19 Mayısta da yapacağız :KK16: Bu aralar iyiyiz ya maşallah :nazar:

evet yaa keşke yakın olsak :KK43: çok da uzaktasın anacım :KK43:
Sağol canım katlanıyoruz napalım. Akşam kötü bir rüya gördüm, kalktım suya anlattım, sonra dua okudum geri yattım :KK43: böyle geçecek sanırım 9 ay :26:
A evet unutmuşum size de var 1 mayıs :KK1: 2 mayıs da tatil, 2 gün de haftasonu, ohhh 4 gün mis gibi tatil. Ama pazartesi çok yoğun iş temposu başlayacak benim :KK43: yani o 4 günü çok da huzurlu geçiremeyeceğim evde. Biz 23 nisan'da da tatil yaptık tabi :KK1: 19 Mayısta da yapacağız :KK16: Bu aralar iyiyiz ya maşallah :nazar:

günaydin canimmm

hayirdir insallah iyi yapmissin kötü rüyani suya anlatmakla, akip gitsin kötü düsüncelerin insallah..
hamilelikte normalmis sanirim oyle ruyalar görmek, korkularin oluyor oda bilinçaltini kötü etkiliyor :26:

Ohhhh mis mis tatiliniz bol olsun kuzummm :KK16::KK16::KK16:

Bugün son is günüm benimde :)))
Aksam imza atiyoruz yeni evimiz için :KK52: annemler kayinvalidemlerde gelicek ilk kez gezmeye heyecanliyim çok :KK52:
Sonrada ver elini tatilllll :KK16:

13 mayista geri baslicam ise :KK5: neyse hayirlisi insallah dinlenmis oluruz :KK53:

günaydin canimmm

hayirdir insallah iyi yapmissin kötü rüyani suya anlatmakla, akip gitsin kötü düsüncelerin insallah..
hamilelikte normalmis sanirim oyle ruyalar görmek, korkularin oluyor oda bilinçaltini kötü etkiliyor :26:

Ohhhh mis mis tatiliniz bol olsun kuzummm :KK16::KK16::KK16:

Bugün son is günüm benimde :)))
Aksam imza atiyoruz yeni evimiz için :KK52: annemler kayinvalidemlerde gelicek ilk kez gezmeye heyecanliyim çok :KK52:
Sonrada ver elini tatilllll :KK16:

13 mayista geri baslicam ise :KK5: neyse hayirlisi insallah dinlenmis oluruz :KK53:
evet bilinç altımdaki korkularımı görüyorum zaten rüyalarımda :KK43:
Hadi hayırlı olsun şimdiden eviniz, bi ara fotolarını albüm yap da görelim :KK66:
Tatilin de tadını çıkart, daha önce demiştim ama, benim için de yüz tamam mı :KK1:

Tatlikedim aslında 4gundr kotuyum kuzenim kayip iki ay sonra düğünü olacakti suan hicbir haber yok perisaniz 19 yaşında kiz markete gitcem demiş donmemis telasla bir haber bekliyoruz cok yazmak isterdm ama hepsi bogazimda düğüm dua edin

Tatlikedim aslında 4gundr kotuyum kuzenim kayip iki ay sonra düğünü olacakti suan hicbir haber yok perisaniz 19 yaşında kiz markete gitcem demiş donmemis telasla bir haber bekliyoruz cok yazmak isterdm ama hepsi bogazimda düğüm dua edin
hadi yaa :KK53: Allah yardımcısı olsun, inşallah bulunur hemencik. Severek mi evleniyordu nişanlısıyla?

Iki hafta oldu hala haber yok :KK43:evet cnm severek nişanlandi bir bucuk yildr nisanliydi cok hevesliydi dugunu falan. Zaten kayboldugu gunde nişanlısı ile nikah islemleri icin birlikteymisler.kendi istegi ike gttyse bile bu zamana kadar keşke arasaydi.bakalim tv ye çıkmayı dusunuyorlar neyse optm grs

Iki hafta oldu hala haber yok :KK43:evet cnm severek nişanlandi bir bucuk yildr nisanliydi cok hevesliydi dugunu falan. Zaten kayboldugu gunde nişanlısı ile nikah islemleri icin birlikteymisler.kendi istegi ike gttyse bile bu zamana kadar keşke arasaydi.bakalim tv ye çıkmayı dusunuyorlar neyse optm grs

Nişanlısının da haberi yok yani :KK43: Allah yardımcınız olsun canım, inşallah sağsalim bulunur:18:

Selam kızlar,
Nabersiniz?
DeryaaW hamilelik nasıl gidiyor bebişin iyidir inşallah
Böcükk naber nasılsın üsttekileri oluyunca çok üzüldüm yaa Allahım yardımcısı olsun tez zamanda bulunur inşallah çok ilginç gerçekten ya Allahım ailesine nişanlısına sabır versin tez vakitte kavuşsunlar inşallah

Selam kızlar,
Nabersiniz?
DeryaaW hamilelik nasıl gidiyor bebişin iyidir inşallah
Böcükk naber nasılsın üsttekileri oluyunca çok üzüldüm yaa Allahım yardımcısı olsun tez zamanda bulunur inşallah çok ilginç gerçekten ya Allahım ailesine nişanlısına sabır versin tez vakitte kavuşsunlar inşallah
iyilik canım benim hoşgeldin, iyiki geldin, sen nasılsın?
hamilelik iyi gidiyor şimdilik canım çok şükür :nazar:
senin hazırlıklar nasıl gidiyor?
anneciğin nasıl?

