- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.241
iyilik sen nasılsın zelemele, uzun zamandır denk gelmedik..selam nasılsınız bakalım
olsun problem değil
ayy cok pardoon topicleri karıştırdım
hazırandan berı pek gıremıyorum ıs yuzundeniyilik sen nasılsın zelemele, uzun zamandır denk gelmedik..
Olsun problem değil
Neler kaynatmissiniz öyle
selam herkese
selam şeker nasılsın
iyilik canim pek moral yok bu aralar, bu ay yumurtalarim iyi gelisti diye sevinirken catlama olmadi
bi sonraki aya kaldi umutlarim ama ben simdiden yoruldum artik
Bi sonraki aya catlatma ignesi kullanicam, onuda denedikten sonra sanirim oluruna birakicam artik
Hakkimizda hayirlisi bakalim
ne zaman belli oldu çatlama olmadığı..
strese sokma kendini boşyere Allah bilir ne zaman geleceğini
bu ay deneseydiniz keşke çatlatma iğnesini de
kesinlikle en keyifli zamanındayım şuanda
Kaç gündür ovulasyon testi yapiyorum pozitif ama catlamadi..
Onuda ates ölçme yönteminden anliyorum.. Her sabah yataktan kalkar kalkmaz ates ölcüyorum 1 aydir ve bu ara derecem hiç yükselmedi kaç gündür.. yani catlamadi :26:
yok stres degilim ya azcik üzüldüm normal olarak :26:
Catlatma icin doktor bu ay kendi catlicakmi diye bakmak istedi o yuzden kullandirmadi
Bu arada senin kizin kova burcu olcak insallah yaaahehe burçdas olcaz onunla
Bakarsin dogumgünlerimizde tutar 21 ocak
ya peki o yaptıkların % 100 doğru mu ovulasyın testi falan bana pek inandırıcı gelmiyor
sen yine de kaybetme umudunu ne olacağı belli olmaz
önümüzdeki maçlara bakıcaz artık mutlaka bir zamanı vardır geleceği sağlıkla gelsin yeter
Evet kova olacak ocak 20 sonrası bekliyorum kızımı belki denk gelir belli mi olur
önümüzdeki yıl birlikte kutlarız artık
bende inanmazdim ama bilmem belki dogruluk payi vardir..
Artik hesaplamicam zaten bi sonraki ayda gecsinde.. Dedigin gibi önümüzdeki maçlara kalmis artik
Insallah denk gelir dogumgünlerimiz süper olur valla
çok bekletmeden gelsin minik sinirlendirmesin beni
selam canım, iyilik sen nasılsın?Selam ;
nasılsınız bakalım kızlar..
selam canım, iyilik sen nasılsın?
bebiş nasıl?
Allah iyilik versiniyiyim bende canım dayak yiyip duruyorum doğmamış kızıımdan
çok şükür idare edip gidiyoruz işte
Allah iyilik versinBiraz eli maşalı olacak sanırım senin kız
ismine karar verdiniz mi?
hehehe bak sen yaramazagaliba canım şuan bile rahat vermiyr bi sağ bi sol yürüyş yapıor sanırım içeride
Nisa Duru kısmetse
hehehe bak sen yaramazadoğup da yürümeye başladığında canına okuyacak senin sanırım Çocuk sahibi olanların klişe lafı "Bunlar iyi günlerin, bi doğsun da gör bak"
İşyerinde bi arkadaşın Duru ve Duygu adında ikizleri, bir de oğlu var. toplam 3 çocukOnun bir lafı var; "En iyi bebek, intrauterin bebektir" diye
*intrauterin bebek: anne karnındaki bebek
evet hep bir adım ötesi var bu durumunaynen doğduğunda başlayacak canıma okumaya yürümesini beklemez bence
bir anneye göre geçirdiği her evre en iyi günüdür bence
hamile kalsın ay doğsa der
doğsun aman büyüse der
byüsün ah bide yürüse der ama mutlaka ekler ve geriye döner yürümeden önce ne rahattım , ilk doğduğunda ne güzel hep uyuyordu falan filan. gülü seven dikenine katlanıyor.
ilk 4 ay hamilelikten nefret etmem rağmen şimdi sanki hiç o günleri yaşamamış gibiyim
uyutmayacaksa da kızım uyutmasın otururuz ana kız napalım
ama anne karnındaki bebek en iyidir kısmı doğru ne yersen onu yer nereye istersen oraya gider oh mis gibi