- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.421
günaydın tatlımmm
Evet hayırlısıyla kalp atışını da duyalım inşallah, zaten o güne kadar kimseye söylemeyeceğizanneler babalar bilr bilmiyor şuanda
Öyle çok sabırsız değilim canım ya, hatta ilk öğrendim öyle çok tepki de vermedim, sakinim yanizaman da şimdilik kolay geçiyor.
Zaten hala inanamıyorum, sanırım keseyi kalp atışını görmeden de inanamayacağım:18:
Bu arada eşim akrep burcu, annem akrep burcu, sanırım bebiş de akrep burcu olacak
biraz zorlanıyorum anlaşmakta ama idare ediyoruz iştene diyosuuuuun demek akrep olcakanlasabiliyor musun bari akreplerle? hos anlasmasan kocan olmazdi
ya sakinligini tahmin edebiliyorum ilk kaybindan sonra normal bu sekilde hissetmeneger dayanabiliyorsanizda söylemeyin içiniz rahat edince söylersiniz insallah
kaç haftalik olman gerek kalp atisini duymak için?
ohhh, hayırlı olsun kalpciklerinnnbi yukardaki mesajim 2500üncüymüs bana 4 kalpcik getirdi
biraz zorlanıyorum anlaşmakta ama idare ediyoruz işte
evet, resmen sevinmeye çekindim. Arkadaşlarım şoka girdim diye düşündüAma niyeyse içim rahat canım ya, yani öyle kötü bir his yok, evham telaşe yok Genel olarak bu ay öyleydim zaten, sana da demiştim, umudum yok diye hatta Ama zamanı gelmiş demek ki, çok şükür Allah'ıma
içim rahat olduğu için de bu kadar sakinim ve her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum..
Darısı başına
Eşim keçiboynuzunu içmedi diye ne kadar kızmıştım, o zaman boşvermiştim işte herşeyi, demek ki biraz boşvermek lazımmış.
Ama keçiboynuzunun pekmezini yedirdim sonundaben de adaçayı içtim yumyumdan önce, ama ben normalde de içerdim zaten adaçayı, çok ekstra bi durum olmadı yani. Tek ekstram, yumyum dönemi ve sonrasında ananas yedim, aklında bulunsun. Duyduğuma göre yerleşmeye yardım ediyormuş.
Kalp atışı için de 6-7 haftalık fln olmak lazım, gerçi bazen daha erken de oluyor, bakalım, kesenin oluşumu ve gelişimine bağlı biraz da..
Sen neler yaptın bu ara, var mı yeni bir gelişme kontrol fln?
ohhh, hayırlı olsun kalpciklerinnn
evet benim kv ikizler, kocam akrep, aralarından su sızmaz, annesi çok kıymetlidir eşim içinolsun evladin olunca akrepte olsa lafini geçirirsin o baska olur
içinin rahat olmasina, sakin ve evhamsiz olmana çok sevindim canim herkes basaramaz ! Insallah güzel sonuçlarida aldigin günleri görürürüz hep beraber.
Evet bu arada demistin bu aydan umudum yok diyegördün mü al sana umut
Sen bana özelden telefon numarani yazar misin canim simdiden panik oldum dogum falan yapsan nerden kimden haberim olcak benim
Bende bi gelisme varmi bilmiyorum ignelerimi yapiyorum her sabah yumurta buyutucu. pazartesi kontrole gidicem ogleden sonra, anca ozaman ogrenirim ne alemdeyim :26:
Adaçayini sevemedim ben ya o yüzden hiç içmiyorum.. Keçiboynuzunuda bilmiyorum simdilik, yarin esim spermogram yaptircak bakalim onun bi sorunu varmi :26: Insallah yoktur, hakkimizda hayirlisi :26:
Sonunda kalici bir karar alabildim :26: Hergün kararim degisiyordu napicami bilmiyordum ama simdi artik tedaviyi birakmak istedigimi biliyorum :26:
Bu son ay artik sonrasinda tedavi istemiyorum bi süre
evet benim kv ikizler, kocam akrep, aralarından su sızmaz, annesi çok kıymetlidir eşim için
ben ikizler, bebişim akrep olacak kısmetse.... gerisini sen düşün artıkkk
İlkinde çok heyecanlıydım, şimdi sevinmeye bile korkuyorum işte canım, temkinli adım atmak istiyorum hep:18:
Aahahahaa daha durr kızz ne doğumu, daha hamilelik fikrine alışamadım ki doğum deyip ödümü kopartmatamam veririm telefonumu, telefonlaşırız kuzum
Umudunu kaybedip vazgeçince geliyormuş demek ki, belki senin de bu ay öyle olur be çidoşum
iğneleri nereden yapıyorsun karından mı? ben de dün başladım kan sulandırıcı iğnemi yapmaya, çok garip insanın kendine iğne yapması yaa:26:
adaçayı ve hayıtı birlikte kullananlar daha memnunlar aklında bulunsun, ilaç niyetine içmeyi deneyebilirsin canım..