İyiyim canım bende nolsun koşuşturmaca ☺ özledim vallahi sizleri çok giremiyorum çok işlerden kk tlfna yüklediğinden beri arada okuyorum vakit oldukçada yazıyorum😁
Annem iyi çok şükür inşallah daha da iyi olur. ☺
Benim hazırlıklar tam gaz devam ediyor az kaldı zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum 😊😍
Geçen aklımdan geçtin biliyomusun daha nişanlıma fes aldımda kına gecesi için daha öncede bez gömlek ve erkek için olan kaftan yeleklerinden almıştım onları giydircem inşallah ilk senin resimlerinde görmüştüm çok hoşuma gitmiştide ☺😊😍 buarada yeri gelmişken sorayım sana peki ben bu çocuga bu kıyafetleri giydirince nasıl çıkcak piyasaya benim yanımda mumların arasında mı çıkcak😁 sizin nasıl gelişmişti olaylar? Bide farklı bişey yaptınız mı testi kırmak şeker kırmak vs gibi

İyiyim canım bende nolsun koşuşturmaca ☺ özledim vallahi sizleri çok giremiyorum çok işlerden kk tlfna yüklediğinden beri arada okuyorum vakit oldukçada yazıyorum😁
Annem iyi çok şükür inşallah daha da iyi olur. ☺
Benim hazırlıklar tam gaz devam ediyor az kaldı zaman geçtikçe sabırsızlanıyorum 😊😍
Geçen aklımdan geçtin biliyomusun daha nişanlıma fes aldımda kına gecesi için daha öncede bez gömlek ve erkek için olan kaftan yeleklerinden almıştım onları giydircem inşallah ilk senin resimlerinde görmüştüm çok hoşuma gitmiştide ☺😊😍 buarada yeri gelmişken sorayım sana peki ben bu çocuga bu kıyafetleri giydirince nasıl çıkcak piyasaya benim yanımda mumların arasında mı çıkcak😁 sizin nasıl gelişmişti olaylar? Bide farklı bişey yaptınız mı testi kırmak şeker kırmak vs gibi
ne güzel yaa tatlı telaşlar koşturmacalar :KK69: tadını çıkart walla :KK34:
Annene de çok sevindim, çok daha iyi olsun inşallah :KK54:
Bizde olay şöyle gelişmişti :KK1: Benim kınada organizasyon şirketinden dansçı kızlar da vardı, önce onlar çıktı dans gösterisi yaptı ben içeride kaftanımı giyerken. Sonra o kızlar mumlarla davullarla teflerle beni çıkardılar. Kızlarla birlikte ufak bir oyunumuz oldu, sonra beni koltuğuma oturttular, kızlar az daha oynadılar. Sonra kız arkadaşlarım da kaftan giydiler, ve kına müziği çalarak kına tepsisini benim kız arkadaşlarım getirdiler. Etrafımdaki minderlere oturarak kınamı yaktılar, etrafta toplanan görüntüyü kapatan kimse olmadı, herkes oturduğu yerden kına yakımını gördüler. kına yakıldıktan sonra kına müziği devam etti, yakınlarım gelip yüz örtüme altın para iğnelediler. O seremoni de bitince harmandalı çalmaya başladı ve fesli yelekli damat bey girdi içeriye, gelip elimden tutup kaldırdı ve yüz örtümü açıp alnımdan öptü :KK16: :KK69: sonra sarıldık fln ve karşılıklı oynamaya başladık :KK16: işte senin gördüğün o foto o oynarkenki anımız:KK31:
Ayy tekrar yaşadım sanki mutlu yaa, iyi ki anlattırdın :KK1: özlemişim walla, ben bu gece kına videomuzu izleyeyim en iyisi :KK1:

Ayyy süpermiş yaa bayıldım wallahi ☺ siz organizasyon şirketyle anlaştınız galiba dimi ama süper olmuş anlatman bile yetti yaşamış kadar oldum çok ince detaylar düşünülmüş süper ☺ biz o kadar organize olamayız buarada örtüye yakınların takı takması sizde adet mi ben ilk defa duydumda 😳 bildgm sadece kv gelip eline altın koyar kına yakılır bende şöyle düşündüm kendimki için açıkçası ilk olarak normal elbisemle giricem sonra kına faslına geçicez ben ve nişanlım içeride giyinip kızların mumların arasında çıkarız kınamız yakılır sonra üzerimizde şeker kırılsın istiyorum sonra oynama gene başlar heralde aslında hazır damadıda giydirmişken bi harmandalı oynasak ne harika olurdu ama işte ben çata pata biliyorum nişanlım o ne dio karadenizli olunca dedim bi kursa gitsek 1-2saatline bize tüyo verseler zamanım yok dio ki gerçektende yok 😔 internetten fln mı öğrensek varmıdır ki 😕
Düğününüz nasıldı buarada ordada enteresan bişey varmıydı? 😊😍

Ayyy süpermiş yaa bayıldım wallahi ☺ siz organizasyon şirketyle anlaştınız galiba dimi ama süper olmuş anlatman bile yetti yaşamış kadar oldum çok ince detaylar düşünülmüş süper ☺ biz o kadar organize olamayız buarada örtüye yakınların takı takması sizde adet mi ben ilk defa duydumda 😳 bildgm sadece kv gelip eline altın koyar kına yakılır bende şöyle düşündüm kendimki için açıkçası ilk olarak normal elbisemle giricem sonra kına faslına geçicez ben ve nişanlım içeride giyinip kızların mumların arasında çıkarız kınamız yakılır sonra üzerimizde şeker kırılsın istiyorum sonra oynama gene başlar heralde aslında hazır damadıda giydirmişken bi harmandalı oynasak ne harika olurdu ama işte ben çata pata biliyorum nişanlım o ne dio karadenizli olunca dedim bi kursa gitsek 1-2saatline bize tüyo verseler zamanım yok dio ki gerçektende yok 😔 internetten fln mı öğrensek varmıdır ki 😕
Düğününüz nasıldı buarada ordada enteresan bişey varmıydı? 😊😍
evet tatlım organizasyon şirketiyle anlaşmıştık. Ben de ilk önce normal kırmızı bir abiyeyle çıktım, eşimle dans ettik, sonra o çıktı gitti, biz kadınlar oynadık göbek attık. Kına yakılacağı zaman ben gidip içeride kaftanımı giydim, ondan sonra tekrar davullarla çıkış yaptım işte, gerisini biliyorsun zaten. Kına tepsisi gelince bizde "gelin elini açmıyorrr" diye bağırılır, kv gelir avcuna altın koyar. Örtüye altın para takmak da aslında düğüne gelemeyenlerin hediyelerini sunma şeklidir burada. Ama ben tek çocuk olduğum için teyzelerim yengelerim diğer akrabalarım hem nişanda, hem kınada hem düğünde altın, bilezik fln taktılar bana. Yani bir nevi takı töreni gibi oldu, Bizim buralarda kına gecelerinde de takı töreni olur, düğüne gelemeyecek olanlar takılarını kına gecesinde takar.
Harmandalı için biz de kursa gidecektik ama düğün öncesi hiç vakit olmuyor öyle şeylere. En sonunda organizasyoncu bize, açın internetten izleyin dedi. Onu bile yapamadık vakit bulup da :KK1: ama olsun, gayet güzel oyun oynadık işte, zaten salonun güzelliğinden, organizasyonun orjinalliğinden herkes ağzı açık izledi bizi o gece :nazar: dün gece gaza gelip kına videomuzu izledim de, gerçekten çok güzel olmuş herşey yaa, yine canım çekti :KK31::KK52:
Öyle testi kırma, şeker kırma fln olmadı bizde, sadece kına bitip salondan çıkınca dışarıda dilek dileyip güvercin uçurduk, herkes alkışladı fln :KK16:
Düğünde hiç birşeye halimiz yoktu çok yorgunduk, oynamaya bile halimiz kalmamıştı, o yüzden değişik bişey olmadı, bir an önce düğün bitse de herkes gitse, biz de evimize gitsek diye milletin gözünün içine bakıyorduk valla yorgunluktan :KK9:
Şeker kırma deyince aklıma geldi, gelin almadan sonra kv nin evine getirdiler ilk beni, orda evin önünde beni arabadan indirirken başımdan aşağı şekerler attılar:KK53:

Selam kizlar amma kaynatmissiniz he :KK31:

Bizimde yildönümü yaklasiyor aklimda acip kinamizi dugunumuzu izlemek var ama ne zaman yaparim bilmem :26:
saka gibi iki sene olcak evleneli masallah :nazar:

:nazar:Hâlâ hergün eve heyecanla gidisim, kocami yanimda yokken özlemem, 10 gün boyunca 7/24 beraber olup tatilden dönüsümüzde birbirimizden ayrilmamizin zor gelmesi hiç bitmedi çok sükür :KK69::KK69::KK69::KK69::nazar:

X