Sipaydi ye Yardım lütfen

ne zaman belli oldu çatlama olmadığı..
strese sokma kendini boşyere Allah bilir ne zaman geleceğini
bu ay deneseydiniz keşke çatlatma iğnesini de

kesinlikle en keyifli zamanındayım şuanda

Son düzenleme:
ne zaman belli oldu çatlama olmadığı..
strese sokma kendini boşyere Allah bilir ne zaman geleceğini
bu ay deneseydiniz keşke çatlatma iğnesini de

kesinlikle en keyifli zamanındayım şuanda

Kaç gündür ovulasyon testi yapiyorum pozitif ama catlamadi..
Onuda ates ölçme yönteminden anliyorum.. Her sabah yataktan kalkar kalkmaz ates ölcüyorum 1 aydir ve bu ara derecem hiç yükselmedi kaç gündür.. yani catlamadi :26:

yok stres degilim ya azcik üzüldüm normal olarak :26:
Catlatma icin doktor bu ay kendi catlicakmi diye bakmak istedi o yuzden kullandirmadi

Bu arada senin kizin kova burcu olcak insallah yaaa hehe burçdas olcaz onunla
Bakarsin dogumgünlerimizde tutar 21 ocak

ya peki o yaptıkların % 100 doğru mu ovulasyın testi falan bana pek inandırıcı gelmiyor
sen yine de kaybetme umudunu ne olacağı belli olmaz

önümüzdeki maçlara bakıcaz artık mutlaka bir zamanı vardır geleceği sağlıkla gelsin yeter

Evet kova olacak ocak 20 sonrası bekliyorum kızımı belki denk gelir belli mi olur
önümüzdeki yıl birlikte kutlarız artık

bende inanmazdim ama bilmem belki dogruluk payi vardir..
Artik hesaplamicam zaten bi sonraki ayda gecsinde.. Dedigin gibi önümüzdeki maçlara kalmis artik

Insallah denk gelir dogumgünlerimiz süper olur valla

galiba canım şuan bile rahat vermiyr bi sağ bi sol yürüyş yapıor sanırım içeride

Nisa Duru kısmetse
hehehe bak sen yaramaza doğup da yürümeye başladığında canına okuyacak senin sanırım Çocuk sahibi olanların klişe lafı "Bunlar iyi günlerin, bi doğsun da gör bak"
İşyerinde bi arkadaşın Duru ve Duygu adında ikizleri, bir de oğlu var. toplam 3 çocuk Onun bir lafı var; "En iyi bebek, intrauterin bebektir" diye
*intrauterin bebek: anne karnındaki bebek

aynen doğduğunda başlayacak canıma okumaya yürümesini beklemez bence
bir anneye göre geçirdiği her evre en iyi günüdür bence

hamile kalsın ay doğsa der
doğsun aman büyüse der
byüsün ah bide yürüse der ama mutlaka ekler ve geriye döner yürümeden önce ne rahattım , ilk doğduğunda ne güzel hep uyuyordu falan filan. gülü seven dikenine katlanıyor.
ilk 4 ay hamilelikten nefret etmem rağmen şimdi sanki hiç o günleri yaşamamış gibiyim
uyutmayacaksa da kızım uyutmasın otururuz ana kız napalım

ama anne karnındaki bebek en iyidir kısmı doğru ne yersen onu yer nereye istersen oraya gider oh mis gibi

evet hep bir adım ötesi var bu durumun annelere ohh demek yok

inşallah uslu bir kız olur da, doğduktan sonra da sen ne verirsen onu yer, sen nereye dersen oraya gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…