Belki bir kaç ay ara verip dinlenmek sana da eşine de iyi gelebilir canım, sen bilirsin tabi, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Sen de benim gibi umudunu kestiğin ay bebişine kavuşursun inşallahhhh
ben severim kv mi, candır o maşallahhhahahahah bilmem sevineyim mi üzüleyimmi ikizler annesi ve akrep cocugunun iyi geçinmesinekvni seviyosun heralde ama sen o yüzden iyi bisey iyi
ayy bi an panik oldum cidden, sipaydinin doguma gittigini kocasi whatsappdan haber verdi, hadi sende uzun süre ortadan yokolsan napcaz kim haber vercek bize hatta bana
aman dur senin gözün korkmasin canim dogum cici, cici dogum
sonunda bebegine kavusmak var güzel olsa gerek
Hmm evet ignemi göbekten yapiyorumbirde benim igneler hazir kalem ignelerden degil iki saat hazirliyorum yok toz olana siviyi enjekte et sonra biraz çalkala sonra ucu ince olan igneyi tak, batir göbegine falan uzun is sabah afyonum patlamadan yapiyorum igne patlatiyor her biyerimi
morardi ama göbegim dalga geçtigime bakma minnacik igne acitiyor serefsiz
sende güzel bisey için yapiyorsun kuzum insallah bugünlerde geçicek;
çok zorlaniyorsan esin batirsinama inan bana senin bilinçli yapman daha az acitir
Amin insallah canim hayirlisi bakalim, umudumu ilaçlardan kesiyorum tabi Rabbimden kesmedim kesmemde insallah
ben severim kv mi, candır o maşallahhama itiraf edeyim eşimin ona olan fazla ilgisi bazen sinirimi bozmuyor da değil hani
oo senin iğne daha zormuş, ama amaç güzel canım beniminşallah işe yarasın
benim iğne de küçük ama maşallahı var yakma konusunda :18:
yok ben kendim batırayım daha iyi, eşim batırmasın almıyım
Allahtan hiç bir zaman umut kesilmez tatlım tabikibak meryem surasinin sonunda yapılan tilavet secdesini yapmadıysan mutlaka yap, ben onu yaptıktan sonra hamiş kaldım
Maşallah maşallahhhAman masallah nazar degmesin kv ne sana ozaman
Esinin ilgisinide çok görme artik ilerde senin yavrunda sana öyle olcak diye düsün
Ne kadar kullanicaksin kan ignelerini sen? birde doktor mu dedi yoksa sen mi önlem aliyorsun canim?
Meryem surem bitmedi daha iki haftam var. Nasil yapiliyor canim tilavet secdesi ? Anlatirsan sevinirim
Maşallah maşallahhh
yok çok görmüyorum canım aslında, zaten diyorum onlara benim de bi evladım olsun, o da bana böyle yapacakİnşallah öyle olur
İğneler şimdilik doğuma kadar görünüyor canım. Doktorum dedi, zaten öncesinde demişti, erken test yap, hamile kalır kalmaz başlayacağız iğnelere dedi. Aspirin zaten kullanıyordum. Testim pozitif çıkınca hemen doktorumu aradım başlayayım mı iğneye diye, hemen başla dedi.
Tilavet secdesi önemli bence, bunu anladım. Ben bilmiyordum duayı okurken. Dua bitti, 2 ay oldu daha yeni öğrendim tilavet secdesi yapılması gerektiğini.
Toplu halde yapsam olur mu diye sordum burdan bir arkadaşa, olur dedi. Geçen cumartesi yaptım, salı günü de hamile olduğumu öğrendim
Çok şükür RabbimeAnlatıyorum canım nasıl yapılacağını...
canım o konuda bilgim yok ama düşününce sanki eşinin secde etmesi daha mantıklı gibi geliyor bana:26:Selam kuzum hayirli cumalar
Biraz geç yazdim malesef, kaç gündür sefim yoktu rahattim ama geldi bas belam bugün
Ignelerin doguma kadar sürcek demekAllah yardimcin olsun canim benim
Bu sabahki ignem cok acitti simdi baktim morarmis göbegim :26: seni düsünemiyorum 9 ayAllah saglik versin sanada bebisinede insallah bitanem
Sen dedikten sonra arastirdim bende aslinda çok kisa birsey ama 41 kez mi yapmamiz gerek topluca 1 kez mi yapmamiz gerek mailini okuyunca kafam karisti burda 1 kere demissin orda 41 kere :26:? Birde ben adetliyken esim okudu bugünde o evdeydi benim yerime okudu falan bunlarida esimin mi secde etmesi gerek acaba :44::44::44::44:
Düzeltme: Tamam burdaki yazini okuyunca anladim simdi toplu halde 41 kere secde ettin canim anladim simdi !
Birde esle ilgili durumu acikliga kavusturursan sevinirim okuduguma göre o ayetlerden duysan bile secde etmen gerek sanirim esimde edicek...
canım o konuda bilgim yok ama düşününce sanki eşinin secde etmesi daha mantıklı gibi geliyor bana:26:
oyyy yerimmmm seniiiiiGünaydin dünyanin en tatli mi tatli, güzel dilli, canayakin annesi
Nasilsiniz bebisin ve sen
Allah'in izniyle Tilavet secdelerimi dün bitirdim ama daha Meryem surelerim var okuncak bu pazara kadar, artik her bir tilavet secdesinide okuduktan sonra ardina yapip tamamlarim insallah diye düsünüyorum
Esim daha yapmadi ama gerçi onunki azcik 8 tane
Eeeeee anlat deryam naptin haftasonu, hâlâ haber vermediniz dimi ailelere ?
oyyy yerimmmm seniiiiiGünaydınnnn, dünyanın en güzellll, en zariffff, en sevgi dolu anne adayııııı
Bugün iyiyiz çok şükür tatlım, dün baya sancım vardı kasıklarımda, bütün gün yattımGeçti neyseki, ama korkmadım desem yalan olur. İlkinde de hafif adet sancısı gibi olmuştu ama bu sanki daha şiddetliydi. Cumartesi yine kan verdim, artmış değerim çok şükürr Haftaya cumartesi de doktoruma gideceğim :18:
Allah kabul etsin canım, inşallah hepsi bitince bebişine 1 adım daha yaklaşmış olursun ve çabucak geliverir
Yok canım kimseye haber vermedik, ama kv şüphelenmiş hallerimizden, sizde bi haller var demiş eşimeTabi inkar etmiş eşim Allah'ımmm affet, yalancı da oldukkk
Sen neler yaptın haftasonu, nasıl geçti?
aaaa ben niye sana cewap yazdım sanıyorum ya :26: bi bakayım cevap verdin mi diye dedim, ama ben kendim yazmamışım ki cewap veresinbende seni yerim fistigim benim
Deme ya demek agrilarin vardiInsallah yerlesme agrilaridir onlar, hersey güzel olur umarim canim benim :26:
Belliki hamile kalincada dertler bitmiyor onu düsün bunu düsün hep ayni bizim hayatimiz sanirim
Amaaan tatli yalanlar bunlar kuzum bosver, bebisinin sagligini ögrenince duyarlar insallahkalbini de duyarmisiniz ki bu hafta?
amin insallah kuzum senin gibi çok geçmeden secdelerimden sonra Rabbim nasip eder insallah
Bizde haftasonu naptik :44:
Cumartesi kahvalti yapip temizlige giristim, isim bittikten sonra bi ikeayi gezdik sonrada aksam arkadaslarla bowlinge gittik gezdik falan
pazarda kalkip kahvaltimizi yapip aksam yemegimi ayarladiktan sonra cikip yürüyüs yaptik
eve gelincede yemek yiyip dizilerimizi izledik
çabuk geçiyor haftasonlari ya
bugün ögleden sonra doktora gitcem bakalim büyümeyen yumurtalarim ne alemde
aaaa ben niye sana cewap yazdım sanıyorum ya :26: bi bakayım cevap verdin mi diye dedim, ama ben kendim yazmamışım ki cewap veresin
Walla o sancılar 1 gün sürdü ve geçti canım, heralde yerleşme sancısıydı. Evet hamile kalana kadar bir dert, kaldıktan sonrası bir dert, doğduktan sonrası ayrı bir dert sanırım
Böyle güzel dolu dolu bir haftasonu geçirirsen tabiki çabuk geçergerçi hiçbişey yapmadan yatınca da çabuk geçiyor di mi
gittin mi doktora, ne dedi yumurtaların napıyormuş?
ben de pazartesi gidicem doktora:18:
Allah Allah niye buyumuyor ki doktor bir şey demedi miselam canim
heheh olur öyle vakalar olsun tatlim
doktora gittim pazartesi buyumemisti yeteri kadar, sali gunu 5 igne yaptim persembe yine sonuc alamadim yani bosa cabaliyoruz buyumuyor iste
bende tedaviyi biraktim tatlim simdilik kafami dinlicem verebilirsem az kilo vereyim bakariz sonrasina
sen ne zaman gitceksin sabah mi aksammi?
Insallah kesecigi görürsünüz hatta kalbide duyarsiniz canim benimsaglikli sihhatli büyüsün insallah
Güzel haberler verirsin insallah kuzum
Sen nasilsin onun disinda belirtilerin var mi?
Allah Allah niye buyumuyor ki doktor bir şey demedi mi
Neyse hayirlisi bakalim. Biraz kafa dinle. Sonra yine başlarsınız cidosum.
Ben gittim bugun doktora ve kesemizi gordum. Çok şükür :)
Kalp atışı için 5 nisan da gideceğiz inşallah :)
inssllah canim benimoysssssükürler olsun ilk etap gitti geriye 98955895 etap kaldi doguma kadar
hepsinide atlatirsin insallah saglikla sihhatle canim benim
Darisi kalbin ritmini duymaya insallah
oysssssükürler olsun ilk etap gitti geriye 98955895 etap kaldi doguma kadar
hepsinide atlatirsin insallah saglikla sihhatle canim benim
Darisi kalbin ritmini duymaya insallah